Paperman - O poveste de dragoste "animata"

Va recomand Paperman, o incantatoare poveste de dragoste transpusa intr-un nou desen animat (nu va grabiti sa o luati la fuga!), ce are mari sanse de a castiga macar un premiu Oscar in acest an. Cuvantul "paperman" din engleza (semnificand, de obicei, distribuitor de ziare), are in acest film mai curand intelesul de "hartogar". Hartiile pe care le invarte toata ziua la birou un functionar devin insa initiatori si magici mesageri ai unei idile romantice. Nu are sens sa stric farmecul acestui film, dezvaluindu-va prea multe despre el. Nu dureaza foarte mult, urmariti-l pe aceasta pagina si nu veti avea ce regreta!



 In Paperman, veti descoperi marca inconfundabila Walt Disney, dar si o tehnica deosebita, constand din combinatia dintre arta desenului de mana si animatia pe computer (CGI), realizata printr-un software numit Meander. Cele doua metode de animatie se impletesc armonios, intr-un fel cum nu cred ca ai vazut vreodata. Desi esti constient ca urmaresti un desen animat, cele doua personaje principale, baiatul si fata, par a fi cumva reale!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Osho despre dragoste si indragostiti

Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit ?

Cele 9 tipuri de dragoste
Paperman - O poveste de dragoste "animata" Paperman - O poveste de dragoste "animata" Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 31, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Nu l-am vazut...ms de pont, o sa-l caut:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare foarte dragut abea astept sa il vad! Ms de pont!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut ce am gasit si te-am recomandat, pe blogul meu! Zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. O da!! Walt Disney, imi aduce aminte de copilarie !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc freshblog, am descoperit ca ai un blog foarte interesant. Il voi urmari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant articolul, si cu siguranta multi dintre noi vor viziona aceasta poveste de dragoste, daca precizezi, ca ar merita sa ia un oscar. Este foarte bun articolul, asteptam mai multe de acest gen.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.