Horoscop Sagetator august 2013

Horoscopul Sagetatorului august 2013 anticipeaza o perioada de mobilizare catre ambitioase teluri, inclusiv profesionale, marcata inapetenta pentru lucrurile comune, oportunitatea de a avea realizari prin mijlocirea studiului si sansa de a porni intr-o promitatoare calatorie.

Luna plina aparuta pe 6 august in cerurile Leului si a noua casa a Sagetatorului pare a-ti inspira ambitia de a te perfectiona, a face importanti pasi in evolutia personala, pe plan spiritual sau chiar material. Sunt favorizate obiectivele asociate cu studiile superioare, initiativele intelectuale, calatoriile si experientele culturale.

Din 8 august, tranzitul lui Mercur in Leu si a noua ta casa pare a-ti starni pofta de vorba si impartasire. Ai multe povesti de spus, si se poate sa fii tentat a le da glas cu ardoare si pricepere aproape oricui este gata sa te asculte.
Arta de a vorbi tinde a te caracteriza mai mult decat altadata, putand fi mobilizat din aceasta cauza sa te apuci de un proiect legat de scris. Este de asemeni, o vreme oportuna revederii unor planuri legate de scoala sau inceperii unui proiect nou-nout, legat eventual de invatarea unei limbi straine ori studierea unui aspect tinand de alte culturi si traditii. Poti avea sansa de a calatori sau de a cunoaste oameni cu totul diferiti, de pe alte taramuri geografice sau culturale. Insufletit de mari idei si idealuri, este posibil sa te straduiesti a ti le materializa.

Oportunitatea de a-ti face noi prieteni, asemanatori ca gandire si mentalitate, se poate ivi odata cu 16 august, ca urmarea a prezentei lui Venus in Balanta. Nazuiesti a intalni oameni la fel ca tine, care iti impartasesc opiniile sau apartin aceluiasi grup de interese ca si tine. Tinzi a vedea viitorul cu optimism, dar si a te delecta cu lucruri cat mai mult iesite din peisajul cenusiu al cotidianului. Relevarea unicitatii fiintei tale constitue o prioritate.

Pe 21 august, Luna plina din Varsator si a treia casa a Sagetatorului te indeamna sa pui stavila emotivitatii excesive, echilibrandu-ti simtamintele cu o sporita logica si incercand sa le formulezi tie insuti si celorlalti intr-o forma cat mai clara si mai realista. Poate ca cineva ti-a ranit de curand sentimentele sau ai ajuns la concluzia ca ai mult de pierdut daca te lasi intru totul in voia emotiilor. Se anunta, totodata, o intensificare a relationarii cu rudele.

O benefica focalizare spre orientarea de baza a vietii tale si a telurilor tale esentiale pare a se produce odata cu 23 august, sub impactul tranzitului Soarelui in sectorul Fecioarei. Iti doresti sa iti analizezi cu discernamant existenta, sa despici firul in patru si sa descoperi daca nu cumva esti calauzit, fara sa vrei, intr-o directie gresita sau nedorita. Aspiri cu tot dinandinsul sa iti implinesti visele, chiar daca trebuie sa depui mari eforturi in acest sens.

Simtamantul ca trebuie sa-ti extinzi, intr-un fel sau altul, orizonturile trairii este pe cale de a pune stapanire pe mintea ta din 28 august, atunci cand Marte patrunde in regatul Leului si a noua casa a Sagetatorului. Esti motivat sa iti imbogatesti experienta de viata si sa inveti ceva nou si util. Poti visa sa explorezi zone virgine ale lumii, iar daca apare sansa de a pleca intr-o calatorie ar trebui sa profiti de ea fara a mai sta pe ganduri. In acelasi timp, te poti dedica unei explorari mentale a lumii, prin intermediul cartilor, filmelor ori chiar a experimentarii unor exotice retete culinare. Inca o data, ai la indemana un interval de timp prielnic studiului dar si desprinderii de rutina zilnica. Este necesar sa traiesti cu intensitate, indiferent daca o faci pe scara mare sau mica.

Horoscop Sagetator august 2013 - Dragoste

Odata cu 16 august, gratie intrarii planetei Venus in cea de-a unsprezecea ta casa, poti avea prilejul de a intalni un potential partener de cuplu prin intermediul unei cunostiinte sau a unui bun amic. Nu pari a fi extrem de pasional in aceasta perioada, asa ca o conexiune cu cineva special poate debuta mai intai pe plan intelectual. Totodata, nu este exclus sa pornesti o idila cu cineva pe care il cunosti de multa vreme, dar care care nu ti-a inspirat pana acum decat prietenie ori camaraderie.

Horoscop Sagetator august 2013 - Bani si cariera

Din 23 august, tranzitul Soarelui in a zecea casa a Sagetatorului te imboldeste sa adopti o viziunea cat mai practica asupra vietii, a celei profesionale in special. Par a avea loc niste intalniri si discutii decisive cu sefii. Este un aspect astral cu dus si intors, intrucat iti pot fi recunoscute straduintele si meritele sau, din contra, poti fi criticat pentru unele esecuri (in cazul cand acestea exista). Oricum, a venit vremea sa fii matur si responsabil!

Ca efect al vizitei lui Mercur in Fecioara si a zecea ta casa, incepand cu 24 august tinzi a fi preocupat intr-o sporita masura de cariera si afaceri, sau domeniul profesional iti impune sa comunici mai mult decat de obicei. Prestanta si autoritatea ta se fac simtite cu pregnanta si ai inclinatia de a fi mult mai atent la felul cum te exprimi la serviciu. Ideile tale ajung in centrul atentiei, avand astfel oportunitatea de a influenta infavoarea ta niste persoane suspuse.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama

Horoscop Sagetator iulie 2013
Horoscop Sagetator august 2013 Horoscop Sagetator august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.