Cand barbatii in costum te intampina in Japonia- video via World Order

Japonia este, printre multe altele, tara povestilor cu gheise, samurai si  arte martiale si, nu in ultimul rand, tara cara va gazdui Jocurile Olimpice in 2016.
World Over
Asa ca, daca vei pasi pe plaiurile  japoneze ar trebui sa fii pregatit:
vizioneaza videoclipul Welcome to Tokyo|Bine ai venit in Tokyo cu World Over, o trupa de dans uimitoare, ca sa stii cum te intampina barbatii in costum din Japonia. 

Fa cunostinta cu Genki Sudo, un tip uimitor, care dupa ce "s-a saturat" de buseli si tranteli ca luptator de arte martiale a vrut sa dovedeasca lumii ca este un artist talentat si s-a apucat de filme, cantece, dans si chiar poezie.
Basca, a creeat si o trupa de dans World Over, care imbina miscarile exacte, gratioase si specifice artelor martiale intr-un dans robotic, care te va lasa cu gura cascata!
Si daca nu ma crezi cand iti spun ca Genki Sudo scrie poezie si cantece, citeste poemul sau, in engleza, Permanent Revolution,  ca sa poti intelege cantecul si dansul din videoclipul omonim  de pe You Tube:
Without stopping
Keep walking
Permanent Revolution
To a single world
Gather the accumulated lies
Keep erasing them among the plusses, 
without making a sound
Keep believing 
Permanent Revolution
Without wavering
Keep loving
Permanent Revolution      
Open your heart
Keep changing 
To a single world  

Simbolurile Jocurilor Olimpice
Gustari pentru microbisti
Barbatul retrosexual
Cand barbatii in costum te intampina in Japonia- video via World Order  Cand barbatii in costum te intampina in Japonia- video via World Order Reviewed by Diana Popescu on octombrie 10, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.