Horoscop Sagetator septembrie 2013

Horoscopul Sagetatorului septembrie 2013  marturiseste despre o promitatoare integrare in grupuri de amici sau oameni ce iti impartasesc esentiale interese, despre necesitatea de a da o mana de ajutor unor persoane aflate la necaz, dar si despre o posibila revelatie vizand adevarata cale a destinului tau personal.

O perioada prielnica imbunatatirii comunicarii cu prietenii, grupuri si organizatii de oameni asemeni tie este prefigurata incepand cu 9 septembrie, gratie tranzitului lui Mercur in Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului. Interesele tale se pot indrepta catre un studiu stiintific ori o actiune umanitara. Sfaturile bune sunt la ordinea zilei, indiferent daca vin din partea ta sau ti se transmit de persoane din imediata ta apropiere. O noua si relevanta perspectiva asupra telurilor tale iti poate fi furnizata de intuitita de zile mari care te stapaneste acum.

Din 11 septembrie, calatoria lui Venus in sectorul Scorpionului iti sugereaza sa daruiesti cat mai mult persoanelor apropiate fara a astepta decat foarte putin in schimb. Cineva din preajma ta pare a avea nevoie de un mare sprijin, si nu ai cum ezita a i-l acorda.

Luna plina rasarita pe 19 septembrie in Pesti si a patra casa a Sagetatorului indica o vreme de impliniri ori incheieri in interactiunea cu familia. Poti finaliza un plan legat de casa sau a pune capat unei dispute cu rudele. Pari a petrece mai mult timp acasa sau la munca, incercand sa iti echilibrezi focalizarea catre aceste doua importante aspecte ale vietii tale. Nu este exclus sa fii strabatut de nazuinta de a fi putin singur, dar energia pe care o ai la indemana isi gaseste cea mai potrivita frunctificare in conexiunea cu cei din mediul tau inconjurator. O scurta indepartare de casa, poate prin mijlocirea unei calatorii, iti poate fi de un real folos. O rascruce a destinului pare a-ti sari in ochi, determinandu-te sa te intrebi daca nu cumva ar fi cazul sa iti revezi prioritatile.

O limpezire a scarii tale de valori dar si a valorii tale personale se prefigureaza din 20 septembrie, ca urmare a trecerii lui Pluton in aspect direct in Capricorn. Nu este exclus sa iti schimbi criteriile de evaluare a existentei, a propriei persoane si a celor din preajma ta.

Soarele prezent din 22 septembrie in Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului iti netezeste calea spre comuniunea cu amici sau persoane asemeni tie in niste relaxante distractii ori in focalizarea spre niste idealuri comune. Inca o data, tinzi a fi preocupat de ajutorarea unor oameni defavorizati sau de proiecte avand de a face cu stiinta sau IT-ul. Acest interval de timp este caracterizat de ivirea unor idei novatoare, neconventionale, si de sfaturile dezinteresate si extrem de benefice ale unor prieteni.

Izolarea fata de involburata lume care te inconjoara este o orientare preponderenta odata cu 29 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Scorpion si a douasprezecea ta casa. Ai in fata un ciclu existential oportun studiului, invatarii si investigarii pe cont propriu. Mintea pare a-ti fi acaparata de aspecte mistice sau religioase ale vietii. Nu te inchide intru totul in carapacea ta, evita a fi prea secretos, si indeparteaza-te de temeri ori un pesimism fara temei.

Horoscop Sagetator septembrie 2013 - Dragoste

Tranzitul lui Venus in a douasprezecea casa a Sagetatorului te predispune odata cu 11 septembrie sa faci mari sacrificii pentru persoana iubita. Poate ca ea a ajuns intr-un mare impas si, in acest fel, simti nevoia sa-ti demonstrezi afectiunea. Cu toate acestea, o parte din nativii acestei zodii par a fi dezamagiti in adancurile sufletului lor de faptul ca nu li se raspunde cu aceeasi moneda sau de impresia ca sunt folositi fara scrupule de fiinta indragita. Este vorba, de fapt, despre o impresie izvorata dintr-un egoism personal bine deghizat, care trebuie sa fie ignorata, facandu-se astfel dovada unei veritabile abnegatii fata de partenerul de cuplu.

Horoscop Sagetator septembrie 2013 - Bani si cariera

Luna noua itita pe 5 septembrie in Fecioara si a zecea casa a Sagetatorului sugeraza o avansare in cariera, o schimbare fundamentala a destinului tau sau o discutie importanta cu un sef. Arata-te in cea mai frumoasa culoare a personalitatii tale, mai ales ca oamenii sunt cu ochii pe tine mai mult decat obicei, fiind cu precadere interesati de realizarile si competentele tale. Iti poate fi foarte dificil sa te ascunzi de lume, asa ca straduieste-te sa dai tot ce ai mai bun in tine. Daca, totusi, se tes niste barfe in jurul tau, intreaba-te de ce se intampla lucrul asta... S-ar putea ca vorbele rele sa aiba un temei la care nu te-ai gandit pana acum. Ai la dispozitie energia necesara pentru a te evidentia prin notabile realizari. Uneori, potentialul energetic din fiinta ta poate fi atat de intens incat te poate stresa daca nu il focalizezi spre autentice obiective din cariera. Configurarea unor planuri pe termen lung pare a se bucura de bune auspicii.

Din 20 septembrie, tranzitul direct reluat de Pluton in a doua ta casa te poate tenta sa faci niste bani cu orice pret, trecand cu vederea niste aspecte tinand de moralitate, fairplay sau onestitate! In acest fel, ai mai curand prilejul de a pierde decat de a castiga, atat ca si credibilitate, cat si din punct de vedere financiar. Nu iti gira niste riscante investitii cu casa sau alte importante posesiuni materiale!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator august 2013
Horoscop Sagetator septembrie 2013 Horoscop Sagetator septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru previziuni.....se pare ca sagetatoriii incep sa iasa din anonimat.....la mai mult si la mai mare!!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt nascuta in zodia sagetator si nu am avut parte nici odata de tratamentul acestui semn nu cred ca este nimic adevarat

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.