Horoscop Fecioara mai 2013

Horoscopul Fecioarei mai 2013 indica o larga deschidere fata de lume si o sporita receptivitate fata de nou, focalizate catre evolutia personala, sociala si profesionala.

O reinventarea a atitudinii tale fata de viata este prielnica odata cu 1 mai, ca efect al tranzitului lui Mercur in Taur si a noua casa a Fecioarei. Este vremea sa descoperi noi cai de a comunica, in special cu oamenii ce iti sunt aproape, a vedea realitatea din proaspete si inedite perspective. Largi si generoase orizonturi sunt pe cale a-ti deschide drum spre mari reusite, atat prin prin studiu, educatie, cat si prin familiarizarea cu alte culturi ale lumii.

Pe 10 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din cerurile Taurului intensifica tendintele anterioare, insistand asupra explorarii a noi taramuri, filozofii si moduri de trai. Cenusiul cotidianului nu mai are nimic sa-ti spuna si nazuiesti sa faci un lucru cat mai iesit din comun. Nu este exclus sa ai oportunitatea de a face o lunga calatorie, a cunoaste niste persoane originale de pe alte meleaguri sau din alte straturi sociale. Nu este timpul cel mai potrivit pentru a face planuri pe termen lung, asa ca infraneza-te sa te angajezi in vreun proiect de anvergura. De asemeni, incearca sa nu abordezi ceva ce necesita o mare concentrare ori atentie fata de detalii.

Un alt fel de abordare a vietii sau imboldul de a aduce o metamorfoza de proportii in existenta isi face loc spre tine incepand cu 15 mai, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in sectorul Gemenilor. Este posibil sa nu te mai multumesti cu idealuri generoase, dar vagi si indepartate, ci sa te straduiesti sa iti vezi cat mai curand visurile cu ochii, facand pasi cat mai concreti in acest sens.

Luna plina si eclipsa de Luna de pe 25 mai, din Sagetator si a patra casa a Fecioarei, semnifica un final legat de casa sau de o problema din familie. Daca ai petrecut prea mult timp la slujba, poti fi motivat sa compensezi acest lucru si sa stai mai mult timp cu cei dragi. Nu te lasa tentat de impulsul de a te insingura, deschide-te cat mai mult catre familie si/sau persoana iubita. O sansa nesperata ori neasteptata este pe cale sa te ia prin surprindere.

Din 31 mai, Mercur isi croieste drum pe meleagurile Racului si in a unsprezecea ta casa, daruindu-ti efervescenta mintii si capacitatea de a fi mai inventiv decat de obicei. In acest context, exprimarea gandurilor tale pare a fi o prioritate. Cei din preajma ta se bucura de conversatia ta si iti cauta tovarasia. De asemeni, abilitatea de a intrezari adevaratele motivatii ale celorlalti iti ofera un avantaj deloc neglijabil in interactiunea cu ei.

Ambitia de a fi remarcat de cei din preajma, si a fi apreciat pentru realizarile tale iti este stimulata odata cu aceeasi zi de 31 mai, sub impactul parcursului lui Marte in Gemeni. Indiferent daca este vorba despre viata personala ori cea profesionala, mobilizarea in a ajunge in centrul atentiei este pe punctul de a-si arata roadele.

Horoscop Fecioara mai 2013 - Dragoste

Din 10 mai, prezenta lui Venus in Gemeni si a zecea ta casa te inconjoara cu o aura de atractivitate, oferindu-ti frecvente sanse de a socializa, a-ti extinde reteaua de cunostiinte, si chiar de a cunoaste pe cineva asemeni tie, un promitator suflet pereche. Unii din nativii din Fecioara se bucura de niste avantaje sociale ori profesionale prin mijlocirea tovarasului lor de viata.

Horoscop Fecioara mai 2013 - Bani si cariera

Atmosfera de la serviciu straluceste prin amicitie si cooperare odata cu 10 mai, gratie tranzitului lui Venus in a zecea casa a Fecioarei. Responsabilitatea si autoritatea ta sunt valori ce ajung sa sara in ochi, permitandu-ti sa iti ameliorezi relatiile cu superiorii. Planeta dragostei scoate in evidenta calitatile manageriale si talentele tale artistice.

O reorientare in cariera este posibil sa se iveasca de pe 15 mai, ca urmare a calatoriei lui Mercur in a zecea ta casa. Situatia deloc roza de la serviciu, relatiile incordate cu sefii sau, pur si simplu, simtamantul ca nu esti omul potrivit la locul potrivit par a se conjuga cu oportunitatea de a face ceva nou, intr-un alt domeniu profesional.

Odata cu 21 mai, tranzitul Soarelui in Gemeni si a X-a casa a Fecioarei subliniaza locul tau in societate si reputatia ta sociala ori profesionala. Te simti impins de la spate sa faci ceva important, cu adevarat remarcabil. Iti doresti sa stralucesti, sa fii sub luminile reflectoarelor, sa vezi rezultate tangibile ale eforturilor tale. Este de asteptat sa ai numeroase contacte cu superiorii de la serviciu sau cu alte persoane influente. O oportunitate legata de o avansare sau un nou job poate sa apara atunci cand si de unde te astepti cel mai putin!

Din 31 mai, Marte aflat in cea de-a zecea ta casa semnaleaza un interval de timp propice initierii unei afaceri pe cont propriu sau unui demers financiar individual. Sunt posibile conflicte cu sefii de la serviciu!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara aprilie 2013
Horoscop Fecioara mai 2013 Horoscop Fecioara mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.