Horoscop Capricorn iunie 2013

Horoscopul Capricornului iunie 2013 pune accentul asupra necesitatii reinchegarii relatiilor cu oamenii apropiati, mai ales cu partenerii ori asociatii din viata personala, sociala si profesionala. Dragostea ofera unice si nesperate oportunitati, dar si riscante apropieri afective.

Influenta ta in lume creste vizibil odata cu 3 iunie, gratie tranzitului lui Venus pe taramurile Racului. Acest lucru este cu atat mai important cu cat ai nevoie, se pare, mai mult decat altadata, de aprobarea si aprecierea celorlalti. Capacitatea ta de a mentine o relatie sociala ori personala devine o prioritate, reprezentand un reper de baza in evaluarea propriei tale persoane. Un aspect pozitiv al acestui aspect astral consta in faptul ca tinzi sa ii respecti si sai ii apreciezi intr-o sporita masura pe cei din jur.

Din 7 iunie, sub impactul trecerii lui Neptun in aspect retrograd in Pesti si a treia casa a Capricornului, interactiunea cu oamenii pare a sta sub semnul idealismului si visarii. Este posibil sa iti faci frecvent o impresie gresita despre persoanele din preajma ta, urmand a te confrunta cu apoi cu dezamagiri ori deceptii dureroase. Trebuie sa fii foarte atent cum comunici, pentru ca ceilalti par a-ti intelege pe dos intentiile si cuvintele. Exacerbarea imaginatiei te poate face sa confunzi realitatea cu ceea ce doresti sa ti se intample.

Opozitia dintre Mercur si Pluton din 8 iunie te poate pune in fata unor dificile decizii legate de viitorul indepartat. Sunt posibile crancene conflicte si certuri cu oameni apropiati, mai ales ca unii dintre ei par a te critica cu inversunare sau a-ti insela increderea. Este necesar sa descoperi o cale de a-ti scoate la iveala cele mai adanci, mai importante ganduri si idei. Nu te lasa impins intr-o conjunctura de viata nedorita si protejeaza-ti cu grija secretele.

Luna noua, aparuta pe 8 iunie in cerurile Gemenilor si a sasea casa a Capricornului, pune accentul pe sanatate, munca, adaptare la rutina zilnica, si punerea la punct a detaliilor semnificative ale existentei. Esti incurajat sa iti schimbi stilul de viata, si sa acorzi o sporita atentie intretinerii si ameliorarii starii de sanatate. Desi pari a fi mereu gata sa dai o mana de ajutor celor din preajma ta, nu este bine sa ii lasi pe altii sa profite de bunavointa sau bunatatea ta.

Pe 15 iunie, Marte in cuadrat cu Pluton iti trezeste o coplesitoare nevoie de a fi liber si independent. Aceasta stare interioara te poate face iritabil, inclinat sa te implici in confruntari cu oamenii ce nu sunt de partea ta. Eforturile de a te schimba intampina mari dificultati. Pentru a iesi cu bine din acest context astral trebuie sa fii cat mai flexibil si sa abordezi existenta fara impulsivitate, incercand mereu sa iti construiesti niste strategii si facand apel in mod constant la simtul tau diplomatic.

O refocalizare asupra relatiilor sociale, profesionale si personale este de asteptat sa isi faca loc in viata ta incepand cu 21 iunie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Rac. Este vremea sa vezi in ce masura oamenii din imediata ta apropiere te sprijina in drumul spre materializarea ambitioaselor tale obiective. Vrand-nevrand, trebuie sa faci o ierarhizare a contactelor ori relatiilor tale, si sa renunti nu numai la persoanele ci si la circumstantele vietii care tind a te trage inapoi.

Intensa energie pe care o ai la indemana pe 23 iunie, sub efluviile Lunii pline din Capricorn si intaia ta casa te imboldeste sa te afirmi si chiar sa te impui in aproape toate aspectele traiului cotidian. Fii, totusi, atent sa nu fortezi nota, dand impresia ca esti prea agresiv ori egoist. Incerca sa-ti canalizezi vitalitatea catre proiecte construcive, capabile a-ti aduce mari beneficii. Aceasta Luna plina favorizeaza noi inceputuri si initiative.

Optimismul si norocul ce te insotesc din 26 iunie, gratie tranzitului lui Jupiter in sectorul Racului, pot fi in van, atata timp cat te lasi purtat de val si nu misti nici un deget pentru a extrage cat mai mari profituri din aceasta conjunctura. Nu lasa pe maine ceea ce poti face azi, mai ales ca oportunitatile de astazi nu vor continua sa te astepte si a doua zi. Aceasta este lectia pe care ti-o da, tot din 26 iunie, Mercur aflat in turnura retrograda in Rac!

Odata cu 27 iunie, prezenta lui Venus in Leu tinde sa-ti reaminteasca adevaratele tale nevoi, dar si temerile ori vulnerabilitatile tale. Felul cum oamenii apropiati te inteleg, te accepta ori te apreciaza reprezinta un reper al intensificarii ori diminuarii increderii in tine insuti.

Horoscop Capricorn iunie 2013 – Dragoste

Odata cu 3 iunie, calatoria lui Venus in a saptea casa a Capricornului te inzestreaza cu farmec si o notabila aura de atractivitate. Treci printr-o perioada prielnica intalnirii unui potential partener de cuplu.

Cuadratul lui Marte cu Pluton din 15 iunie este pe cale sa genereze niste infocate certuri in viata amoroasa, dar si o senzualitate fierbinte, ce isi poate gasi implinirea numai intr-o autentica impartasire afectiva.

Pe 23 iunie, Luna plina din prima casa a Capricornului iti pune la incercare sensibilitatea emotionala si te aduce pe aceeasi lungime de unda cu simtamintele persoanei iubite. Poti fi foarte generos cu partenerul tau, dar si extrem de pretentios, dorindu-ti sa fiii rasplatit la fel de mult precum daruiesti.

Calea catre o noua si promitatoare poveste de dragoste este netezita din 26 iunie, ca urmare a parcursului lui Jupiter in a saptea ta casa. Nativii singuri din Capricorn trebuie sa fie totusi cat se poate de precauti intrucat au tendinat de a vedea viata in roz, riscand din aceasta pricina sa se atasaze afectiv de cineva care nu le merita increderea.

Dragostea pamanteana, amplificata prin toate cele cinci simturi, pare a pune stapanire peste tine din 27 iunie, atunci cand Venus paseste in cea de-a opta casa a Capricornului. Puternicile sentimente ce te strabat acum te pot determina sa iti sacrifici interesele pe altarul dragostei pentru partenerul tau.

Horoscop Capricorn iunie 2013 - Bani si cariera

Cooperarea si munca in echipa constitue repere esentiale in sfera profesionala odata cu 21 iunie, sub impactul vizitei Soarelui in cea de-a saptea casa a Capricornului. In acelasi timp, pari a fi inclinat sa nu te mai multumesti cu putin, vrand cu tot dinandinsul sa iti fie recunoscute meritele si eforturile.

Tranzitul initiat de Jupiter, pe 26 iunie, in Rac, este plin de oportunitati in afaceri si vanzari. Se poate ivi prilejul incheierii unor contracte avantajoase sau extinderii domeniului de activitate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn mai 2013
Horoscop Capricorn iunie 2013 Horoscop Capricorn iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 26, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.