Horoscop Balanta octombrie 2013

Horoscopul Balantei octombrie 2013 lasa sa se intrezareasca o perioada a vietii propice comunicarii, contradictorie din punct de vedere financiar, de-a lungul careia o notabila indrazneala si incredere in tine insuti se metamorfozeaza treptat in prudenta si conservatorism.

Gratie Lunii noi aparute pe 5 octombrie in cerul Balantei si prima ta casa, esti inspirat in modificarea imaginii personale pe care o oferi lumii sau chiar in ajustarea felului cum interactionezi cu cei din imediata ta apropiere. Pari a avea o multime de lucruri de facut, dar te simti nemaipomenit de bine atunci cand esti ocupat, fiind mereu gata sa iti pui la bataie cele mai valoroase resurse interioare. Increderea in fortele proprii, curajul de a te infatisa asa cum esti cu adevarat nu au cum sa nu atraga atentia si aprecierea lumii. Este o perioada oportuna unor indraznete initiative si lansarii in inedite experiente de viata.

Din 7 octombrie 2013, tranzitul lui Venus in sectorul Sagetatorului marcheaza o vreme a anului cand mintea iti este cat se poate de limpede si senina, departe de a fi supusa unor stimuli stresanti si derutanti. Treci printr-un interval de timp favorabil comunicarii de toate felurile, atat in intalniri directe, cat si prin telefon ori internet. Vesti bune legate de marile tale sperante sunt pe cale sa ajunga la tine. Este de asteptat sa te implici intr-o sporita masura in activitatea unei colectivitati de care apartii, si sa privesti dintr-o pozitiva perspectiva o noua etapa a studiilor ori educatiei tale. Contactele cu rudele se intensifica si tind a-ti furniza mari satisfactii.

Marte isi incepe pe 15 octombrie calatoria in regatul Fecioarei si a douasprezecea casa a Balantei, o zona astrologica dominata de restrictii si probleme psihologice, ce au astfel prilejul de a iesi la lumina constiintei. Nu este cel mai potrivit ciclu existential pentru afirmarea propriilor interese si idealuri, si nici pentru luarea unor decizii majore. Ti se recomanda mai curand sa ramai in expectativa, sa iti asumi un rol de spectator al lumii din afara, avand in acest fel oportunitatea de a intelege neasteptate aspecte ale motivatiilor si mijloacelor celorlalti de a razbate prin viata. Nu trebuie sa stai totusi cu mainile incrucisate, ci sa incepi a-ti pune la punct detaliile unui ambitios proiect  de care te vei putea apuca de indata ce Marte va pasi in prima ta casa.

Luna plina ivita pe 19 octombrie 2013 in Berbec pune accentul asupra parteneriatelor de orice fel, fie ele personale, profesionale sau de afaceri. Ai sansa de a-ti imbunatati relatiile cu oameni apropiati, de care te leaga interese, hobby-uri sau calde sentimente. Acest fapt iti energizeaza dezvoltarea, aducandu-te mai aproape decat crezi de esentialele tale obiective. Nu trebuie sa iti neglijezi nici dusmanii recunoscuti care, in acest context, par a-si dezvalui, fara sa vrea, intr-o mare masura intentiile rauvoitoare.

Tendinta de a aborda viata cu o mare eficienta si un notabil simt practic, cu precadare ca efect al deciziilor luate atunci cand Soarele tranzita prima ta casa, se face simtita odata cu 23 octombrie, ziua in care astrul nostru ceresc isi face simtita prezenta in Scorpion. Esti insufletit de nazuinta de a te concentra asupra cladirii identitatii tale personale si a relevarii acesteia ca o fidela reflectare a sistemului tau de valori.

Horoscop Balanta octombrie 2013 - Dragoste

Sub impactul calatoriei lui Venus in a treia casa a Balantei, viata amoroasa sta din 7 octombrie sub semnul preocuparilor intelectuale si a efervescentei ideilor. Daca esti singur, te poti apropia de o persoana ca urmare a unei fierbinti conversatii asociate cu un subiect drag tie, sau ai prilejul de a intalni un potential partener prin mijlocirea unei calatorii, a unei rude sau a unei cunostiinte. Deoarece cea de-a treia casa este guvernata de dualitate, nu este exclus sa fii interesat in acelasi timp de doi oameni ce iti fac avansuri! Nativii din Balanta aflati deja intr-o relatie de cuplu simt o imensa placere in adancirea comunicarii cu persoana iubita.

Raportul dintre telurile tale individuale si cele dintr-o conexiune cu un partener de cuplu te poate pune pe ganduri ca efect al pozitionarii Lunii pline in cea de-a saptea ta casa pe data de 19 octombrie 2013. Se impune sa iti constientizezi pornirile egoiste si sa te intrebi cat de mult acorzi atentie dorintelor tovarsaului tau de viata. Emotivitatea ta ajunge la inalte cote, asa ca nu pari a-ti mai dori sa infrunti provocarile existentei de unul singur.

Horoscop Balanta octombrie 2013 - Bani si cariera

Pe 19 octombrie, Luna plina din a saptea casa a Balantei iti daruieste mari oportunitati in afaceri si viata profesionala prin intermediul cooperarii sau a unor demersuri in care iti unesti eforturile si competentele cu cele ale unor asociati. Negocierile si simtul diplomatiei iti deschid porti ferecate altadata  cu o mie de lacate.

Odata cu 21 octombrie, Mercur retrograd in Scorpion si a doua ta casa semnaleaza intrarea intr-o perioada in decursul careia este de dorit nu numai sa-ti restrangi cheltuielile ci sa iti si regandesti felul cum iti aloci veniturile lunare. Chiar daca resursele financiare se pot micsora, nu ezita sa folosesti o parte din ele pentru a-ti construi o solida fundatie a viitorului. Uneori, lipsurile financiare par a da nastere unor noi si inspirate cai de a face bani.

Din fericire, incepand cu 23 octombrie, tranzitul Soarelui in doua casa a Balantei atenueaza influentele anterioare, oferindu-ti proaspete si surprinzatoare beneficii materiale. In pofida acestui lucru, nu mai esti deloc dispus sa risti, preferand sa te mentii in cadrul unei stricte prudente finaciare. Calauzeste-ti energia catre munca si oneste afaceri, si vei putea sa iti vezi cat de curand ideile transformate in clare avantaje banesti.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

Horoscop Balanta 2014

Horoscop Balanta septembrie 2013
Horoscop Balanta octombrie 2013 Horoscop Balanta octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. ma scuzi, dar ai uitat de horoscopul pentru scorpion in octombrie 2013....sau le pregatesti ceva mai special???

    RăspundețiȘtergere
  2. Lipseste horoscopul pt Rac octombrie 2013!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.