Horoscop Pesti august 2013

Horoscopul Pestilor august 2013 pune accentul asupra atentiei fata de starea de sanatate, predispozitiei de indepartare de zonele sordide ale cotidianului, si ameliorarii relatiilor cu oamenii cu adevarat importanti pentru tine.

Pe 6 august, Luna noua din Leu si a sasea casa a Pestilor te focalizeaza asupra sanatatii, muncii asidue, confortului in rutina si ordonarii detaliilor existentei. Aceasta Luna noua sustine schimbarea stilului de viata, adoptarea unor obiceiuri mai sanatoase, si ajutorul dat oamenilor din imediata ta apropiere. Nu este exclus sa distingi cu o mai mare claritate persoanele care incearca sa profite de pe urma bunelor tale intentii.

Preocuparea pentru starea de sanatate continua sa fie prioritara gratie tranzitului initiat de Mercur odata cu 8 august in sectorul Leului. Este posibil sa-ati aduci aminte ca nu ai mai facut de mult o vizita medicului de familie... Atitudinea fata de existenta tinde a deveni mult mai logica si mai analitica.

O nestavilita atractie catre oameni ce isi traiesc viata la maximum sau ies intr-un sau altul din tiparele cotidianului pare a te cuprinde din 16 august, ca urmare a prezentei planetei Venus in Balanta. Orice lucru ori persoana ce poarta poleiala superficialitatii iti repugna si te enerveaza. Pari avea nevoie sau chiar intalni pe cineva capabil sa te impresioneze pana in strafundurile sufletului, si a te ajuta sa te schimbi in bine. Iti ofera satisfactie explorarea unor aspecte ascunse, tainice ale existentei.

Luna plina rasarita pe 21 august in cerurile Varsatorului si a douasprezecea casa a Pestilor inspira, de obicei, nevoia de retragere in singuratate, necesara reincarcarii bateriilor spirituale, odihnei si relaxarii. Este timpul sa intri in contact cu impulsurile tale subconstiente, eul tau psihologic, scotand la lumina regiuni profunde ale universului interior.

Pe 23 august, Soarele intra pe taramurile Fecioarei, indreptandu-ti pasii si gandurile spre alti oameni, cu precadere spre cei din parteneriate personale, sociale ori profesionale. Accentul nu se pune atat asupra ta cat a celorlalti. Ai capacitatea de a lucra mai bine alaturi de un partener, a te simti mai bine intr-o relatie in doi. Iti poate fi foarte greu sa suporti solitudinea sau sa te vezi drept un anonim pierdut in multime. Esti inclinat sa-ti doresti sa iti imbunatesti conexiunea cu oamenii si sa sa devii mult mai implicat in traiul lor zilnic. Inzestrat cu farmec si intelegere a mecanismelor interactiunii umane, ai posibilitatea de a media conflictele din preajma ta si a face apel mai des la compromisuri. Este necesar sa ajungi la un stabil echilibru intre sfera personala pe de o parte, si cea profesionala ori sociala pe de alta parte.

Incepand cu 24 august, Mercur in tranzit prin Fecioara intensifica tendintele anterioare, provocandu-te sa cantaresti cu grija argumentele pro si contra din fiecare dimensiune a realitatii si sa iti armonizezi nevoile cu cele ale altora. Intrucat pari a tine cont prea mult de opiniile celorlalti este de asteptat sa fii strabatut de o oarecare nehotarare. Pe de alta parte, poti fi calauzit de o puternica nazuinta de a coopera si comunica cu cei din imediata ta apropiere. Gandurile tale par a deveni mai limpezi prin dialogurile cu ceilalti.

Opozitia dintre Mercur si Neptun din 26 august iti recomanda sa nu iei mari si importante decizii intrucat viitorul pare a fi invaluit intr-o negura de incertitudine iar unele actiuni de-ale tale tind a-si pierde semnificatia. Ritmurile cotidianului nu te multumesc deloc si poti trece cu vederea hotaratoare detalii din traiul de zi cu zi. Pentru a face diferenta intre adevar si iluzie, se impune sa fii cu ochii in patru la modul cum comunici si sa asculti cu mare atentie ceea ce iti transmit cu adevarat persoanele din jurul tau.

Atentia acordata tonusului fizic si mental revine in actualitate odata cu 28 august, sub impactul tranzitului lui Marte in Leu. Te poti simti indemnat sa-ti faci un control medical complet, pentru a-ti indeparta orice temere si a sti ce masuri trebuie sa iei pentru a-ti intretine starea de sanatate. In aclasi timp, pari a fi mobilizat sa duci la capat toate treburile casnice ori profesionale pe care le-ai amanat mult timp.

Horoscop Pesti august 2013 - Dragoste

Din 16 august, tranzitul lui Venus in in a opta casa a Pestilor te poate imboldi sa-ti faci loc cu o mai mare indrazneala in viata unei persoane care te atrage de mult timp. Nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu par a se bucura de o intensa si senzuala comuniune cu fiinta iubita.

Vizita Soarelui si a lui Mercur in cea de-a saptea ta casa iti furnizeaza odata cu 23 - 24 august, o autentica intelegere a tovarasului de viata. Comunicarea cu acesta castiga in sinceritate si tinzi a recurge la nenumarate sacrificii pentru a intretine magica atmosfera de armonie din viata ta amoroasa.

Horoscop Pesti august 2013 - Bani si cariera

O multime de treaba in sfera profesionala pare a te solicita din 8 august, ziua de debut a calatoriei lui Mercur in a sasea casa a Pestilor. Cu toate acestea, ai putinta de a te descurca cu o mai mare usurinta cu proiectele si activitatile dificile, fiind mult mai productiv si eficient. Discutiile constructive cu colegii te sprijina mai mult decat te-ai astepta.

Incepand cu 28 august, parcursul lui Marte in a sasea ta casa te motiveaza sa te angajezi cu o sporita responsabilitate si un mare avant catre munca. In acest context, ar trebui sa te concentrezi mai intai asupra indatoririlor si sarcinilor tale de baza. Din nou, pari a fi solicitat in numeroase proiecte si colaborari. Desi poti da impresia ca esti imprastiat, esti inclinat a-ti dori sa te mentii ocupat, pentru a-ti consuma energia in exces. Atentie la infocate dispute cu colegii si la riscurile unui accident profesional!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Femeia Pesti - Prietena, iubita, sotie si mama

2013 – Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Pesti iulie 2013
Horoscop Pesti august 2013 Horoscop Pesti august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.