Horoscop Gemeni mai 2013

Horoscopul Gemenilor mai 2013 prefigureaza o trecere treptata de la o atitudine introvertita spre una extrovertita, o graduala invigoare a mobilizarii si ambitiei de implinire a unor ambitioase teluri si aspiratii personale.

Odata cu 1 mai, calatoria lui Mercur in Taur si a douasprezecea casa a Gemenilor marcheaza o perioada prielnica unor schimbari de esenta a vietii spirituale. In acest context, este potrivit sa te deschizi catre zona subconstienta a mintii si sa permiti intuitiei sa te calauzeasca intr-o mai mare masura. Esti inclinat sa iti cladesti niste ambitioase si tainice proiecte, sa studiezi niste subiecte tabu ale existentei umane. Poti realiza ceva cu adevarat important focalizandu-te asupra unor aspecte intangibile, indepartate de planul material al vietii.

Iti poate veni foarte greu sa iti refuzi orice placere sau distractie ce te ispiteste incepand cu 10 mai. In acest fel pare a se manifesta tranzitul lui Venus in Gemeni. Latura ta sensibila, emotiva, isi face loc din ce in ce mai mult in viata cotidiana si te simti imboldit sa acorzi o sporita atentie infatisarii tale exterioare si modului cum interactionezi cu lumea. Oamenii din preajma ta te apreciaza si par a fi gata sa te sprijine la nevoie.

In aceeasi zi de 10 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Taur si a XII-a casa a Gemenilor iti sugereaza sa lasi evenimentele vietii sa se desfasoare de la sine, fara a interveni in nici un fel. Poti simti impulsul de a ramane in culisele existentei, sau de a te multumi o vreme cu rolul de spectator al lumii inconjuratoare. Secretele tind a se strecura mai des in relationarea cu ceilalti. Nu ar fi rau sa iti supraveghezi cu grija cuvintele, astfel incat sa nu faci vreo gafa neintentionata. Asigura-te ca esti sincer si onest in comunicarea cu oamenii, si ti se va raspunde cu aceeasi moneda. Nu este exclus sa fii atras mai mult decat de obicei de singuratate, ca sursa de regasire si aprofundare a sinelui tau interior.

Cuadratul dintre Venus si Uranus din 13 mai are potentialul de a cutremura din temelii relatiile cu cei din jur, aducandu-te in preajma unei totale derute. Persoane apropiate sunt pe punctul de a te surprinde prin comportament, dezvaluindu-ti fatete necunoscute , nu tocmai placute, ale personalitatii lor. Este posibil, de asemeni, sa cazi in mrejele unor placeri efemere, dar nu lipsite de reale satisfactii.

Din 15 mai, Mercur in tranzit prin sectorul Gemenilor te ajuta sa iti afirmi interesele si sa iti aperi valorile individuale. Atitudinea deschisa, indrazneata care te caracterizeaza acum iti permite sa pui punctul pe "i" si sa vorbesti pe sleau despre lucrurile sensibile, asupra carora s-a pastrat tacerea. Nu mai ai de gand sa tii cont de parerile si indrumarile altora, avand inclinatia sa faci tot ce iti dicteaza convingerile proprii. Tocmai de aceea, nu mai ai rabdare sa asculti sau sa intelegi punctele de vedere ale celorlalti.

O multime de posibilitati ce iti sunt puse la dispozitie te pun la grea incercare in a face o alegere sub impactul cuadratului lui Mercur cu Neptun din 18 mai. Straduieste-te sa cantaresti cu precautie avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni. Oricum, nu este deloc o zi potrivita sa iei o decizie ferma sau importanta.

Tot pe 18 mai, Venus in sextil cu Uranus iti poate aduce o veste cu atat mai placuta cu cat nu e deloc anticipata. Ai sansa de a face un lucru remarcabil daca observi la timp o imprevizibila oportunitate.

Identitatea personala, modul cum esti perceput de ceilalti si felul cum iti exprimi personalitatea capata intaietate din 21 mai, ca urmare a vizitei Soarelui in Gemeni si intaia ta casa. Acest eveniment astrologic reprezinta un varf al ciclui tau solar, asa ca ai prilejul de a te impune fara nici o opreliste in lume si a-ti largi simtitor sfera de influenta. Prezenta de spirit si atitudinea ta pozitiva iti eficientizeaza drumul spre implinirea telurilor. Poti depasi cu usurinta orice problema ce iti stanjeneste libertatea de miscare. Nu este cea mai potrivita vreme pentru a lucra in echipa. Luminile reflectoarelor sunt indreptate catre tine, asa ca nu precupeti nimic pentru a-ti demonstra punctele forte.

Sextilul dintre Mercur si Uranus din 22 mai te provoaca sa te avanti, plin de cutezanta, intr-un proiect legat de locul de munca sau un hobby, sa intri in contact cu persoane cat mai diverse avand darul de a-ti intregi imaginea despre existenta. Noi si originale idei te incita si te invita sa le confrunti cu ceilalti. Sansa iti surade atat timp cat reusesti sa te desprinzi de conformism si rutina.

Pe 27 mai, conjunctia lui Mercur cu Jupiter pune accentul asupra proiectelor de ansamblu, de larga perspectiva, si a ceea ce este cu adevarat important pentru tine. In aceste conditii, se pot ivi excelente oportunitati in comunicare, negocieri si afaceri.

Pamantul iti sta ferm sub picioare, iar ambitia nu inceteaza a-ti da ghionturi odata cu 31 mai, sub impactul tranzitului lui Mercur in Gemeni. Treci printr-o perioada de extrema vitalitate fizica si psihica, de-a lungul careia te simti mobilizat sa-ti iei viata in maini si sa fortezi portile norocului.

Horoscop Gemeni mai 2013 - Dragoste

Din 10 mai, planeta Venus, aflata in prima casa a Gemenilor, iti daruieste o aura de farmec si neasteptate surprize placute in dragoste. In pofida acestui lucru, chiar daca te lasi atras intr-o promitatoare poveste de iubire, pari a pastra o oarecare detasare, punand zagaz cumva afectiunii tale.

Daca pana pe 15 mai, viata ta amoroasa nu si-a iesit deloc din matca, prin nici un eveniment semnificativ, conjunctia lui Mercur cu Vanus de pe aceasta data iti inspira inalte ganduri si simtaminte romantice. Esti cutreierat de nazuinta de a-ti impartasi pe de-a intregul sentimentele catre persoana iubita, intr-un mod cat mai original sau chiar poetic. Dragostea tinde a fi acum motorul ce pune in miscare intreaga lume.

In aceeasi zi de 25 mai, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator le poate sugera nativilor singuri din Gemeni ce aspira la iubirea unei persoane din cercul lor social sa faca cel dintai pas pentru concretizarea sperantelor lor. Gemenii aflati deja intr-o relatie de cuplu sunt inca o data stimulati sa se daruiasca partenerului lor, fiind mai mult decat dornici sa ii indeplineasca cele mai mari vise ori dorinte.

Horoscop Gemeni mai 2013 - Bani si cariera

Reevaluarea unui parteneriat profesional sau de afaceri constitue o preocupare majora ca efect al Lunii pline ivite pe 25 mai in a saptea ta casa. Este un timp favorabil pentru a renunta la o asociere sau, din contra, pentru a o invigora. Intr-un fel sau altul, vrei sa vezi cat mai curand roadele unei colaborari sau unui parteneriat.

Un interval de timp propice analizarii balantei personale de venituri si cheltuieli este vestit din 31 martie de tranzitul lui Mercur in Rac. Simtul practic pune intru totul stapanire peste tine, pari a gandi numai in cifre, fiind mereu interesat sa descoperi noi cai de a face bani si a-ti spori stabilitatea materiala. Mari avantaje financiare pot apare mai cu seama prin mijlocirea comunicarii cu niste oameni aflati in fruntea ierahiei sociale ori profesionale.

Sub influenta parcursului lui Marte in Gemeni, beneficiezi de un mare potential energetic, ce te sprijina in dezvoltarea planurilor profesionale sau de afaceri. Pari a fi mult mai intreprinzator, combativ, apt de a-i influenta pe cei din preajma ta. In lupta acerba pentru atingerea obiectivelor strict personale incearca, totusi, sa nu calci in picioare sentimentele si orgoliile unor actuali si potentiali aliati.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al  Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni aprilie 2013
Horoscop Gemeni mai 2013 Horoscop Gemeni mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 23, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.