Horoscop Sagetator mai 2013

Horoscopul Sagetatorului mai 2013 aduce in prim plan interactiunea cu oamenii in general, cu cei apropiati in special, o interactiune ce necesita echilibrarea intre tendinta de subjugare fata de acestia si cea de impunere cu orice pret a propriei personalitati.

Incepand cu 1 mai, vizita lui Mercur in Taur te face sa vezi mult mai pragmatic si mai obiectiv lumea inconjuratoare. Este vremea sa iti organizezi riguruos activitatile cotidiene si sa iti aduci mai des in minte obiectivele tale cele mai ambitioase. Poti realiza ceva cu adevarat deosebit daca iti pastrezi perseverenta si atentia fata de detalii.

Ameliorarea relatiilor cu partenerii din sfera sociala, profesionala si personala reprezinta un semn si o invitatie prilejuite de tranzitul inceput de Venus, pe 10 mai, in sectorul Gemenilor. Succesul este aproape garantat in urmatoarea perioada atata timp cat nu iti neglijezi contactele sociale si te straduiesti sa iti mentii o atitudine binevoitoare si fair play fata de oamenii apropiati.

Luna noua si eclipsa de Soare din Taur de pe aceeasi data de 10 mai te focalizeaza asupra tonusului fizic si psihic. Este un bun prilej pentru a incerca o noua dieta atata vreme cat iti doresti sa faci cu adevarat acest lucru si iti fixezi niste teluri realiste. Dezordinea din existenta cotidiana trebuie sa fie eliminata. Mobilizarea spre inalte obiective incepe de la lucrurile mici, de detaliu.

Din 15 mai, Mercur patrunde in Gemeni, insuflandu-ti o sporita sensibilitate si constientizare fata de personalitatea si opiniile celor din jur. In acest context, nu este exclus sa iti pui la indoiala propriile convingeri si sa iti pierzi increderea in tine insuti. Desi acest aspect astral este de ajutor in ajungerea la niste intelegeri ori compromisuri, nu te sprijina aproape deloc in afirmarea unui punct de vedere propriu.

Un interval de timp de-a lungul caruia nu ti se recomanda sa abordezi existenta de unul singur se intrezareste din 21 mai, atunci cand Soarele calatoreste in teritoriile Gemenilor. Ai nevoie de energia, tovarasia si incurajarea altor oameni. In acelasi timp, cei din preajma ta par a-ti cauta mai frecvent compania. Oricum, nu este bine sa te lasi condus de altii sau sa fii prea mult influentat de parerile lor. Noi evenimente din imediata ta apropiere iti solicita simtul diplomatic. Popularitatea ta este in crestere, mai cu seama gratie capacitatii tale de a coopera si a te integra in lucrul in echipa.

Pe 25 mai, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator si intaia ta casa te imboldeste sa iti evaluezi sinele, viata, prioritatile, si sa intelegi ce anume trebuie sa mentii si la ce sa renunti in existenta ta. Pari a fi patruns de nevoia de a fi in centrul atentiei. Nu te lasa in voia acestei tentatii cu orice pret, incercand sa nu calci in picioare orgoliul celor din preajma ta. Emotivitatea ajunge la inalte cote, scotand la suprafata multe simtaminte si impulsuri subconstiente. Acest lucru este bun sau rau in functie de felul cum il canalizezi. Intrucat Luna plina este asociata cu sfarsituri, ai parte de o vreme potrivita pentru a incheia niste socoteli cu viata. Gandeste-te ce persoane sau aspecte ale existentei nu isi mai au rostul sau iti impiedica dezvoltarea.

Intuitia iti devine un bun aliat, ajutandu-te sa iti dezvalui ganduri sau intentii tainice ale celorlalti. In acest fel tinde a se manifesta, odata cu 31 mai, tranzitul lui Mercur in Rac.

Problemele din relatiile cu rudele sau prietenii pot fi abordate cu o sporita logica si claritate din 31 mai, sub influenta lui Mercur aflat in cea de-a opta ta casa. Este un interval prielnic initierii unor conversatii despre subiecte trecute pana acum sub tacere.

Horoscop Sagetator mai 2013 - Dragoste

Relatia de cuplu primeaza asupra interactiunii sociale odata cu 10 mai, ca urmare a prezentei planetei Venus in cea de-a saptea ta casa. Planeta dragostei te indeamna sa iti armonizezi conexiunea cu persoana iubita. Pari a fi in stare sa faci notabile sacrificii sau compromisuri pentru a indeplini dorintele si placerile tovarasului de viata. Nativii singuri din Sagetator nu se mai impaca cu singuratatea, si sunt gata sa o schimbe cu afectiunea dar si responsabilitatile ce insotesc o autentica legatura afectiva.

Incepand cu 21 mai, ca efect al tranzitului Soarelui in a saptea casa a Sagetatorului, ai nevoie mai mult ca oricand de un partener, capabil sa te inteleaga, sa te sfatuiasca si sa iti puna in fata o alta reflectare a personalitatii tale. Accentul se pune mai curand pe "noi" decat pe "eu". Tocmai de aceea, este de asteptat sa dai adevarata masura a potentialului tau prin intermediul sau cu ajutorul fiintei indragite.

Viata amoroasa pare a deveni furtunoasa, extrem de dinamica din 31 mai, sub influenta tranzitului lui Marte in Gemeni si a saptea ta casa. Ai mai putina rabdare decat de obicei, dar atunci cand apare o situatie conflictuala, pari a fi dornic sa o aplanezi cat mai repede. Din aceasta pricina, relatia de cuplu pare a deveni cumva dramatica, plina de certuri si reimpacari.

Horoscop Sagetator mai 2013 - Bani si cariera

Din 1 mai, tranzitului lui Mercur in a sasea casa a Sagetatorului te ajuta sa faci cateva schimbari semnificative in viata profesionala. Reevalueza-ti colegii si munca pe care o faci, si investigheaza noi metode de a te desparti de rutina. Atmosfera de la serviciu devine mai relaxata si te poti bucura de niste dialoguri deschise cu superiorii.

Sub efluviile Lunii noi din a sasea ta casa, pe 10 mai tendintele anterioare se invigoreaza. Daca nu reusesti sa aduci schimbari semnificative la locul de munca, poate ca ar fi cazul sa iti cauti un nou job. Nu te lasa totusi in voia unui impuls de moment, pe care il vei putea regreta mai tarziu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator aprilie 2013
Horoscop Sagetator mai 2013 Horoscop Sagetator mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.