Puterea Credintei- domnul Nick Vujocik


Se spune ca, Dumnezeu da si ia, dupa anumite ratiuni, numai de Dansul cunoscute.

Odata, traiau fericiti in  oraselul lor un barbat si o femeie, care se iubeau mult si isi doreau o famile intreaga, adica un copilas.
Dumnezeu le-a ascultat rugamintea si peste ceva timp femeia a aflat ca va deveni mama. Dar..
Cele noua luni de sarcina si bucuria venirii pe lume ale copilului au trecut nespus de repede..
Femeia nu a murit la nastere, ca in povestile clasice sau poate a murit si apoi a inviat, nu pot intelege ratiunea acestor lucruri, dar cert este ca nou nascutul, care trebuia sa fie marea bucurie a vietii ei, se nascuse fara maini si fara picioare.

Imagineaza-ti sa te naste fara maini: fara bratele cu care iti imbratisezi prietenii, fara mainile cu care sa-l tii si sa-l mangai pe cel pe care il iubesti, fara degetele cu care  sa simti.., sa experimentezi atingerea..

Si cu atat mai mult daca nu ai avea si picioare: fara sa poti sa mergi, sa dansezi, sa alergi , sa stai pur si simplu pe o alee intr-un parc..

Si sa traiesti aceasta in fiecare zi..! Ce ai face? Crezi ca ai putea deveni fericit si implinit candva?

Dupa o copilarie grea si o adolescenta inimaginabila, prin Puterea Credintei si a sufletului sau, acel baiat a devenit in zilele noastre un om de invidiat, celebru in lumea toata si care ne da noua, tuturor, veritabile  lectii de moralitate prin Puterea Credintei.

Dati-mi voie sa vi-l prezint pe domnul Nick Vujocik, omul care in ciuda dizabilitatilor sale este un om implinit!



Sursa: The Man Who Beat the Odds

Copyright © diane.ro. 2013
Puterea Credintei- domnul Nick Vujocik Puterea Credintei- domnul Nick Vujocik Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. La prima vizualizare e cutremurator,la a doua vizualizare incepi sa-ti pui intrebari si sa te gandesti la tine cand esti intr-o pasa proasta, iar la a treia vizualizare clipul ti se pare cum si este: inaltator!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.