Horoscop Sagetator mai 2012

Horoscopul Sagetatorului din luna mai 2012 marturiseste despre desprinderea de aspectele paguboase ale personalitatii, cu precadere in relatiile cu oamenii si in dragoste.

Nevoia de solitudine, de reincarcare a bateriilor sufletesti, de odihna si relaxare pare a se impune de la sine pe 6 mai, sub influenta Lunii pline din Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului. Este vremea sa te reconectezi cu impulsurile tale subconstiente si sa
arunci lumina asupra zonelor tale cele mai profunde.

Mintea iti devine critica si carcotasa din 9 mai, sub impactul calatoriei lui Mercur in regatul Taurului. Ai la dispozitie suficienta energie pentru a inlatura lucrurile care te deranjeaza, inclusiv in ceea ce priveste obiceiurile , tabieturile si starea de sanatate. Daca nu faci acest lucru, poti cade prada cu usurinta unei stari de nemultumire cronica, depresie, a unei senzatii ca esti coplesit de realitatea inconjuratoare.

Odata cu 20 mai, tranzitul Soarelui in Gemeni te focalizeaza asupra comunicarii si relatiilor cu oameni mai mult sau mai putin apropiati. In aceasta situatie, ai ocazia de a initia noi contacte si a analiza plusurile si minusurile actualelor legaturi cu cei din preajma. De fapt, relatiile interumane par a-ti aseza in fata o oglinda in care te poti studia chiar mai mult decat ti-ar face placere. Poti astfel constientiza aspectele nagative ori pozitive incurajate de unele prietenii sau conexiuni sociale.

In aceeasi zi de 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Gemeni pun accentul pe relatii personale ori de afaceri, casatorii, si binecunoscuti inamici. Transformarea modului de integrare in lume continua sa se afle pe ordinea de zi. Ai predispozitia de a te evalua in functie de modul cum esti apreciat de catre ceilalti. Din 24 mai, tranzitul lui Mercur in acelasi regiuni ale Gemenilor nu face decat sa continue influentele anterioare.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in mai 2012


Incepand cu 15 mai, trecerea planetei Venus in aspect retrograd in Gemeni si a saptea casa a Sagetatorului (casa parteneriatelor si a relatiilor interumane) este in masura sa dea nastere unui sentiment de dezamagire in dragoste. Rutina si inertia par a fi uzat vestmintele afectiunii, asa ca este necesara o alegere a graului de neghina, astfel incat sa poti da deoparte lucrurile ce mineaza autentica reciprocitate a iubirii. Ai sansa de a-ti reimprospata relatia cu persoana indragita.

Inclinatia de a cantari cat primesti si cat oferi intr-o legatura de cuplu este intensificata din 20 mai, gratie vizitei Soarelui in cea de-a saptea casa a Sagetatorului. Nu se intrevede vreo despartire, ci numai o reajustare a impartasirii sentimentelor.

Eclipsa solara din 20 mai din cerurile celei de-a saptea case a Gemenilor intareste relatiile de cuplu stabile si armonioase, dar este pe punctul de a provoca incheierea acelora in care contradictiile isi gasesc prea des locul.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in mai 2012


Odata cu 9 mai, tranzitul lui Mercur in a sasea casa a Sagetatorului te incarca cu vitalitate, pofta de munca si dorinta de a-ti demonstra eficienta in invatatura sau la serviciu. Creativitatea se materializeaza cu succes in proiecte practice si realiste.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Sagetator aprilie 2012
Horoscop Sagetator mai 2012 Horoscop Sagetator mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.