Bailamos? Dansezi cu tatal tau? - Un video viral, plin de sensibilitate

Intitulat "Bailamos?" (Dansam?), acest video tinde a deveni viral gratie dialogului plin de sensibilitate si invataminte dintre un tata preocupat sa ii asigure viitorul material al fetei sale si micuta sa fiica, incapabila sa inteleaga de ce fericirea nu se poate obtine decat lipsindu-te de lucrurile care iti plac cu adevarat.


Malena, o fetita de cinci-sase ani isi doreste sa fie dansatoare, balerina! Jose, tatal ei, ii spune insa ca trebuie sa se ocupe mai ales de studii astfel incat sa poata ajunge la universitate si sa obtina apoi o slujba buna, cu un salariu mare, care sa-i permita sa traiasca fara nici o grija.

Fetita nu inceteaza sa ii puna totusi niste intrebari inocente dar esentiale: "Ce este o slujba adevarata?" "Asadar, daca nu ma duc la cursul de dans voi obtine toate astea... si asa voi fi mai fericita decat daca as face ce-mi place..." Tatal incearca sa-i raspunda, dar replicile sale mai mult sau mai putin ipocrite sunt acompaniate de niste rasete batjocoritoare din fundal.

Desi totul este (bine) regizat, este un video care merita sa fie vazut! Pentru ca tatal isi da seama, in cele din urma, care sunt raspunsurile corecte pentru intrebariile fiicei sale, reuseste sa o aduca pe fetita in culmea fericirii.

Acest scurt film video, realizat de compania J.A.F., se incheie cu urmatoarele cuvinte: "Nu exista nimic care sa-ti poata garanta ca vei avea bani peste 20 de ani. Banii rezolva niste probleme, dar nu dau inteles vietii tale. Facand ceea ce-ti place poti deschide o usa (spre fericire). Chiar daca viata nu iti permite in fiecare zi... joaca-te... danseaza... traieste."

Asadar, draga cititorule, bailamos? Dansam?

P.S. Am facut nitel in graba subtitrarea acestui film, asa ca daca am gresit, scuzati-ma si indreptati-ma!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Descopera-ti puterile supranaturale - Video viral | Avanpremiera la filmul Carrie

Un concert de Chopin pe Marele Zid Chinezesc- Video

Intrebarile unui orb pentru oamenii care vad - Video
Bailamos? Dansezi cu tatal tau? - Un video viral, plin de sensibilitate Bailamos? Dansezi cu tatal tau? - Un video viral, plin de sensibilitate Reviewed by Diana Popescu on octombrie 17, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.