21 iulie: Ziua Fii Cineva (în viața unui copil)

 Anual, pe 21 iulie, Ziua Fii Cineva ne provoacă pe fiecare  dintre noi să ne rezervăm cel puțin 10 secunde pentru a face o diferență esențială în viața unui copil.


Ce putem face în 10 secunde? Putem să comandăm o cafea ori să ne udăm o floare. Putem să ne dăm cu părerea sau să spunem o glumă proastă. În 10 secunde ne putem răzgândi să ne răzbunăm degeaba pe cineva și, în schimb, să rostim o rugăciune de mulțumire că o cunoaștem pe acea persoană.        

      

21 iulie: Ziua Fii Cineva (în viața unui copil)

De asemeni, într-un răgaz de numai 10 secunde putem să anunțăm despre abuzul asupra unui copil! În Ziua Fii Cineva am putea să ne asumăm angajamentul de a fi persoana care are o influență bună în lumea unui copil. Cel mai important, să fim cineva care pregătit să raporteze când un copil se încrede în noi îndeajuns de mult pentru a ne mărturisi când și cum a fost rănit!


20 iulie: Ziua Mondială a Săritului


Ziua Fii Cineva (în viața unui copil) a fost fondată de Project Harmony pentru a ajuta să se pună capăt abuzului copiilor și a aduce în acest sens împreună comunitățile  prin educație și conștientizare.


21 iulie: Ziua Junk Food

21 iulie: Ziua Fii Cineva (în viața unui copil) 21 iulie: Ziua Fii Cineva (în viața unui copil) Reviewed by Diana Popescu on iulie 20, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.