Horoscop Rac martie 2013

Horoscopul Racului martie 2013 prevesteste o ambitioasa angrenare in sfera sociala si o iminenta aparitie a unor viguroase si hotaratoare oportunitati in cariera.

Luna noua, ivita pe 11 martie in Pesti si a noua casa a Racului, te poate impulsiona sa iti extinzi gandurile si viata catre noi culturi, trairi si perspective. Lumea cotidiana nu te mai satisface si iti doresti sa faci ceva iesit din comun. Pari a fi gata sa te avanti intr-o incitanta aventura sau sa iti explorezi credintele interioare. Ti se poate oferi prilejul de a intalni oameni deosebiti, de pe alte meleaguri. Nu este vremea cea mai potrivita pentru conturarea unor planuri pe termen lung, asa ca nu ti se recomanda sa te inrolezi in vreo activitate ce necesita o mare grija fata de detalii.

Din 12 martie, tranzitul lui Marte in Berbec te focalizeaza asupra calitatilor de lider, a unor initiative hotarate, destinate a-ti implini telurile, si unei mobilizari acerbe in orice lucru iti propui.
Dupa o perioada de incertitudini, reintoarcerea lui Mercur in aspect direct in Pesti si a noua casa a Racului te ajuta sa iti asumi o viziune mai realista si sa rezolvi chestiuni de amanunt ce iti stanjeneau libertatea de miscare. Ceea ce faci acum va avea un efect direct asupra parerii oamenilor despre tine si a proiectelor tale din cariera. Ai sansa de a avea un cuvant decisiv de spus in mediul tau inconjurator.

Inaltarea respectului fata de tine insuti prin recunoasterea si pretuirea publica reprezinta o influenta demna de luat in seama din 20 martie, ca urmare a tranzitului Soarelui in Berbec. Viata sociala nu are de ce sa te dezamageasca intrucat pari a fi mereu in centrul atentiei, cautat si consultat pentru un sfat ori o indrumare.

Tendintele anterioare sunt accentuate odata cu 22 martie, sub inraurirea vizitei lui Venus in Berbec. Ochii celor din jur par a fi in continuare atintiti asupra ta si sfera sociala nu inceteaza sa iti daruiasca surprize de bun augur. Poti petrece momente extrem de placute in aer liber, intr-o scurta iesire din oras, din ritmurile stresante ale cotidianului.

Pe 27 martie, Luna plina din Balanta si a patra casa a Racului poate constitui sursa unei incheieri de capitol legata de casa si familie. Este posibil sa termini un proiect asociat cu locuinta sau sa rezolvi, o data pentru totdeuna, o problema din familie. Timpul precumpanitor petrecut la serviciu isi cere o reechilibrare printr-o sporita concentrare spre camin si cei dragi.

Horoscop Rac martie 2013 - Dragoste

Viata amoroasa poate capata noi perspective din 22 martie, ca efect al tranzitului lui Venus in a zecea casa a Racului. Planeta dragostei iti este un bun aliat in numeroase evenimente sociale la care poti fi invitat si remarcat. Prestigiul te poate transforma intr-un punct de atractie, insa adevarata iubire ar trebui sa depaseasca acest aspect cumva superficial.

Horoscop Rac martie 2013 - Bani si cariera

Sub impactul calatoriei lui Marte in cea de-a zecea ta casa, din 12 martie, te simti imboldit sa lucrezi din greu, sa iti castigi si ameliorezi existenta, si chiar sa iti asumi unele riscuri pentru a-ti asigura succesul profesional. Spiritul competitiv si vointa de afirmare ti se ascut si, daca nu te controlezi cu precautie, poti sa interferezi in sfera de activitate a altora, starnind astfel dispute si adversitati. Nu prea esti dispus sa te supui regulilor fara a cracni, asa ca sunt posibile conflicte cu superiorii.

Odata cu 20 martie, gratie parcursului Soarelui in a X-a casa a Racului, esti in masura sa faci niste pasi fermi inainte in cariera. Pari a fi apt sa iti demonstrezi capacitatile executive, de lider, si sa iti iei prin surprindere colaboratorii prin niste decizii rapide si inspirate.

Noi posibilitati de a-ti creea circumstante favorabile in zona profesionala te insotesc din 22 martie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a zecea ta casa. Unii nativi din Rac par a fi atrasi de o cariera intr-un domeniu asociat cu artele ori cultura.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac martie 2013 Horoscop Rac martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 25, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Lenjerii? Daca haina il face pe om, atunci lenjeriile sunt hainele cele mai de pret ale patului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante previziuni, nu stiu de unde te inspiri dar multumim ca sunt optimiste ...
    Scrii minunat povestile pentru copii.
    O primavara insorita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tind sa cred ca o sa fie o luna buna pentru raci.
    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.