Horoscop chinezesc 2014 - Caine

Horoscopul chinezesc din 2014 ia in considerare numeroasele lucruri pe care le au in comun Cainele si Calul. Ambele semne zodiacale sunt intruchipate de animale de ferma inteligente si mereu gata sa-si slujeasca stapanii, cunoscute a fi printre cei mai buni prieteni ai omului. Potrivit astrologiei chinezesti, Calul si Cainele au o mare atractie reciproca din cauza focului, element predominant in amandoua zodiile. Din aceasta pricina, nativii din Caine tind a se bucura de excelente relatii cu oamenii din jur in anul Cainelui.

Intrucat sectorul astrologic al Cainelui este traversat in 2014 atat de stele norocoase, cat si ghinioniste, oamenii nascuti in acest semn zodiacal par a avea o viata in care circumstantele favorabile se impletesc strans cu cele de rau augur. Stelele norocoase sunt prielnice mai cu seama in aspecte legate de bani si dragoste, in vreme ce astrele nenorocoase au potentialul de a-ti infrana drumul catre succese. Atatat timp cat Cainele da dovada de flexibilitate si isi adapteaza atitudinea fata de existenta in functie de conjuncturi adeseori neasteptate, el are prilejul de a beneficia de mari impliniri in 2014.

Horoscopul chinezesc al carierei Cainelui in 2014

2014 este anul Calului de Lemn. In noul an, lemnul este asociat cu Steaua Carierei nativilor din Caine. Asta inseamna ca semnul zodiacal al Calului iti daruieste promitatoare perspective in viata profesionala. In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Cainele face parte din zodiile de pamant, iar Calul din cele de foc. Focul este elementul “mama” al pamantului, protejandu-l si sprijinindu-l cu o mare vigoare. Deoarece Calul de foc inlatura presiunea generata de lemn, iti este mult mai usor sa evoluezi in cariera in anul ce vine.
Steaua Generalului, ce tranziteaza zona astrologica a Cainelui in 2014, reprezinta un semn de putere si autoritate. In acelasi timp, nenorocoasa Stea a Tigrului, prezenta si ea in Caine in noul an, vesteste ca inamicii tai pasesc pe aceeasi carare a carierei ca si tine. Competitia pare a fi mereu la ordinea zilei in 2014 si, pentru a iesi invingator, se impune sa-ti cladesti o si mai solida relatie cu prietenii si aliatii tai din sfera profesionala. Sfaturile si indrumarile lor iti sunt de mare folos, la fel ca si o atitudine cat mai modesta si mai binevoitoare fata de cei din preajma ta. Daca reusesti sa fii apreciat de catre colegi si colaboratori, poti avea impresionante realizari in cariera in anul Cainelui.

Horoscopul chinezesc al banilor Cainelui in 2014

2014 anunta notabile evenimente mai ales in cariera. In anul Calului nu se intrezareste nici o puternica stea a banilor in regiunea Cainelui. In sistemul chinezesc al celor cinci elemente, apa reprezinta banii Cainelui. Pe de alta parte, Calul din 2014 nu are de a face deloc cu apa. Din aceasta cauza, principalele tale venituri nu pot veni decat din salariu si alte resurse financiare tinand de profesie. Nu sunt semne ale unor mari esecuri ori succese financiare. Investitiile pe termen scurt nu sunt pe cale a-ti darui importante satisfactii. Daca esti prea preocupat cu serviciul pentru a face niste investigatii pe cont propriu, nu ar fi rau sa apelezi la un specialist capabil a te calauzi spre fructuoase investitii pe termen lung. In general, situatia financiara a Cainelui este stabila in anul Calului.

Horoscopul chinezesc al dragostei Cainelui in 2014

In 2014 se anticipeaza o fertila interactiune cu oamenii pentru nativii din Caine. Frecvente ocazii de a socializa iti mijlocesc implicarea intr-o fericita idila in cazul cand esti singur. Cu toate acestea, chiar si in acest plan al existentei, te poti confrunta cu o acerba concurenta. Lemnul din 2014 reprezinta Steaua Sotului ori Iubitului. Din aceasta cauza, anul ce vine este favorabil in dragoste mai cu seama femeilor singure nascute in zodia Cainelui.
Daca esti deja angajat intr-o relatie de cuplu, ai la indemana o perioada oportuna adancirii conexiunii cu persoana iubita, mai ales prin invigorarea comunicarii cu membrii familiei acesteia. Daca esti casatorit, iubirea reciproca tinde a se improspata si amplifica.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Cainelui in 2014

Oamenii nascuti in Caine pot fi supusi unor presiuni iesite din comun in sfera profesionala, care, daca nu sunt indeajuns compensate de odihna si relaxare, pot genera unele imbolnaviri minore. Totodata, deasupra zonei sanatatii Calului planeaza o stea nenorocoasa, ce pare a semnala o ranire ori un accident. Intrucat Cainii se angajeaza in sporite calatorii si activitati sociale in 2014, este necesar sa iti conduci cu prudenta masina si sa eviti niste sporturi riscante in anul Calului de Lemn.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Caine Horoscop chinezesc 2014 - Caine Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.