De ce isi vopsesc femeile parul?

Chiar credeti, voi, naivi barbati, ca fetelor ori femeilor li se pune, asa dintr-o data, pata, sa isi vopseasca intr-o alta culoare parul. Psihologia ne invata ca nu este deloc un capriciu in aceasta nazuinta brusca de schimbare a look-ului.

Occidentalii, americanii au fost de curand dati peste cap de noua nuanta a parului a lui Britney Spears... Ce ne pasa noua? Daca era vorba despre Irina Columbeanu sau chiar uitata (uitatul) Naomi, acest fapt ne parlea jarul ignorantei noastre.

Britney se putea lauda cu un splendid par blond, si si-a facut pentru prima data aparitia in public, cu o podoaba capilara mai inchisa,  dupa despartirea de prietenul si fostul ei logodnic, Jason Trawick.

Potrivit expertilor in psihologie, astfel de transformari ale look-ului femeilor apar dupa mari raspantii emotionale / sentimentale. Cu toate acestea ei afirma, pe baza testelor lor, ca, dupa o despartire ori un divort, femeia se focalizeaza, de obicei, catre un par deschis, blond, pentru ca asociaza aceasta culoare cu o impresie mult mai sexy transmisa in jurul ei. Un par intunecat i se pare ca o umbreste si ii rapeste atractivitatea.

De obicei, cand o fiica a Evei isi coloreaza parul intr-o nuanta mai inchisa, vrea sa isi demonstreze seriozitatea ori conservatorismul. In alte, cazuri, sugereaza astfel, ca nu este gata a se implica intr-o relatie spontana, ale carei urmari nu le poate anticipa.


Copyright © diane.ro . 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei :

Culoarea parului si personalitatea femeilor

Parul in superstitii si legende

Culoarea parului in 2013
De ce isi vopsesc femeile parul? De ce isi vopsesc femeile parul? Reviewed by Diana Popescu on martie 09, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

 1. Estetic vorbind, este un lucru bun sa-ti schimbi look-ul din cand in cand insa medical, este cat se poate de gresita mentalitatea asta.

  RăspundețiȘtergere
 2. This post offers clear idea for the new users of blogging,
  that genuinely how to do blogging.

  My homepage ... free xbox live codes

  RăspundețiȘtergere
 3. in general noi femeile cand nu mai suntem sigure pe noi simtim nevoia de un look nou! am avut toate culorile in cap cand eram mai tinerica! acum ca am revenit la culoarea naturala, imi schimb look-ul prin diferite freze, de la par lung pana la tunsoare de baietel! ma simt mereu mai bine dupa o schimbare...

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.