Facebook in citate, aforisme, ganduri

Aceste citate, ganduri, aforisme despre Facebook, indiferent daca sunt favorabile sau ostile, pozitive ori negative, reprezinta inca o confirmare a faptului ca vestita retea sociala este un gigant al lumii contemporane pe care nu ai cum sa-l treci cu vederea sau sa-l neglijezi, si care iti ofera necontenit numeroase surprize despre felul de a fi al propriei persoane si al oamenilor mai mult sau mai putin apropiati.

"Facebook reprezinta pentru adulti o unica ocazie de a-si face prieteni imaginari."

“Cine mai are nevoie de televizor cand avem atatea drame pe Facebook?"

“Facebook este un fel de inchisoare. Petreci toata ziua holbandu-te la pereti (walls) si fiind inghiontit (poked) de oameni pe care nu ii cunosti.”

“N-am putea oare sa reincepem a folosi Facebook-ul pentru ce a fost creat la inceput, adica pentru a ne uita dupa fostele iubite si a constata cat de mult s-au ingrasat?”
Bill Maher

"Fie ca intr-o buna zi viata ta sa fie la fel de palpitanta si aventuroasa precum ti-o prezinti pe Facebook."

“Facebook e mare. Mai mare decat abonatii Twitter ai lui Justin Bieber sau Ashton Kutcher. La dracu’, mai mare chiar decat obezitatea si, posibil, la fel de letal.”
Gemini Adams, Dieta Facebook: 50 de semne nostime ale lui Facebook

“Micile fete cred ca este necesar sa puna totul despre viata lor pe MySpace si Facebook, si cred ca acest lucru este o rusine… Eu sunt totala adepta a misterului.”
Stevie Nicks

“Uita-te la felul cum celebritatile si politicienii folosesc deja Facebook. Atunci cand Ashton Kutcher posteaza un video, primeste sute de feedback-uri. Poate ca nu are timp le citeasca pe toate si sa le raspunda tuturor, dar primeste un bun feedback, isi face o parere justa despre felul cum oamenii gandesc despre el si poate le si raspunde unora.”
Mark Zuckerberg

“Facebook are mai mult de un miliard de membri, o populatie care il face cea de-a treia mare tara din lume, undeva intre India si Statele Unite. Cine trmite misionari in aceasta tara? Cine intemeiaza biserici acolo?”
Phil Cooke

“Multumita lui Facebook, acum stiu cum arata baia fiecaruia!”

“Cred ca pacea ar trebui instituita nu numia printre guverne ci si printre oameni. Un lucru imposibil inainte de Facebook.”
Shimon Peres

“Twitter este mai mic decat Facebook intrucat Twitter este pentru elita, iar Facebook pentru mase.”
Jim Edwards

“Facebook ar trebui sa schimbe “Prieteni” (Friends) cu “Oamenii cu care am avut contact vizual.”

“In politica moderna, chiar si un lider din lumea libera are nevoie de sprijin de la sultanul din Facebookistan.”
Rebecca MacKinnon

“Facebook: ajutorul de care ai nevoie pentru a spiona oamenii prin cate un click.”

“Tot ce stiu este ca te-am dus in pantece vreme de noua luni. Te-am hranit, te-am imbracat, am platit pentru colegiul tau. Poti, asadar, drept multumire, sa ma adaugi macar la  “Prietenii” tai de pe Facebook.”
Jodi Picoult

"Facebook ar trebui sa impuna o limita a numarului de schimbari ale statutului relatiei tale (relationship). Dupa 3 astfel de modificari, ar trebui sa afiseze cu litere mari: INSTABIL(A)."

“De ce oamenii innebunesc de furie atunci cand altii stiu sau vorbesc despre viata lor personala, in vreme ce ei posteaza tot ce li se intampla pe Facebook?”

“De curand, m-am gandit sa imi anulez contul de pe Facebook si sa incep sa folosesc Twitter, dar mi-am dat seama ca nu este deloc usor. Facebook a devenit asemeni iubitului la care nu mai tin de mult, dar sunt speriata sa il parasesc pentru ca am investit atata timp in relatia cu el.”
Manasa Rao

"Facebook te intreaba, "Ce este in mintea ta?" Cred ca intrebarea potrivita ar fi mai curand, "Cine este in mintea ta!" "

“Facebook este dovada ca lumea este inevitabil plictisitoare. “

“Se poate spune ca Facebook este mult mai eficient decat religia in a ne invata sa “ne iubim aproapele”, intrucat ne conecteaza la intamplare cu straini si “prieteni” de pe taramuri indepartate.”
Gemini Adams

“Daca o fata are 500 de like-uri si si 500 de comentarii la o poza de pe Facebook ce anume ii lipseste? Imbracamintea!"

“Se poate intampla sa iti schimbi jobul si, poate, sa nu mai tii legatura cu toti fostii colegi pentru ca iti este prea greu sa faci asta. Unul din lucrurile pe care le face Facebook este sa iti faciliteze calea de a ramane in contact cu acesti oameni.”
Mark Zuckerberg

“Facebook le da oamenilor o iluzorie impresie ca sunt placuti (liked).”
Mokokoma Mokhonoana

“Facebook se schimba… Inca o data! Probabil trece prin pubertate.”
Manasa Rao

"Viata fara muzica este asemeni lui Facebook fara notificari."

“Facebook este asemeni unui frigider. Chair daca stii ca nu este nimic nou in el, te duci si il verifici fara nici un sens la fiecare 10 minute.”

Mesaj pe Facebook pentru un fost iubit: "Nu te blochez si nici nu-ti  dau delete. Continui sa te pastrez prieten pe Facebook numai pentru a vedea cat de fericita sunt fara tine!"

“Acum prietenia depinde si este influentata de politica de confidentialitate a lui Facebook.”
Sunil Raina

“Facebook s-a raspandit de-a lungul si de-a latul continentelor mai repede decat o extrem de contagioasa gripa aviara din Asia,”
Gemini Adams

"Unii oameni ar trebui sa-si dea seama ca Facebook este o retea sociala si nu un jurnal."

“Gandeste-te numai la asta: avem ferme, orase, si animale. Este in regula sa inghiontesti (poke) oamenii si sa le scrii pe pereti. Facebook este un ospiciu de boli mentale, iar noi suntem pacientii!”

“O pagina Facebook nu este decat o fisa psihiatrica care zbiara, “Uita-te la mine! Sunt nesigur(a) pe mine. Am nevoie de o parere, o reactie fata de tot ceea ce fac, dar tu nu esti inca destul de OK pentru a-mi fi prieten. Te rog sa te uiti la mine intrucat imi trebuie mai mult decat aprobarea lui Dumnezeu!”
Shannon L. Alder


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Ce se mai vinde pe Facebook..?

De ce ne simtim liberi pe internet ? | Efectul de dezinhibare online

Ce nu stiti despre Facebook ?
Facebook in citate, aforisme, ganduri Facebook in citate, aforisme, ganduri Reviewed by Diana Popescu on octombrie 09, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.