Horoscop Berbec septembrie 2013

Horoscopul Berbecului septembrie 2013 prefigureaza o perioada marcata adeseori de o fertila intuitie in interactiunea cu cei din preajma, benefica parteneriatelor, dar si  tendinta de a te indeparta de cenusiul existentei si a-ti asigura un sporit grad de libertate si independenta.

Pe 5 septembrie, Luna noua din Fecioara te focalizeaza asupra starii tale de sanatate, atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Este o perioada potrivita pentru incercarea unei noi diete sau unui diferit regim alimentar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa schimbi lucrurile radical dintr-o data! Exagerarile nu aduc nimic bun, asa ca straduieste-te sa faci totul cu moderatie. Obiceiurile tale zilnice par a trece printr-o schimbare, mai ales cele ce iti dezechilibreaza viata. Ordinea si disciplina devin devize ale existentei cotidiene.

Parteneriatele revin la ordinea zilei odata cu 9 septembrie, atunci cand Mercur isi incepe tranzitul in sectorul Balantei si a saptea casa a Berbecului. Este necesar sa-ti revezi comunicarea cu oamenii apropiati din plan personal, social sau profesional. Nu este exclus sa te asociezi cu o persoana cu un mare bagaj cultural sau sa fii interesat de subiecte tinand de psihologie si sociologie.

Trigonul dintre Marte si Uranus din 14 septembrie te imboldeste sa iesi din cotidian si sa iti expui unicitatea fiintei. Daca incerci sa faci ceva deosebit in aceasta zi ai sansa de a capata o cu totul noua perspectiva despre viata. In mod neobisnuit, impulsurile si deciziile de moment pot genera surprinzatoare si placute rezultate, calauzindu-te, eventual, spre o sporita independenta personala.

Mercur in opozitie cu Uranus iti ofera pe 16 septembrie o iesita din comun perspicacitate ori clarviziune. Lucrurile se misca in jurul tau nemaipomenit de rapid, asa ca trebuie sa fii extrem de atent pentru a profita de toate oportunitatile ce par a ti se ivi in cale. Nivelul de stres, tinde a fi, de asemeni, foarte ridicat. Pari a te apleca asupra mai multor proiecte in acelasi timp, intr-un interval de timp extrem de limitat.

Luna plina aparuta pe 19 septembrie in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului te poate forta sa te confrunti cu niste probleme ale subconstientului. Lucruri adanc ascunse in sinele tau sunt pe punctul de a-si croi exploziv un drum spre suprafata. Daca incerci sa-ti suprimi emotiile ori simtamintele risti sa le dai o turnura si mai neplacuta ori dramatica. Singuratatea iti poate fi un aliat de nadejde, ajutandu-te sa preiei controlul asupra ta prin reflectie, meditatie, relaxare, incarcarea bateriilor spirituale. Nu pari a fi nemaipomenit de sociabil sau dornic de a iesi in evidenta.

Conjunctia lui Venus cu Uranus din 20 septembrie iti poate furniza niste surprize de bun augur in socializare. Poti intalni pe cineva interesant sau pe un vechi amic capabil a-ti darui ceva iesit din tiparele obsnuintei. Plictiseala, sastisirea fata de cenusiul din imediata ta apropiere iti pot inspira o stare de neastampar, dorinta de a-ti asuma mai multe riscuri. In aceasta zi te simti diferit si iti pretuiesti independenta. Esti atras de frumuseti unice, de placeri inedite.

Tranzitul initiat de Mercur, pe 29 septembrie, pe taramurile Scorpionului si a opta casa a Berbecului pare a te predispune sa te gandesti la idei si idealuri marete, profunde, precum nasterea si moartea. Discutiile cu cei din jur castiga in deschidere si semnificatie, si ai prilejul de a redescoperi mediul inconjurator gratie unei improspatatoare si adanci intuitii.

Horoscop Berbec septembrie 2013 - Dragoste

Din 11 septembrie, tranzitul lui Venus in Scorpion si a opta ca sa a Berbecului poate intensifica interactiunea emotionala, sentimentala cu un actual ori potential partener de cuplu. Acest aspect astral tinde a-ti sublinia adevaratele tale nevoi, dar si temerile ori vulnerabilitatile tale. Felul cum se poarta sau iti vorbeste persoana iubita iti poate fortifica sau slabi increderea in tine insuti. Oricum, pari a trece peste nazuintele personale numai si numai pentru a te concentra asupra celor ale partenerului tau. Chiar daca unii nativi singuri sunt pe cale a se implica intr-o idila de scurta durata, aceasta poate fi extrem de intensa din punct de vedere afectiv si senzitiv.

Viata amoroasa isi cere imperativ drepturile incepand cu 22 septembrie, ca urmare a calatoriei Soarelui in Balanta si a saptea ta casa. Ai inclinatia de a trece peste neintelegeri mai vechi si a-ti insenina dragostea prin fermecatoare si inedite initiative. Poti vedea relatia de cuplu din perspectiva unei echipe bine sudate, gata de a iesi mereu victorioasa in orice fel de meciuri ale existentei.

Horoscop Berbec septembrie 2013 - Bani si cariera

Felul cum esti apreciat la serviciu pare a deveni o prioritate pe 5 septembrie, atunci cand Luna noua isi face aparitia in a sasea casa a Berbecului. Daca iti doresti sa fii tratat cu mai mult respect, asigura-te ca nu adopti o atitudine vanitoasa si nu ii privesti pe ceilalti de sus. Uneori, impulsivitatea te poate conduce spre decizii de moment regretabile, cum ar fi parasirea actualului job inainte de a-ti fi gasit un altul.

Odata cu 20 septembrie, revenirea lui Pluton in tranzit direct in Capricorn si a zecea ta casa iti netezeste calea spre incheierea unor dispute profesionale ce nu incetau a te stresa. Este posibila o majorare a veniturilor ori o avansare la serviciu.

Prezenta Soarelui in a saptea casa a Berbecului te inzestreaza din 22 septembrie cu o atitudine mai directa si mai cutezatoare. Dinamismul te sprijina in largirea unor contacte utile si in invigorarea unor mai vechi ori mai noi planuri de afaceri.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscop Berbec august 2013
Horoscop Berbec septembrie 2013 Horoscop Berbec septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 15, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Astept si ieu sa intre cineva in viata mea ,iubirea de 20 de ani mi-a luato alta .Dumnezeu sa le ajute sa fie fericiti . berbec cu berbec

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca postezi anonim nimeni nu va intra. La fel ca tine astept si eu.
      Insa nu pot sa te contactez.

      Ștergere

Un produs Blogger.