LinkedIn a ajuns la 200 milioane de utilizatori

LinkedIn a anuntat astazi, 9 ianuarie 2013, ca a ajuns la cifra record de 200 milioane utilizatori. La 1 noiembrie 2012 aceasta retea sociala atinsese numarul de 187 de milioane de membri, inregistrand o crestere de 10 pana la 15 milioane de utilizatori in fiecare trimestru al anului trecut.

In acest fel LinkedIn se poate compara cu cei peste 1 miliard de membri de la Facebook, 500 de milioane de la Twitter si mai mult de 500 de milioane de la Google Plus.

Potrivit companiei, 74 de milioane de utilizatori sunt din Statele Unite ale Americii, 11 milioane din Marea Britanie, 7 milioane din Canada, 18 milioane din India si 11 milioane din Brazilia. Tarile in care LinkedIn inregistreaza cele mai mari cresteri sunt Turcia, urmata de Columbia si Indonezia. Pe mobil, cele mai importante cresteri sunt in China, Brazilia, Portugalia, India si Italia.

Dintre membrii vestitei retele sociale, 4 milioane sunt interesati de serviciile si tehnologia informatiei, 2, 03 milioane de servicii financiare, 1,95 milioane de studii superioare, 1,65 milioane de software si 1,59 milioane de telecomunicatii.

Cele mai urmarite persoane de pe LinkedIn sunt Richard Branson, Barack Obama, Deepak Chopra MD, Tony Robbins si Jeff Weiner.

Daca LinkedIn ar fi o tara, s-ar clasa pe locul 5 din punct de vedere al numarului de locuitori, ar fi mai mare astfel decat Brazilia, dar mai mica decat Indonezia, si populatia ei ar fi egala cu cele insumate din Franta, Marea Britanie si Italia.

In fiecare secunda, doi noi oameni se alatura retelei LinkedIn.

Sursa: LinkedIn Blog
LinkedIn a ajuns la 200 milioane de utilizatori LinkedIn a ajuns la 200 milioane de utilizatori Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 09, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.