Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscopul Berbecului februarie 2013 lasa sa se intrezareasca o necesara aplecare catre meditatie si analiza, specifica incheierii unui ciclu existential si pregatirii pentru lansarea intr-o noua etapa a vietii. Insingurarea unei astfel de perioade este intrerupta uneori de o intensa socializare si o fericita comunicare cu oamenii apropiati.

Problemele personale iti acapareaza atentia odata cu 2 februarie, ziua intrarii lui Marte in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului. Atat aspecte pozitive cat si negative din trecut sunt pe cale sa se reactualizeze, mai cu seama daca nu ai tras din ele invatamintele necesare dezvoltarii tale personale. Intuitia te trage de maneca si, daca nu o iei in seama, poti fi cuprins de o stare de vaga si persistenta nemultumire, ce este capabila a-ti albi noptile. Lasa-ti libera imaginatia, mai ales in ceea ce priveste telurile si aspiratiile tale cele mai dragi.

Incepand cu aceeasi data de 2 februarie, Venus isi croieste drum prin taramurile Varsatorului, contracarand tendinta lui Marte de a te izola peste masura. Ai sansa de a-ti face noi amici, a-ti reimprospata vechii camaraderii si a te integra in grupuri de oameni ce iti impartasesc interesele. In aceasta perioada, pari a fi coplesit de o arzatoare dorinta de a-ti deschide sufletul unor persoane apropiate.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 4 februarie te invaluie intr-o pacla de inselatorie si iluzii. Fii cat se poate de prevazator la minciunile sau ipocrizia unor insi din preajma ta. Fantezia pare a-ti afecta simtul realitatii insa, daca ti-o supraveghezi cu grija, o poti folosi in interesul tau. Intr-un astfel de context, idealurile sunt pe punctul de se materializa, cu conditia de a crede cu adevarat in ele si a lua masuri concrete pentru a ti le indeplini.

Din 5 februarie, tranzitul lui Mercur in Pesti te readuce in miezul vietii tale personale, punandu-ti frau exprimarii libere si provocandu-te sa cauti in trecut solutiile unor probleme prezente. Ai la indemana o vreme oportuna investigarii interioare si meditatiei, insa ar trebui sa te feresti a te lasa preocupat de lucruri mai putin importante decat par la prima vedere. Ai grija sa nu dezvalui niste secrete bine pastrate pana acum.

Luna noua ivita pe 10 februarie in Varsator si a unsprezecea casa a Berbecului iti reinsufleteste pentru scurt timp viata sociala. Pari a te focaliza pe crearea de noi contacte si o interactiune febrila cu cei din jur. Nu mai esti interesat de valoarea fiintei tale ca atare, ci de felul cum esti apreciat de ceilalti si reusesti sa te integrezi in lume.

Odata cu 18 februarie, Soarele in tranzit in Pesti si a XII-a ta casa insista asupra retragerii din valtoarea cotidiana si refacerii tale spirituale si fizice. Spiritul competitiv si perseverenta par a slabi, asa ca nu este deloc cazul sa te lansezi in noi si ambitioase proiecte. Poti avea, asadar, din nou predispozitia de a reflecta, dar si de a-ti aduna energia necesara avantarii intr-un nou ciclu solar. Ar fi potrivit sa te desprinzi de oameni ori conjuncturi de viata care te impovareaza si nu contribuie cu nimic la evolutia ta personala.

O senzatie tulbure ca ceva important se pune la cale in lumea din imediata ta apropiere poate pune stapanire peste tine din 23 februarie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Mercur in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului. Exista posibilitatea reconfigurarii existentei exterioare, asa ca este bine sa fii cu ochii in patru si sa iti pui intuitia la treaba pentru a profita de noi si fulgeratoare oportunitati ce tind a-ti incrucisa calea destinului.

Sensibilitatea si receptivitatea ti se ascut odata cu 25 februarie, ca urmare a calatoriei lui Venus in regatul Pestilor. In aceste conditii, poti fi usor ranit de remarcile sau gesturile rautacioase ale oamenilor din preajma dar, totodata, poti fi mult mai mobilizat sa ii ajuti pe cei aflati intr-un impas. Efluviile subconstientului par a-si spune intr-o mai mare masura cuvantul in felul cum te comporti si reactionezi la evenimentele zilnice. Daca ai cumva aspiratii artistice, acest aspect astral are darul de a te inspira si a-ti releva noi mijloace de marturisire a personalitatii tale.

Pe 25 februarie, Luna plina din Fecioara si a sasea casa a Berbecului te provoaca sa pui capat, dintr-o data, fara nici o pregatire prealabila, unor paguboase obiceiuri legate de sanatate sau stilul de viata.

Horoscop Berbec februarie 2013 - Dragoste

Prietenia isi pune amprenta asupra dragostei din 2 februarie, ca efect al prezentei lui Venus in cea de-a unsprezecea casa a Berbecului. Buna intelegere si comunicare cu partenerul de cuplu rapeste cumva pasiunea amoroasa.

Din 25 februarie, tranzitul lui Venus in cea de-a douasprezecea ta casa te poate implica intr-o romantica poveste de dragoste, inconjurata de taina sau mister. Indiferent daca ai deja un tovaras de viata sau abia incepi o idila, tinzi a-ti ascunde dragostea de ochii curiosi ai celor din jur si a tine secreta conexiunea intima cu persoana iubita.

Horoscop Berbec februarie 2013 - Bani si cariera

Tranziturile planetelor Marte, Mercur si Venus in a XII-a casa a Berbecului iti recomanda sa nu te angajezi din cale afara in activitati profesionale presupunand o stransa colaborare. Daca munca in echipa nu pare a ti se potrivi, lucrul individual este in masura sa fie marcat de eficienta si inspiratie, incunandu-ti eforturile printr-o evidenta recunoastere a meritelor si competentei si, eventual, printr-o marire a veniturilor.

Esecurile sau piedicile din cariera sunt greu de trecut cu vederea sub vibratiile Lunii pline rasarite pe 25 februarie in cea de-a sasea ta casa. Evita sa ii acuzi pe altii pentru nereusitele tale focalizandu-te, in schimb, asupra unor schimbari pozitive ale activitatii cotidiene de la serviciu. Poti, de exemplu, sa faci mai mult pentru instaurarea unui climat destins, relaxat in relatiile cu colegii ori colaboratorii. In ciuda unor frustrari, unele proiecte profesionale sunt in pragul finalizarii sau fructificarii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscop Berbec ianuarie 2013

Horoscop Berbec februarie 2013 Horoscop Berbec februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 19, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Chiar daca unii nu cred in horoscop, credeti in statisticii si probabilitati

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc inca odata pentru postarile tale, sunt foarte folositoare ! Iti doresc sa ai parte de o duminica excelenta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc si eu. Te astept cat de curand pe blogul meu si pe google plus

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.