Culoarea parului in 2013

Multe din tendintele privind culoarea parului din acest an revin in forta in 2013, insa nu putem sa nu remarcam noile si spectaculoasele trenduri specifice Anului Sarpelui. Unele stiluri din 2012, precum colorarea partii terminale a parului, si accentuarile discrete, prin suvite, ale culorii parului reprezinta in continuare orientari de baza, dar, in 2013, stilul ombre este reactualizat printr-o metoda numita "ombre inversat". Alte tipuri de culori la moda in 2013 includ brunul tomnatic, rosul intens si suvitele de culori intrepatrunse din tot registrul cromatic al curcubeului.

Ombre inversat

Cu toate ca stilul ombre este inca popular, anul 2013 aduce o nesteptata cotitura ... ombre inversat. Acest trend consta in folosirea unui degrade fluent pornind de la blond sau nuante deschise la radacina catre tonalitati mai inchise spre varful firelor de par. Desigur, iti poti purta pe mai departe parul mai intunecat la radacina si mai deschis catre capat, insa ombre inversat pare a adauga podoabei tale capilare o noua si impresionanta dimensiune.

Suvitele de culoare din toate nuantele curcubeului

In cazul cand credeai ca aceasta moda dispare odata cu 2012, te-ai inselat amarnic. Stilul de par cuprinzand mai mult de o singura culoare, precum rosul amestecat cu verde si (eventual) franturi de galben este inca foarte popular in 2013. O noutate pare a fi o imbinare intre acest stil si ombre, cu parul avand culori "nebunesti", fanteziste, la radacina si pe crestet, si capatand treptat culoarea naturala catre capete. Asta inseamna ca blondele se vor putea juca cu tonalitati de roz pal, iar brunetele cu nuante de albastru denim.

Brunul tomnatic

Culoarea bruna a parului va fi inspirata de tonalitatile ruginii ale spectrului, daruind o culoare tandra, frumoasa, avand darul de a inzestra fata cu o dulce atractivitate. Este vorba despre o culoare plina de caldura, ce va arata bine mai ales in armonie cu un ten cat mai curat sau mai ingrijit.

Rosul intens

2013 este un plin de stralucire pentru roscate. Nuanta de cupru lasa loc unui rosu puternic sau intens. Aceasta culoare senzationala este potrivita roscatelor naturale sau femeilor ce isi doresc o schimbare completa in 2013. Este un trend care nu accepta suvite stralucitoare sau avand alte nuante, ci o culoare solida, neintrepatrunsa cu nici o alta tonalitate cromatica.

Culoarea ascunsa a parului prin tehnica voalului

Aceasta noua tehnica este intr-adevar inovativa. Prin metoda voalului sunt ascunse portiuni de o anumita culoare, astfel incat atunci cand parul este adus dintr-o parte a capului in celalalta, este scoasa la iveala o noua, contrastanta tonalitate. Blondele pot utiliza o alta nuanta de blond, mai inchisa, ca si culoare ascunsa, iar brunetele pot apela la tonalitati de rosu ori castaniu deschis.


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Parul roscat in superstitii si prejudecati

Parul in superstitii si legende

Pantone: Culoarea la moda in 2013
Culoarea parului in 2013 Culoarea parului in 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 12, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.