Horoscop Scorpion mai 2013

Horoscopul Scorpionului mai 2013 marturiseste despre armonizarea relatiilor cu persoanele apropiate, cu parteneri ori asociati, despre o intensa viata amoroasa si o constanta preocupare de intelegere a lumii si a propriei fiinte.

Parteneriatele din viata sociala, profesionala si personala sunt sub luminile reflectoarelor odata cu 1 mai, gratie tranzitului lui Mercur in Taur. Comunicarea sincera, deschisa, lipsita de incrancenare cu asociatii sau oamenii apropriati iti poate releva noi oportunitati de colaborare sau relationare. Este o vreme prielnica angajarii intr-un plan pe termen lung sau semnarii unui important contract.

Pe 10 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Taur intensifica tendintele anterioare, punand accentul pe legaturile de parteneriat, pe ameliorarea si consolidarea acestora. O interconectare umana armonioasa, lipsita de probleme, inlatura bariere nestiute sau nerecunoscute ce stau in calea evolutiei personale.

Sentimentele si emotiile tind a deveni covarsitoare din 15 mai, ca urmare a calatoriei lui Mercur pe taramurile Gemenilor si in a opta casa a Scorpionului. Comunicarea cu ceilalti se poate baza mai curand pe reactii subiective, pasionale, decat pe o evaluare logica ori rationala. Nu este cel mai bun timp pentru a te angaja intr-o activitate sau intr-un proiect necesitand concentrare si atentie la detalii. Totodata, incearca sa nu te lasi prea mult prada ispitei de a-ti plia comportamentul si ideile la ceea ce asteapta altii din partea ta.

Tranzitul Soarelui in Gemeni, initiat pe 21 mai, te imboldeste sa te retragi cumva din valtoarea existentei sociale si profesionale. Tot ceea ce este cu adevarat personal este pe punctul de a capata intaietate. Felul cum te descurci in viata, cum te focalizezi asupra valorilor care te reprezinta cele mai bine, pare a fi mai important ca oricand. In aceasta etapa a ciclului tau solar tinzi a fi strabatut in cea mai mare masura de nazuinta de a trece printr-o transformare esentiala. Renuntarea la proaste ori nesanatoase obiceiuri sau tabieturi poate fi numai o parte a acestei preocupari. Pe de alta parte, este posibil sa fii mobilizat de dorinta de a explora secretele vietii, a descoperi ceea ce este ascuns sub inselatoare aparente.  In acest context, pari a fi pe cale de a-ti dezvalui necunoscute sau insuficient exploatate talente ori resurse personale.

Luna plina si eclipsa de Soare din Sagetator de pe 25 mai te provoaca sa evaluezi cat de mult te pretuiesti in proprii ochi si cum esti apreciat de altii. Poate fi vorba atat de situatia ta materiala, cat si de valoarea ta spirituala ori intelectuala. Nu te mai piti in spatele unei false modestii si lasa-i pe altii sa afle care sunt atuurile tale!

Din 31 mai, Mercur patrunde in Rac si a noua casa a Scorpionului, inspirandu-ti o oarecare lehamite fata de rutina cotidiana, si indreptandu-ti gandurile spre inalte viziuni si idealuri. Esti deschis spre noi idei, predispus sa vezi viata in ansamblu, si nu compartimentata. Ai grija totusi la importantele detalii tinand de responsabilitatile ori obligatiile tale! Se prefigureaza o veste importanta de la cineva aflat pe alte meleaguri.

Incheierea unei relatii personale sau a unei conjuncturi ce parea statornice pot semne ale tranzitului inceput de Marte, pe 31 mai, in sectorul Gemenilor. Este posibil sa fii suparat sau deranjat de o barfa care iti ajuge la urechi. Totodata, in aceasta perioada, pari a actiona mult mai strategic, mai constient de motivatiile adanci ale interactiunii dintre oameni. Este un interval prielnic recunoasterii a ceea ce ai nevoie cu adevarat, a persoanelor pe care te poti sprijini sau nu la nevoie.

Horoscop Scorpion mai 2013 - Dragoste

Incepand cu 1 mai, vizita lui Mercur in cea de-a saptea casa a Scorpionului semnaleaza posibilitatea reinchegarii sau reimprospatarii conexiunii cu persoana iubita prin mijlocirea dialogului si unei autentice impartasiri afective. Aplanarea unor neintelegeri poate fi facuta mai ales prin constientizarea rolului pe care il are in viata ta partenerul de cuplu.

O profunda si intima comuniune cu fiinta indragita este de asteptat sa se iveasca din 10 mai, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a opta ta casa. Esti dornic, in continuare, sa pui capat oricarei contradictii din viata in doi. Dragostea tinde sa devina din ce in ce mai pasionala.

Singuratatea nu este deloc confortabila sub efluviile Lunii noi, rasarite in a saptea casa a Scorpionului, pe aceeasi data de 10 mai. Trebuie sa lamuresti odata pentru totdeuna cum se poate impaca nevoia de libertate personala cu necesitatea realizarii unei reale impartasiri emotionale dintr-o relatie de cuplu.

Odata cu 21 mai, Soarele aflat in a opta ta casa arunca si mai mult gaz pe focul pasiunii si senzualitatii din legatura de dragoste. Din 31 mai, Marte in aceeasi casa continua sa accentueze aceasta influenta. Poate ca nu ar fi rau sa pleci impreuna persoana iubita intr-o scurta calatorie, intr-un loc inedit, departe de privirile cercetatoare ale lumii.

Horoscop Scorpion mai 2013 - Bani si cariera

Din 10 mai, tranzitul lui Venus in Gemeni si a opta casa a Scorpionului face posibila o reusita financiara, indeosebi prin mijlocirea tovarasului tau de viata sau a unui partener de afaceri. Oricum, esti inclinat sa pui capat unor dispute cu asociat sau cu un colaborator din sfera profesionala.

Pe 25 mai, Luna plina din a doua ta casa este asociata, de obicei, cu o modificare a balantei personale de venituri si cheltuieli. Este posibil sa termini de platit o datorie, sa finalizezi un proiect financiar sau sa inregistrezi o schimbare in castigurile financiare. Fii prevazator fata de predispozitia de a cheltui prea mult, de a te avanta in cheltuieli mari si lipsite de o reala necesitate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion martie 2013
Horoscop Scorpion mai 2013 Horoscop Scorpion mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.