Un test de dragoste

Nu trisa! Nu citi mai inainte raspunsurile la aceste test de dragoste, pentru ca nu vei reusi sa afli nimic despre tine si relatia ta de cuplu. Ai rabdare, si incepe cu...

INTREBARILE

1 - Sa spunem ca indrepti, pe jos, catre casa iubitului tau/ iubitei tale... Poti alege doua drumuri. Unul reprezinta o cale directa, rapida, catre destinatia ta, insa este anost, plictisitor. Cel de-al doilea este mult mai lung, dar plin de frumoase peisaje si lucruri interesante pe care iti place sa le revezi. Ce drum alegi, pe cel lung sau pe cel scurt?

2 - In timp ce mergi dai peste doua tufe de trandafiri... Una este incarcata de flori rosii, cel de-a doua de flori albe. Sa zicem ca te hotarasti sa culegi 20 de trandafiri pentru iubitul tau / iubita ta in orice combinatie posibila a celor doua culori. Cati trandafiri rosii, si cat albi aduni in buchet?

3 - In cele din urma ajungi la destinatie. Un membru al familiei iti deschide usa. Ii inmanezi acestuia buchetul de trandafiri pentru persoana iubita sau preferi sa il daruiesti personal iubitului tau / iubitei tale?

4 - Intri in camera persoanei iubite dar incaperea este goala. Te decizi sa ii lasi acolo trandafirii. Ii pui pe pat sau pe pervazul ferestrei?

5 - Mai tarziu, se face ora de culcare. Tu si iubitul tau / iubita ta dormiti in camere separate. Dimineata, imediat dupa ce te trezesti, mergi in camera persoanei iubite. Cand intri inauntru ea este treaza sau inca mai doarme?

6 - Dupa ce luati micul dejun, trebuie sa te intorci acasa. Ce drum alegi de aceasta data? Pe cel scurt, ori pe cel lung si atractiv?

RASPUNSURILE

1 - Drumul reprezinta atitudinea ta fata de dragoste. Daca mergi pe calea cea scurta, inseamna ca te indragosteti usor si cat se poate de repede. Daca alegi drumul cel lung, se presupune ca iti ia mult timp inainte de a pica in mrejele dragostei.

2 - Numarul de trandafiri rosii semnifica cat de mult daruiesti intr-o relatie de cuplu, in timp ce numarul de trandafiri albi denota cat de mult astepti sa ti se dea in schimb.

3 - Aceasta intrebare reflecta atitudinea ta fata de rezolvarea problemelor dintr-o legatura de iubire. Daca ii inmanezi buchetul membrului familiei, inseamna ca incerci sa eviti problemele, sperand ca acestea se vor solutiona de la sine. Daca ii daruiesti tu insuti florile personei iubite, se presupune ca ai o atitudine directa, si iti place sa rezolvi imediat orice problema se iveste in relatia cu partenerul tau.

4 - Locul unde asezi buchetul spune cat de mult tii la iubitul tau / iubita ta. Daca il pui pe pat, se sugereaza ca ai o mare afectiune fata de persoana iubita, daca il asezi pe pervazul ferestrei inseamna ca sentimentele tale s-au racit mai mult sau mai putin.

5 - Acest lucru constitue atitudinea ta fata de personalitatea persoanei iubite. Daca o gasesti adormita, o iubesti asa cum este. Daca o afli treaza, te astepti sa se schimbe pentru tine.

6 - Drumul de intoarcere acasa iti marturiseste cat de mult ramai intr-o relatie de dragoste cu un partener. Daca optezi pentru drumul scurt, povestea ta de iubire nu dureaza mult. Daca alegi calea cea lunga, ai tendinta sa ramai mult timp impreuna cu un partener de cuplu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Testul de personalitate al lui Proust

Testul celor trei site ale lui Socrate

Care este profilul tau psihologic? | Test de personalitate
Un test de dragoste Un test de dragoste Reviewed by Diana Popescu on iunie 09, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Interesante intrebarile cat si explicatiile lor. Uite ca prin niste chestii simple reusesti sa intelegi anumite aspecte.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.