De ce ramai langa barbatul care te bate?

De ce?
De ce ramai langa barbatul care te bate?
Iata o intrebare buna! Si dura!

Raspunsul tau ar putea fi unul din acestea:
- De mila!
- De frica!
- Nu ma descurc material!
- Am un copil si nu vreau sa creasca fara tata!
- De rusine!

Chiar asa?
Ramai langa barbatul care te bate crezand ca acestea sunt motivatiile tale?

Un agresor, caci asa se numeste acel barbat care isi bate sotia sau iubita, poate avea o putere incredibila asupra ei, care se  dubleaza sau tripleaza prin hartuire si manipulare. El pare sa se hraneasca cu aceasta.
Adica  tu, ii oferi unui om tulburat mintal, sa sa hraneasca cu tine, cu trupul tau..
Iar agresiunea nu se termina niciodata, daca este cultivata, adica, daca tu, femeie intreaga la minte, ramai langa barbatul care te bate!

Ce nu stii insa, este Statutul tau, in acea clipa: de Victima!
De aceea ramai langa barbatul care te bate! Nu vrei sa crezi ca esti o Victima.

Inchipuieste-ti cateva minute, ca sora  sau copilul tau ar fi agresat..
Ai ramane cu mainile in san?
Iti spun eu ca nu!

Atunci tu..? De ce?
                                                                                   - De mila!
                                                                                   - De frica!
           ?                                                    - Nu ma descurc material!
                                                                                   - Am un copil si nu vreau sa creasca fara tata!
                                                                                   - De rusine!

Nu se mai pune la socoteala!

Asadar , chiar daca ti se pare ca ai trait cea mai frumoasa poveste de dragoste, ca esti iubita, ca el inseamna totul pentru tine, pasii  urmatori pe care ii face, in mod sigur, un posibil agresor sunt: izolarea si amenintarea.
Atacul e pregatit, tu insa esti pregatita?
Ultimul pas in tiparul violentei domestice este uciderea Victimei.

Povestea din filmul de mai jos, trebuie s-o vizionezi neaparat si cu ajutorul ei trebuie sa intelegi de ce ramai langa barbatul care te bate!


Daca ai o prietena care sufera, deschide-i ochii!
Nu te transforma intr-o Victima, pentru nimeni!

Copyright © diane.ro

Barbatii gelosi si posesivi. Cine sunt si ce vor ei?
Semne ca iubitul este gelos
Prietenia dintre un barbat si o femeie este posibila?




De ce ramai langa barbatul care te bate? De ce ramai langa barbatul care te bate? Reviewed by Diana Popescu on august 23, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Pentru a iesi dintr-o situatie limita ca aceasta trebuie sa-i dai impresia ca are totul sub control. Sa iti planuiesti scaparea .Vinde tot si pleaca ,fara a-i lasa posibilitatea de a -si cere scuze . Nu alimenta iesirile de violenta , mergi la medic regulat, mergi la politie .Nu-ti fie frica , toti te vor ajuta sa scapi .Am trait o drama asemanatoare, este oribil !

    RăspundețiȘtergere
  2. da,unele femei,sunt pur si simplu,,depersonalizate,,si fara o identitate proprie,n ai curaj,sa pleci!acel EL,care vrea sa detina controlul prin intimidare fizica sau verbala,face totul pt.a ti sterge propria vointa si discernamant,victima ajunge n multe cazuri sa creada ca EA,este vinovata!asta i se induce zi de zi,pana la convingere ca ma omoara daca plec,ma iubeste in ,,felul,,lui,cum ma descurc cu copiii fara el si nu in ultimul rand(poate se schimba,asa ca victima ameninta ca pleaca,CALAUL,cere mila si impacare si iar o luam de la capat)sau mai grav vine dupa victima si cere inca O SANSA!si gata,te intorci iar la OALA SUB PRESIUNE!!!!!astia sunt PSIHOPATII<invatati va rog,sa i recunoasteti pt.binele propriei fiinte!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o victima a violentei psihice si fizice.Am un copil de 2 luni, cu agresorul, este motivul de care ma leg costient cand vreau sa-l parasesc.Problema mea e ca sunt constienta de abuzul exercitat asupra mea si vreau sa plec cat mai repede insa,dupa o discutie cu rugaminti,implorari,declaratii de dragoste si ingenuchieri deja nimic nu mi se mai pare atat de grav incat sa-l parasesc zicandu-mi :Altii sunt mai rai!! Pentru ca pana acum nu am primit o bataie in adevaratul sens al cuvantului...cate.o palpa,cate.o buza umflata ,cucui prin cap ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt o victima a sotului meu care a inceput sa ma bata pe motiv ca eu sunt geloasa ,in loc sa imi arata ca ma iubeste ma ia la bataie ca sa se simta el mai presus decat mine

    RăspundețiȘtergere
  6. Și sunt in aceiași situație vine acasă târziu mereu certuri este nervos a-mi vorbește urat m-a și bate fără săi spun nimic eu nu știu ce sa mai fac vreau sa plec dar nu am unde sa m-a duc părinți nu le pasa de mine,sora mea este măritată și ea nu m-a poate ajuta,am spus in mare dacă încep nu mai termin mi-a făcute multe sunt cu el de 12 ani,m-a scuzați poate nu m-am exprimat bine

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.