Horoscop Sagetator iunie 2013

Horoscopul Sagetatorului iunie 2013 marturiseste despre taria de a tine piept unor mari ispite financiare si amoroase, ce pot face diferenta intre independenta si lasitate, ori sinceritate si ipocrizie.

Din 7 iunie, intrarea lui Neptun in tranzit retrograd in Pesti si a patra casa a Sagetatorului te imboldeste sa iti vezi casa sau familia drept un meterez inexpugnabil in fata atacurilor lumii sociale ori profesionale. Nesiguranta isi poate face drum catre tine, dar senzatia ca ceea ce ai cladit pana acum pentru tine si cei dragi este in zadar nu este decat o iluzie. Recapata-ti curajul si perseverenta, si vei putea descoperi ca nimic nu poate zdruncina fortareata in care te-ai adapostit impreuna cu persoanele care inseamna cel mai mult pentru tine.

Luna noua aparuta pe 8 iunie in cerurile Gemenilor aseaza in prim plan parteneriatele (personale, profesionale ori sociale), mariajele, si chiar dusmanii care stii bine ca uneltesc impotriva ta. Intr-un fel sau altul, este necesar sa pui capat contradictiilor tinand de orgolii personale si sa cooperezi spre binele tuturor.

Sensibilitatea emotionala ajunge la un inalt prag odata cu 21 iunie, sub impactul calatoriei Soarelui pe taramurile Racului. Vechi probeme sentimentale sunt pe cale sa se reactualizeze, dand nastere unor indoieli vizavi de tine si destinul tau. Nu lasa ca trecutul sa puna iarasi stapanire peste tine, indiferent daca este vorba despre legaturi sociale, profesionale ori sociale.

Pe 26 iunie, Luna plina din Capricorn te pune in garda asupra valorilor false din viata ta, mai ales atunci cand ajungi sa pui un semn de egalitate intre latura materiala si cea spirituala a existentei tale. Daca ai ajuns sa te agati de niste lucruri efemere in traiul zilnic, te poti confrunta cu niste probleme ce reprezinta tot atatea avertismente de a renunta la ceea ce nu te prezinta cu adevarat.

Noi si improspatatoare experiente de viata si chiar inedite perspective asupra viitorului tau isi fac loc inspre tine din 27 iunie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Leu si a noua casa a Sagetatorului. Pari a avea sansa de a te apropia de zone exotice ori contradictorii ale lumii, avand darul de a-ti pune pe foc imaginatia si sperantele. Este o perioada prielnica calatoriilor, intrucat ai tendinta de a extrage din orice fapt ori conjunctura invataturile necesare pentru a evolua cu adevarat in plan personal, social ori profesional.

Horoscop Sagetator iunie 2013 - Dragoste

Din 3 iunie, tranzitul lui Venus in sectorul Racului si a treia casa a Sagetatorului te poate face sa fii atras intr-o mare masura de oameni ce isi traiesc viata intens, te provoaca sa descoperi noi dimensiuni ale existentei si par a fi inconjurati de o aura de mister. Ai grija, nu intotdeuna ceea ce vezi la suprafata se confirma a fi si in adancime! Mintea iti poate fi preocupata de cineva care insista sa iti intre in gratii. Pe de alta parte, o persoana apropiata de tine incearca sa te aduca catre esenta sinelui tau si sa iti ofere niste mijloace eficace de a te transforma in bine. Daca esti deja intr-o autentica relatie de cuplu, senzualitatea este pe cale de a te calauzi catre nebanuite moduri de impartasite a afectiunii.

Vechi certuri si dispute trecute cu vederea isi cauta dezvaluirea odata cu 8 iunie, atunci cand Luna noua isi pune amprenta asupra celei de-a saptea tale case. Pentru a continua sa evoluezi in dragoste alaturi de partenerul de cuplu, trebuie sa dati amandoi deoparte misterele si nemarturisirile, si sa treceti la un mai inalt nivel al impartasirii si sinceritatii.

Probleme nu indeajuns de lamurite in trecut pot continua a-ti afecta legatura de cuplu actuala sub influenta tranzitului Soarelui in a opta casa a Sagetatorului. Poti ajunge sa dai de gol persoanei iubite niste aspecte privind lipsa ta de siguranta in relatia cu ea. In functie de cum sau in ce masura esti iubit, aceste dezvaluiri pot conduce catre o racire ori o infierbantare a conexiunii tale din viata amoroasa. Orice ar fi, incearca sa fii tu insuti, si nu cade prada lasitatii de a-ti afirma adevarata personalitate.

Horoscop Sagetator iunie 2013 - Bani si cariera

Luna plina rasarita pe 23 iunie in a doua casa a Sagetatorului are rolul de a-ti descifra niste aspecte financiare inconjurate de mister si false sperante. Este necesar sa iti dezvolti o atitudine cat mai realista fata de viata si sa nu te astepti la niste bani sau avantaje financiare acolo unde nu ai de a face decat cu niste fantani secatuite. Nu poti face altceva decat sa insisiti asupra valorilor sinelui, ce iti pot furniza, sau nu, in functie de mobilizarea ta, niste oportunitati banesti.

Niste oportunitati financiare iscate din senin pot sa-si faca loc in viata ta de pe 26 iunie, sub impactul vizitei lui Jupiter in a opta ta casa. Totul este bine atata timp cat nu incerci sa pui minciuna in fata devarului. Un card de credit ivit peste noapte sau un imprumut in conditii extrem de avantajoase pot constitui niste tentatii. Inainte insa de a ceda in fata unor aparente semne ale norocului, gandeste-te daca vei putea face fata obligatiilor viitoare.

Chiar daca mari promisiuni tind a se strecura dintr-o data in viata ta, fii cat se poate de prudent incepand cu aceeasi zi de 26 iunie. Mercur ajunge in turnura retrograda in Rac si a opta casa a Sagetatorului, punand un mare semn de intrebare asupra modului cum iti gestionezi balanta de venituri si cheltuieli. Nu te lasa in voia unor trenduri de moment, si incearca a-ti mentine o atitudine cat mai prudenta fata de orice fel de oferte promitatoare ce ti se pun in fata.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator mai 2013
Horoscop Sagetator iunie 2013 Horoscop Sagetator iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.