Horoscop Balanta 2014

Horoscopul Balantei 2014 marturiseste despre o esentiala revizuire a scarii tale de valori, o treptata imbunatatire a situatiei financiare, si o intensa interactiune sociala, in care abilitatile de comunicare iti netezesc calea spre rare oportunitati. Se impune totusi o abordare cat mai limpede, mai rationala a conjuncturilor din existenta cotidiana, mai ales in viata amoroasa si cea profesionala.

Din 3 martie 2014, Saturn trece in tranzit retrograd in Scorpion si a doua casa a Balantei, indicand aparitia unei intense nevoi de redefinire a valorilor tale materiale, sentimentale si morale. Pari a fi asadar fortat sa te indrepti spre universul tau interior pentru a identifica ceea ce pretuiesti mai presus de orice, dar si pentru a-ti stabili prioritatile din viata. De asemeni, poti ajunge sa intelegi ca nimic nu este gratis si ca totul trebuie sa fie platit in existenta, atat din punct de vedere financiar, cat si spiritual ori afectiv. Nu este exclus sa ai niste pierderi materiale, acest lucru avand scopul de a te debarasa de niste posesiuni ce te impiedica sa iti evaluezi autenticul sine. Abordeaza cu precautie si fara graba orice initiativa ori propunere financiara cu care ai de a face in aceasta perioada.

O necesara explorare a trecutului in vederea recladirii prezentului  si viitorului se impune odata cu 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton paseste in aspect retrograd in Capricorn si a patra ta casa. Un astfel de aspect astrologic te poate intoarce spre anii copilariei, ajutandu-te sa te eliberezi de balastul unor complexe si foste probleme ce iti ingreunau dezvoltarea personala. Pari a da deoparte si a-ti vindeca vechi rani, nu fara a le retrai cu intensitate mai intai. Pluton are obiceiul de a scotoci dupa scheletul ascuns in camarile obscure ale sufletului in scopul de a-l face praf si pulbere pentru totdeuna si a-ti permite in acest fel sa te indrepti pe drumul destinului tau reimprospatat si plin de forta. Fii prevazator fata de dispute si certuri atat acasa cat si la munca, cu sefii, partenerul de viata sau parintii! Vechi resentimente ce s-au acumulat cu timpul in vasul sub presiune al simtirii sunt pe punctul de a exploda, inlaturand conventionalul si falsitatea din viata ta.

Potrivit horoscopului Balantei 2014, o trecere in revista a unor obiceiuri si tabieturi ce iti afecteaza sanatatea se impune incepand cu 13 iunie, sub impactul miscarii retrograde a lui Neptun in Pesti si a sasea ta casa. Este posibil sa fii in preajma unei afectiuni sau unui inconfort trupesc ce iti dicteaza sa nu mai amani luarea unor masuri radicale legate de tonusul tau fizic, dar si psihic. Tinzi a te lasa in voia unor dulci visari legate de un nou si avantajos job, fara a lua insa nici o initiativa in acest sens. Atentie la inclinatia de a visa cu ochii deschisi si a da nastere unor situatii confuze, derutante in relatia cu colegii de munca sau subordonatii. Niste persoane de la serviciu sau din scoala sunt mereu cu ochii pe tine, gata sa obtina un profit de pe urma ta sau sa iti puna greselile sub lumina reflectoarelor.


O semnificativa largire a cercului tau de amici este pe cale sa se petreaca din 16 iulie 2014, gratie intrarii lui Jupiter in Leu si a unsprezecea casa a Balantei. Pari a intra in contact mai ales cu oameni din alte zone culturale, ocupationale sau geografice. Treci printr-un interval de timp prielnic aderarii la niste grupuri ori organizatii. Cei din preajma ta sunt extrem de bine intentionati, nepregetand sa te sprijine, indiferent daca le ceri sau nu acest lucru. Poti obtine niste considerabile imprumuturi banesti de la persoane apropiate, dar ai mare grija cum cheltuiesti banii, intrucat Jupiter are tendinta de a te calauzi spre extreme, inclusiv  pe plan financiar!

Pe 20 iulie 2014, Saturn se intoarce in turnura directa in Scorpion, aflandu-te pregatit sa te ocupi de ceea ce este esential pentru tine si sa traiesti conform veritabilelor tale valori. Chiar daca trebuie sa muncesti din greu, satisfactiile profesionale nu mai intarzie sa apara. Balanta ta de venituri si cheltuieli se echilibreaza, mai cu seama din cauza unor investitii bine gandite si a unui simt practic ce te insoteste in tot ceea ce faci. Niste prieteni ori cunostiinte ce iti impartasesc idealurile sunt dispuse sa iti acorde un mare ajutor intr-o chestiune financiara sau profesionala.

La fel ca in horoscopul Balantei din ultimii ani, Uranus isi asuma un tranzit retrograd in Berbec si a saptea ta casa, de acesta data incepand cu 22 iulie 2014. Pari a fi supus unor neasteptate schimbari, mai cu seama in relatiile tinand de viata ta personala. In acest ciclu existential nu este bine sa te angajezi ferm, din tot sufletul in niste legaturi amicale sau afective, intrucat, nu peste mult timp, te poti vedea obligat sa renunti la ele. Nu este de dorit sa te casatoresti acum, in special daca ai cazut prada unei covarsitoare iubiri la prima vedere. Oricum, Uranus nu pripedeste sa rupa relatiile infiripate in prezenta sa la fel de repede precum le incheaga. Este posibil sa intalnesti un potential partener de cuplu avand o personalitatea iesita din comun si care este in stare iti cutremure existenta, rupandu-te de obisnuinte si conceptii despre lume adanc inradacinate.

Simtul diplomatic si deschiderea sincera si binevoitoare fata de oamenii din imediata ta apropiere iti ofera numeroase oportunitati din 23 septembrie 2014, ca urmare a revenirii lui Pluton in tranzit direct in Capricorn si a patra casa a Balantei. Armonia se reinstaleaza in familie si in sfera carierei, dar nimic nu garanteaza ca va ramane asa atata timp cat nu iti dai silinta sa fii atent la ce se petrece in jurul tau. Treci printr-o perioada oportuna repararii casei sau chiar mutarii intr-o alta locuinta. Daca iti cumperi o casa, asigura-te totusi ca este bine pusa la punct din toate punctele de vedere, si ca nu va deveni sursa unor nesfarsite cheltuieli.

Din 16 noiembrie 2014, Neptun isi reia evolutia directa in Pesti si a sasea casa a Balantei, risipind ambiguitatile din zona ta profesionala. Niste probleme de la serviciu ce pareau ca te vor sacai la nesfarsit tind sa se clarifice si sa-si afle rezolvarile. Sefii si colaboratorii reusesc sa te vada asa cum esti cu adevarat, sa iti aprecieze punctele forte si straduintele. Ai prilejul de a te focaliza asupra unor cai inedite de a-ti ameliora si intretine starea de sanatate. Esti stapanit de predispozitia de a distinge mai bine ce anume este real in existenta ta si a trai mari satisfactii prin ajutorarea unor oameni ajunsi in impas.

Interactiunea cu persoanele din mediul tau inconjurator castiga in stabilitate odata cu 21 decembrie 2014. Miscarea directa in care se reangajeaza Uranus in regatul Berbecului lasa mai putin loc unor bruste infiripari si dezintegrari ale parteneriatelor profesionale, de afaceri sau personale. Cu toate acestea, chiar si in viata amoroasa, poti descoperi ca niste oameni de care te simteai extrem de atasat pana mai ieri, nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale.

Patrunderea lui Saturn in Sagetator si a treia casa a Balantei prilejuieste o notabila intensificare a vietii sociale. Traiul de zi cu zi pare a-ti solicita responsabilitati din ce in ce mai mari. Rudele, prietenii, colegii tind a te atrage in numeroase activitati sociale. Petrecerile, intalnirile mai mult sau mai putin festive, iesirile in oras, discutiile tot felul de oameni par a fi la ordinea zilei. Deplasarile prin oras, scurtele calatorii nu contenesc a-ti pune la incercare rabdarea si disponibilitatea. Pe parcursul acestui tranzit poti deveni mult mai constient de felul cum comunici cu ceilalti si profiti de schimburile de idei. Ai posibilitatea de a te bucura de niste avantaje financiare prin intermediul unor informatii venite din partea unor persoane suspuse.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Balantei in 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Balanta - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Balanta - Dragoste si cucerire

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Balanta 2014 Horoscop Balanta 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. buna Diana, horoscopul dragostei pt balanta urmeaza dupa fecioara? Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, urmeaza dupa fecioara, asa ca il vei puteai vedea in scurt timp

      Ștergere

Un produs Blogger.