Berbec - Sagetator - Compatibilitate in dragoste

Amandoi semne zodiacale de foc, Berbecul si Sagetatorul par a se place instantaneu, existand sansa de a fi invaluiti deopotriva de o fulgeratoare dragoste la prima vedere. Atat unul cat si celalalt se delecteaza constant cu fiorii unor intense provocari ale vietii, dorinta lor de a sparge normele monotoniei aducandu-i adeseori in pragul unor inedite si trepidante intalniri amoroase. Placerea de a fi impreuna ii poate calauzi spre aventuroase calatorii, colaborari pline de creativitate si multe, multe nopti petrecute in oras.

Berbecul admira spiritul liber al Sagetatorului, bucurandu-se necontenit, cu o afectiune mereu improspatata, de compania partenerului sau de cuplu. Sagetatorul deviaza in joaca pornirile impulsive ale Berbecului, indreptandu-le spre eficiente cai ale vietii, dar si catre reinventari ale impartasirii erotice in dormitor si in afara lui. Ambii sunt cat se poate de directi in legatura de dragoste, un lucru care le garanteaza spontaneitatea si reinnoirea continua a atasamentului afectiv, provocand insa si infierbantate dispute ori certuri. Daca Berbecul este inclinat sa ceara a i se da mereu dreptate, natura filozofica a Sagetatorului da nastere unor indoieli sau unei nevoi de obiectivitate. Sagetatorului ii plac conversatiile libere, confruntarile de idei bine argumentate, si se simte derutat de imboldul nestavilit al Berbecului de a invinge in orice dezbatere.

Atunci cand sunt implicati intr-o poveste de dragoste, Berbecul pare a fi insufletit de nazuinta de a pastra Sagetatorul numai pentru el, posesivitatea in exces starnindu-i gelozia chiar si fata de numerosii prieteni ai Sagetatorului. Amandorura le vine greu sa nu flirteze cu altii, dar chiar si intr-o relatie amoroasa serioasa, careia i se dedica fara sovaire, o parte a Sagetatorului ramane cumva intangibila, tulburand sau intinand imaginea de invingator pe care si-o face Berbecul despre sine insusi.

Uneori, Sagetatorul pare a fi incapabil sa ofere Berbecului atentia si consideratia de care are atata nevoie. Pe de alta parte, Berbecii ii determina pe Sagetatori sa se simta captivi intr-o relatie de cuplu, cu atat mai mult cu cat aspira neincetat spre o cat mai mare libertate de miscare. Daca poate exista cu adevarat o compatibilitate intre cei doi, aceasta nu ar trebui sa ingradeasca vreunul din parteneri, ci sa se bazeze pe respect, incredere reciproca si o autentica intelegere a datoriei unuia fata de celalalt.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Berbec - Fecioara : Compatibilitate in dragoste

Berbec- Balanta : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Scorpion : Compatibilitate in dragoste
Berbec - Sagetator - Compatibilitate in dragoste Berbec - Sagetator - Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on iulie 31, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Astept compatibilitatea sagetatorului!Imi place tot ce postezi,Diana!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. In curand vine si compatibilitatea Sagetatorului.

      Ștergere

Un produs Blogger.