Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscopul dragostei 2014 anticipeaza ca Sagetatorul va fi strabatut de o coplesitoare nevoie de a trai intens si cat mai aparte viata amoroasa, un simtamant periculos atunci cand se indeparteaza de o reala afectiune si un stabil echilibru in relatia de cuplu.

Intrat in 2011 in sectorul astrologic al Berbecului si al celei de-a cincea case a Sagetatorului (casa dragostei), Uranus ramane aici pana in 2018. In acest context, tinzi a-ti dori si in anul 2014 o sporita intensitate in viata amoroasa sau in legatura ta de cuplu. Poti fi atras de oameni neobisnuiti, originali, avand darul de a adauga picanterie si romatism relatiei in doi. Unii nativi din Sagetator par a fi imbolditi de nevoia unei transformari semnificative in conexiunea sentimentala, fiind gata sa riste eventual chiar si o despartire de partenerul lor daca nu li se da satisfactie. Cu atat mai mult, ar trebui sa puna cu grija in balanta cat de mult tin la partener si cat de mult isi doresc o schimbare doar de dragul schimbarii. Astfel de reverberatii astrale sunt de asteptat sa se intensifice mai cu seama in ultima parte a lunii aprilie 2014, sub impactul cuadratului lui Uranus cu Jupiter si Pluton, si a opozitiei sale cu Marte.

Din 22 iulie si pana pe 21 decembrie 2014, sub impactul tranzitului retrograd al lui Uranus, se pot ivi puternice si paguboase simtaminte de geloziei si posesivitate, avand capacitatea de a determina, in cele din urma, persoana iubita sa isi ceara ori sa isi aroge mai multa independenta. Nativii singuri sunt in masura sa se lase stapaniti peste poate de influentele uraniene, aruncandu-se orbeste intr-o legatura amoroasa cu cineva iesit din comun, fara insa a-i cantari cu grija sinceritatea si valoarea umana. O sursa de dureroase dezamagiri sau deceptii sentimentale! Revenirea lui Uranus in aspect direct aduce, de obicei, stabilitate, discernamant si echilibru in viata de cuplu.

Potrivit horoscopului dragostei Sagetatorului din 2014, in intervalul 6 martie - 16 iulie 2014, Jupiter strabate zona Racului si a opta casa a Sagetatorului, oferindu-ti prilejul de a te delecta in fierbinti valuri ale pasiunii si a-ti regasi fiinta indragita intr-o impartasire erotica de zile (si nopti) mari. Inca o data, nazuiesti ca dragostea sa iti cutremure pamantul de sub picioare si sa te poarte pana la stele. Aspiri sa fii sigur de afectiunea partenerului si a faptului ca acesta abordeaza extrem de serios relatia voastra de cuplu.

Mari oportunitati in iubire sunt pe cale a se face simtite gratie tranzitului lui Venus in Berbec si a cincea casa a Sagetatorului (3 mai  - 29 mai 2014), in Gemeni si a saptea ta casa (23 iunie - 18 iulie 2014).

Intre 7 iunie si 17 iunie 2014, miscarea retrograda a lui Mercur in Rac si a opta ta casa iti poate sugera amarul (uneori, si falsul) simtamant ca nu esti angajat intr-o autentica legatura amoroasa, ca nu esti inteles sau iubit cu adevarat de tovarasul tau de viata. Unii Sagetatori sunt ispititi sa se intorca la o fosta iubire, fara sa se intrebe daca aceasta mai este sau nu viabila.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire

Horoscop Sagetator 2014
Horoscop dragoste 2014 - Sagetator Horoscop dragoste 2014 - Sagetator Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 14, 2013 Rating: 5

13 comentarii:

  1. Sincer, nu stiu ce sa spun...
    In sensul ca exista posiblitatea ca aceste predictii si presupuneri sunt de fapt ...niste baliverne.

    Nu cred ca luna in care te-ai nascut te influenteaza de-a lungul vietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de a lungul vietii noastre,destinul ne este scris!avem insa liberul arbitru!si ne influenteaza,zodia,ascendentul,aspesctele astrale de a lungul unui an(mercur retog.venus.retrog.jupiter retogr)si aspecte astrologice ale hartii natale personale!si numerologia,sa stiti are influenta!

      Ștergere
  2. nici eu nu cred asta.poate cifra zilei in care te ai nascut,dar luna???nu cred.zic si eu asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Diana ,crezi ca sagetatorului ii va pare rau ca sa intepartat de o iubire , de o femeie care l-a iubit?

    RăspundețiȘtergere
  4. da!ii pare rau doar ca rareori se mai intoarce la ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine s-a intors...de 2 ori in 2 ani....acum am luat din nou teapa....a 3a....toate bune si frumoase si dintr-odata s-a dat la fund refuzand orice forma de comunicare...habar n-am daca am gresit cu ceva,unde am gresit....stia ca-l iubesc si totusi a preferat sa fuga....si nu e tanar,e peste 45 de ani...teoretic,matur....practic?/????cate zile voi mai avea voi fugi de sagatatori ca de dracu

      Ștergere
  5. Atat de dusmanos sa fie oare?

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca acest sagetator la care eu ma refer, este foarte impulsiv si nu iarta nimic ,si nici nu doreste sa clarifice situatiile care au fost intre mine si el.
    Nu se poate discuta cu el de nici un fel..e un ingamfat si introvertit .
    E foarte greu sa reusesti sa il aduci din nou inapoi ...E un introvertit ..
    In viitorul apropiat nu doresc sa mai am vreun contact de sexopus din aceasta zodie a sagetatorului.
    Te plictiseste pana va vrea el sa inceapa o rel. cu el...LA FEL CA SI CU HOROSCOPUL TREBUIE SA FI TARE DE NERVI CA SA POTI REZISTA; Sperante si iluzii dar in rest nu se va concretiza nimic .

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici in horoscop se scrie mereu , daca vei reusi sa i-ti menti luciditazea si obictivitatea , vei reusi.
    Apoi daca esti mai flexibila se pot realiza multe dar pe partea cealalta daca esti mai flexibila dai si de necazuri.
    Deci horoscopul are doua intelesuri ,care il intelege profund cine il scrie.
    Ar trebui sa ne dea sfaturi la unele fraze care sunt complicate si care ne duc pe carari proaste , nu sa ne lasam sa ne cufundam in noroi .Eu am patito ...Am urmat sfatul ei si am avut numai probleme.
    In primul rand nu trebuia sa insist ci sa ma prefac ca nu i-mi pasa de el si atunci , venea el la mine.
    In momentul in care a vazut ca insist sa speriat si a luato la fuga...Mare prostie am facut urmand horoscopul si sfatul dianei...Acum cu ce m-am ales doar vizionand horoscopul zilnic ,preferam sa fiu in preajma iubitului zi de zi .HMMM ..... DE ACUM INCOLO MA VOI BAZA NUMAI PE INSTINCT .

    RăspundețiȘtergere
  8. Am pierdut cel mai bun prieten din viata mea facand numai ce scrie in horoscop, crezand ca fac bine ....In horoscopul sagetator al dragostei se scrie ca acesti sagetatori vor fi atrasi catre o persoana iesita din comun ,ca se va arunca intr-o relatie cu cineva iesit din comun,asta ar insemna ca eu cea care l-am stresat atat de ....in ultima perioada sa incerc sa il bulversez din nou si ar iesi horoscopul 100% corect ,dar ce va crede despre mine incontinuare ,ca sunt nebuna,nici nu mai mar respecta,mi-as pierde imaginea in fata lui.
    Deci repet se scrie ca , pt . ati atinge obiectivele trebuie sa fi tu insuti mai flexibila si sa dai frau liber prostiilor sms si sa zapacesti omul pana cand il voi ispitii.Gresitttt....Nu faceti asa ceva ...se va napusti necazul spre voi si nu va veti mai putea uita in oglinda de rusine ce a-ti provocat persoanei respective cu de-a sila.
    Sagetatorul meu nu stie ce vrea este imprastiat...Si vulnerabil...Odata vrea , odata nu mai vrea ...Eu deja nu mai vreau , m-am plictisit de el si mi-am facut iluzii desarte urmarind horoscopul.
    As vrea sa se adevereasa cum a scris ca persoana la care eu aspir sa se intoarca la mine dar asta nu mai cred deloc,pana nu se va adeveri...

    RăspundețiȘtergere
  9. doamne d zeule,astrologia este o stiinta atat de frumoasa,complexa,cu previziuni positive sau negative,dar asta nu inseamna,ca traim in functie de ce zice horoscopul,zilnic!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie mi se potriveste tot ce scrie si chiar am iesit dintr-o relatie exact pe 7 iunie abia acum am dat pentru prima data de blogul dianei deci la mn chiar asa e deci sunt o sagetoare veritabila:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim..10.decembrie.1976,.4:15

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.