Mesaje de la Sfanta Maria

De-a lungul timpului, Sfanta Fecioara Maria s-a aratat de nenumarate ori pentru a le transmite mesaje celor ce credeau cu adevarat in ea. Cu toate acestea, Maica Domnului nu si-a facut aparitia in viziuni si nu a
inmanat mesaje tuturor credinciosilor, in ciuda dorintei lor arzatoare de a se intampla acest lucru. In randurile de mai jos, va prezint cateva din cele mai importante mesaje ale Sfintei Maria...

- Israel, in vremea lui Hristos

Asa cum este scris in Sfanta Evanghelie dupa Marcu (1, 46-55): "Si a zis Maria: Mareste sufletul meu pe Domnul. Si s-a bucurat duhul meu de Dumnezeu, Mantuitorul meu, ca a cautat spre smerenia roabei Sale. Ca, iata, de acum ma vor ferici toate neamurile. Ca mi-a facut mie marire Cel Puternic si Sfant este numele Lui. Si mila Lui in neam si in neam spre cei ce se tem de El. Facut-a tarie cu bratul Sau, risipit-a pe cei mandri in cugetul inimii lor. Coborat-a pe cei puternici de pe tronuri si a inaltat pe cei smeriti, pe cei flamanzi i-a umplut de bunatati si pe cei bogaţi i-a scos afara deserti. A sprijinit pe Israel, slujitorul Sau, ca sa-Si aduca aminte de mila Sa. Precum a grait catre parintii nostri, lui Avraam si semintiei lui, in veac."

- Guadalupe, Mexic, 1531

 "Afla si intelege bine ca eu sunt eterna Sfanta Fecioara Maria, Maica Adevaratului Dumnezeu de la care traim, a Creatorului tuturor lucrurilor, Domnul cerurilor si al pamantului. Vreau ca aici sa fie inaltata repede o biserica, astfel incat sa ma pot arata si sa pot darui toata dragostea, compasiunea, ajutorarea si protectia mea, intrucat eu sunt o mama iertatoare atat pentru tine cat si pentru toti locuitorii acestor meleaguri si toti oamenii care ma iubesc. Rugati-va la mine si incredeti-va in mine."

- Lourde, Franta, 1858

"Eu sunt Imaculata Nastere. "
"Eu nu promit sa va fac fericiti in aceasta lume, ci in cealalta."

- Fatima, Portugalia, 1917

"Cand te rogi potrivit Rozariului, spune dupa fiecare mister: "O Iisus al meu, iarta-ne pe noi, salveza-ne de focul iadului. Indruma toate sufletele spre rai, in special pe acelea ce au cea mai mare nevoie de mila ta." Eu am venit sa ii indemn pe cei credinciosi sa isi schimbe viata, sa se fereasca a-l supara pe Domnul nostru prin pacate, sa se roage Rozariului.
In cele din urma, Inima Mea Imaculata va triumfa, Sfantul Tata imi va incredinta Rusia, si o perioada de har va fi daruita lumii."

- Akita, Japonia, 1973

 "Celei Mai Sacre Inimi a Lui Iisus, cu adevarat prezenta in Sfanta Euharistie, ii dedic trupul meu si sufletul meu sa fie pe de-a intregul una cu Inima Ta sacrificata in fiecare clipa pe altarele lumii si aducand lauda Tatalui, staruind pentru venirea Imparatiei Sale.
Va rog primeste acest umil dar al jertfei mele. Foloseste-ma asa cum vrei Tu pentru slava Tatalui si mantuirea sufletelor."


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Sfanta Maria in superstitii si traditii romanesti

Adormirea Maicii Domnului in legende si opere plastice

Mesaje de Sfanta Maria
Mesaje de la Sfanta Maria Mesaje de la Sfanta Maria Reviewed by Diana Popescu on august 15, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.