Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscopul Balantei februarie 2013 anticipeaza o perioada de efervescenta creativitate, strabatuta de o norocoasa viata amoroasa si o implicare profunda in activitatea profesionala.

O constanta focalizare spre munca si sanatate este vestita din 2 februarie, sub impactul tranzitului lui Marte in Pesti. In aceasta conjunctura astrala te poti simti mobilizat sa iei masuri ferme de imbunatatire a tonusului fizic si psihic.

Frumusetea trairii si zburdalnicia copilului pitit in sufletul tau dau farmec vietii odata cu aceeasi zi de 2 februarie, gratie incursiunii lui Venus pe taramurile Varsatorului. Poti fi atras spre forme artistice de exprimare sau recreere. In acesta perioada pari a sti instinctiv cum sa iesi in evidenta astfel incat sa faci o cat mai buna impresie celor din preajma ta.

Un interval de timp prielnic cernerii lucrurilor bune de cele rele, cu precadere a detaliilor existentei, debuteaza pe 5 februarie, ziua in care Mercur isi face intrarea in Pesti. Poti fi inclinat sa iti faci liste bine puse la punct cu tot ce ai de facut zilnic si sa duci pana la capat obligatii cotidiene multa vreme amanate. Starea de sanatate si imbunatatirea acesteia continua sa repezinte o proeminenta preocupare.

Luna noua ivita pe 10 februarie in Varsator da cep creativitatii si inspiratiei. Poti ajunge sa realizezi nevoia de a fi receptat si aprobat de ceilalti. Revarsarea gandirii tale inovatoare asupra lumii pare a te delecta si motiva. Probabil ca te simti nemaipomenit de bine in propria-ti piele si ai posibilitatea de a-ti recladi increderea in resursele tale interioare.

Din 18 februarie, tranzitul Soarelui in sectorul Pestilor accentueaza influentele mercuriene, indrumandu-te sa te debarasezi de ceea ce nu merge in viata ta si sa pretuiesti intr-o sporita masura aspectele ce iti favorizeaza evolutia personala. Din nou, tinzi a te focaliza asupra sanatatii si conexiunii dintre trup si minte.

Trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Pesti si a sasea casa a Balantei iti poate da peste cap rutina zilnica. Este indicat sa ramai o vreme in expectativa, pana cand te asiguri ca telurile nu iti sunt stanjenite de insurmontabile dificulati. Nu neglija mesajele insistente ale intuitiei!

Pe 25 februarie, Luna plina din Fecioara si a douasprezecea ta casa iti poate trezi o coplesitoare nevoie de a te insingura. Dupa un interval de timp marcat de o agitata implicare in sfera profesionala si cea sociala, a venit clipa sa iti echilibrezi existenta si sa acorzi o sporita atentie vietii personale. Ai prilejul de a intra in contact cu zonele profunde ale universului tau interior si a constientiza tendintele obscure ale sinelui. Este posibil ca un secret intim sa iasa la iveala!

Horoscop Balanta februarie 2013 - Dragoste

Din 2 februarie, planeta iubirii, prezenta in a cincea casa a Balantei, revarsa asupra ta o aura de magnetism si seductie. Se poate intampla ca simpla si reimprospatata ta atractivitate sa iti aduca pe tava dragostea. Orice poveste amoroasa inceputa acum se anunta a fi spontana, vesela si putintel dramatica.

Inclinatia romantica provocata de Luna noua din a cincea ta casa capata, pe 10 februarie, o tenta de saga si sarbatorire a vietii. Daca esti singur, indrazneala ce iti traverseaza fiinta te poate sprijini in cucerirea unei persoane de sex opus avand capacitatea de a-ti schimba esential existenta.

Horoscop Balanta februarie 2013 - Bani si cariera

Parcursul lui Marte in a VI-a ta casa iti furnizeaza din 3 februarie o considerabila energie indreptata catre activitatile zilnice. Este posibil sa ai mai mult de treaba decat de obicei. Iti poate fi greu sa lucrezi in echipa, nefiind excluse unele dispute cu colegii. Pentru a-ti canaliza in mod constructiv vitalitatea, ar fi indicat sa te ocupi de proiecte necesitand o minutioasa detaliere.

Munca sau profesiunea par a deveni o reala sursa de placere, atat timp cat nu iti risipesti eforturile in prea multe directii, incepand cu 5 februarie, atunci cand Mercur paseste in sectorul celei de-a sasea case a Balantei. Poti fi inclinat sa inveti noi lucruri, sa iti perfectionezi talentele si abilitatile. Se configureaza o activitate febrila, aglomerata, necesitand o intensa comunicare cu colaboratorii. Sarcinile de detaliu si cele implicand o mare concentrare devin preponderente.

O perioada prielnica invigorarii resurselor interioare, adecvate progresului in cariera, este initiata pe 18 februarie de calatoria Soarelui in cea de-a sasea ta casa. Respectul fata de propria-ti persona este asociata cu cariera, asa ca poti fi imboldit sa iti eficientizezi actiunile profesionale.

Din 25 februarie, tranzitul lui Venus in Pesti si a VI-a casa a Balantei netezeste calea spre impartasirea unor beneficii reciproce cu colegii de la serviciu. Ai ocazia de a-ti revitaliza relatiile cu oamenii din sfera profesionala si a socializa mai intens cu ei.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Diana:

Horoscop Balanta 2013

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Balanta ianuarie 2013


Horoscop Balanta februarie 2013 Horoscop Balanta februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.