Care este cel mai scump sapun de fata din lume?

Daca nu stiai exista un sapun de fata care  in momentul acesta detine recordul celui mai scump sapun din lume, inca din 2007.
Sapunul de fata Cor Silver costa cam 120 de dolari americani per bucata si se pare ca are multe, multe calitati,  asadar isi merita banii.
Cor Silver curata profund pielea, reduce aparitia ridurilor si reface tonul pielii, petele de varsta se estompeaza, hidrateaza, reface colagenul, vindeca pielea de  la suprafață și oferă protecție UV.
De asemenea, prezinta  un agent antibacterian cu proprietăți curative care crește viteza celulara.
Ingredientele sapunului Cor Silver, chitosanul si sericinul ajuta la intinerirea pielii, uniformizeaza tonusul pielii si echilibreaza nivelul de ulei secretat de aceasta.


Si daca te gandesti bine  in cate produse cosmetice  isi investeste banii  o femeie care se vrea frumoasa si la cat ajunge ea, investitia, nu-i asa ca ti-ar surade sa  incerci cel mai scump sapun  din lume multivalent?


Copyright © diane.ro






Care este cel mai scump sapun de fata din lume? Care este cel mai scump sapun de fata din lume? Reviewed by Diana Popescu on septembrie 05, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.