Horoscop Gemeni martie 2013

Horoscopul Gemenilor martie 2013 vesteste o perioada dedicata esentialelor obiective ale destinului personal, prieteniei si dragostei, reconfirmarii sinelui prin prisma unor fertile si placute legaturi cu oamenii din jur.

Cuadratul lui Marte cu Mercur din 10 martie nu este un aspect astral atat de negativ cum ar pare la prima vedere. Din contra, pare a-ti insufla optimism si o viziune pozitiva asupra vietii. Ai capacitatea de a privi lucrurile din perspectiva, si poti fi inclinat sa iti configurezi marete planuri si teluri. Nu neglija, totusi, importanta detaliilor. Atentie la predispozitia de a-i trata pe oameni de sus.

Pe 11 martie, Luna noua din Pesti iti poate inspira nazuinta de a apuca, pe neasteptate, pe o noua cale a vietii, sau de a-ti regandi actualul drum al existentei. Pari a fi preocupat de felul cum actionezi pentru materializarea proiectelor tale pe termen lung si posibilitatea ca acestea sa te implineasca cu adevarat. Din nou, este necesar sa te supraveghezi cu grija, astfel incat sa nu jignesti fara voie pe cineva sau sa nu cazi in plasa unei gafe in sfera sociala.

Din 12 martie, Marte in tranzit prin Berbec iti sugereaza ca este vremea sa utilizezi noi metode pentru a-ti realiza obiectivele. Mai intai, trebuie sa te desprinzi de conjuncturi si persoane ce iti stanjenesc libertatea de miscare. In cel de-al doilea rand, se impune sa iti canalizezi o sporita energie catre activitatile creative. Daca adaugi la aceste deziderate o planificare bine conceputa, ai sansa de a obtine notabile rezultate. Poate ca ar fi cazul sa iti faci noi prieteni, avand potentialul de a te sprijini in atingerea telurilor tale, Oricum, ai parte de o viata sociala intensa, si ai prilejul de a-ti scoate la lumina abilitatile de lider. Atmosfera amicala cu care esti inconjurat te stimuleaza si te mobilizeaza.

Mercur, revenit in aspect direct in Pesti si a zecea casa a Gemenilor, iti indeparteaza din cale, incepand cu 17 martie,  obstacole ce iti impiedicau afirmarea, mai ales in plan profesinal. Nu poti obtine mari avantaje daca nu esti perceput asa cum esti cu adevarat, asa ca trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a risipi parerea gresita despre tine a celor din jur. In acest mod, ai oportunitatea de a inchega noi contacte si a profita de altele mai vechi.

Proaspete si incitante relatii de amicitie sunt pe punctul de a se infiripa odata cu 20 martie, ca urmare a calatoriei Soarelui in Berbec si a unsprezecea ta casa. Prietenia tinde a fi la ordinea zilei vreme de circa patru saptamani. Este timpul sa iti relevi care sunt oamenii cei mai importanti pentru tine, sa iti identifici mai mult valoarea personala si punctele forte prin mijlocirea activitatilor de grup. Iesirile in oras, petrecerile, discutiile relevatoare par a apare mai frecvent pe agenda ta zilnica.

Odata cu 22 martie, ca efect al tranzitului planetei Venus in Berbec,  tendintele anterioare sunt accentuate. Legaturile de prietenie, cu precadere, cele cu persoane de sex opus, iti acapareaza sufletul si mintea. Intr-o astfel de perioada, iti poti recapata o benefica incredere in oameni si samanta de bunatate existenta in sufletul fiecaruia.

Luna plina, rasarita pe 27 martie, in cerurile Balantei, este auspicioasa angajarii in activitati placute, in hobbyuri si pasiuni. Ispita catre distractie si placeri iti eclipseaza orice urma de atractie fata de singuratate. Creativitatea, mana in mana cu spontaneitatea, are a-ti darui nesperate oportunitati.

Horoscop Gemeni martie 2013 - Dragoste

Cuadratul dintre Venus si Jupiter din 4 martie face posibile certuri sau conflicte in viata amoroasa. Nu te lasa in voia inertiei ori egosimului, si straduieste-te sa pricepi ce isi doreste in strafundul sufletului persoana iubita de la tine.

Odata cu 12 martie, gratie prezentei lui Marte in a XI-a ta casa, dragostea pare a se impleti cu prietenia. Poti fi surprins de beneficiile aduse de camaraderia cu fiinta indragita ori poti intrezari o potentiala poveste de iubire alaturi de o persoana de sex opus ce iti parea a fi numai si numai prietena. Din 22 martie, vizita lui Venus in acelasi sector astrologic, intensifica trendurile sus mentionate.

Daca esti inca singur, Luna plina aparuta pe 27 martie in a cincea casa a Gemenilor, are putinta de a te aduce in preajma unei pasionale relatii de dragoste. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, ai la indemana tot ce iti trebuie pentru a o revitaliza si reinnoi!

Horoscop Gemeni martie 2013 - Bani si cariera

Pe 4 martie, Venus in cuadrat cu Jupiter este in masura sa te aduca la o rascruce de drumuri din punct de vedere financiar. Constientizeaza care este diferenta dintre placere si necesitate, si renunta la orice fel de extravaganta. Daca te concentrezi asupra profesiei, ti se pot darui mari satisfactii, atat intelectuale cat si materiale.

Luna noua aparuta pe 11 martie in a zecea casa a Gemenilor iti inlesneste dezvoltarea in cariera. Poti realiza ceva avand darul de a atrage mai mult decat de obicei atentia asupra ta. Este posibil, de asemeni, sa fii solicitat, cu insistenta, pentru mai multe promitatoare joburi. In acest context, iti este greu sa ramai in umbra, si probabil ca nici nu iti doresti asa ceva. Fii precaut, totusi, fata de eventuale conflicte cu sefii!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al  Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni  februarie 2013

Horoscop Gemeni martie 2013 Horoscop Gemeni martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2013 Rating: 5

8 comentarii:

  1. deci draga Diana nu stiu ce sa spun...ca sint gemeni si in ultimii 4 ani mi-a mers numai rau...sint nascuta pe 12.06.1979...tot citesc horoscop in toate partile dar nimika nu mi se intampla...nici in dragoste, nici financiar, nici in cariera. absolut nici o schimbare...ce sa zic de relatii, ca de 8 ani lucrez singura la servici si nu comunic cu nimeni: doar dimineata salutul de rigoare si la sfarsitul zilei la revedere. astept de 8 ani sa vad lumina de la capatul tunelului dar nimika. I.-t scrie cu drag un om satul de monotonie la 34 ani

    RăspundețiȘtergere
  2. Am cunoscut un barbat-zodia gemeni-am hotarat sa locuim impreuna.Totul bine la inceput dar dupa 6 luni am inceput sa-mi dau seama cu adev ce fel de om este.Extrem de schimbator, amagitor,infidel,superficial.Dar are mare noroc la bani,f multi bani.
    Avea o alta relatie de mult timp cu o femeie casatorita.aM AFLAT, au fost discutii,certuri si in final el a plecat cu alta femeie mutl mai tanara decat el cu vreo 15 ani.Bineinteles ca acea femeie inca nu stie cu cine are de-a face.Latura lui duala,nu iubeste profund ci doar superficial,un escroc sentimental,etc ..aceste caracteristici le-am gasit deseori in descrierea zodiei gemeni.M-a cautat intr-un tarziu,vroia sa mai fim impreuna, si eu, si acea iubita din tinerete dar si actuala.Va spun ..mi s-a facut rau.Oare cate mai avea in afara de noi??

    RăspundețiȘtergere
  3. gemenii dupa parerea mea este un semn foarte lipsit de noroc, mei de ani de zile imi merge greu s-au mai bine spus rau,numai pidici si blocaje.tare singura di plina de deznadejde ma simt. am avut mare durere sufleteasca aceste zile 10,14 martie nu stiu ce sa mai spun....sa dea domnul sa ne fie bine tuturor

    RăspundețiȘtergere
  4. nu sant geamana ,dar am o prietena cu aceasta zodie si este necajita rau.Cred ca gemenii sant f.pesimisti.Ar trebui sa fie mai increzatori.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu sint gemenii pesimisti ci sint chiar foarte optimisti in general, dar nimic nu ne merge ., oricum te citesc mereu,felicitari

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt geaman si de 3 ani imi merge rau pentru ca m am lasat influentat de ce zic alti!!! deci un sfat pentru gemeni feritiva de oameni ca se joaca cu mintea voastra puterea cuvantului e extraordinara pentru noi cel putin la mine asa este.Pana la 30 de ani casa,masina,bani, toate in 7 ani dupa 30 totu sa dus din cauza cuvintelor care au venit spre mine asa ca feritiva de oameni care vorbesc mult si fara rost si o sa fie bine........

    RăspundețiȘtergere
  7. luna marte a fost una memorabilain sensul negativ

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.