Horoscop chinezesc 2014 - Porc

In horoscopul chinezesc 2014, trebuie luat in considerare faptul ca Porcul, un animal norocos in astrologia asiatica, nu presteaza nici un fel de munca in ferma oamenilor. Tot ce are de facut este sa manance, sa bea si sa doarma! Pe de alta parte, Calul se face mereu de folos, atat la ferma, cat si ca mijloc de calatorie. Porcul isi petrece timpul mai ales in interiorul cocinei, in vreme ce Calul are de muncit in aer liber. Drept urmare, cele doua animale nu ar trebui sa aiba motive de discordie sau de inamicitie.

In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Porcul face parte din zodiile de apa, iar Calul din cele de foc. Focul si apa sunt elemente opuse, lucru ce presupune o confruntare intre cele doua semne zodiacale. Porcul si Calul convietuiesc insa in armonie intrucat cel dintai este caracterizat de apa masculina si lemnul masculin, iar cel de-al doilea de focul feminin si pamantul feminin. In astrologia chinezeasca, apa masculina a Porcului si focul feminin al Calului se atrag reciproc, la fel ca si lemnul masculin al Porcului si pamantul feminin al Calului. Asta inseamna ca cele doua zodii chinezesti par a fi incompatibile, dar au, de fapt, o foarte buna relatie, vestindu-se astfel o conjunctura favorabila Porcului in 2014.
In anul Calului de Lemn, regiunea astrologica a Porcului este tranzitata de Steaua Lunii, Steaua Banilor, Steaua Cheltuielii si cea a Bolii. Cu toate ca stelele norocoase isi impletesc influenta cu cele de rau augur, in comparatie cu 2013 (anul Sarpelui), Porcul tinde a fi insotit de un mai mare noroc in 2014.

Horoscopul chinezesc al carierei Porcului in 2014

In principiu, Porcul este reprezentat de apa, iar Calul de foc. Porcul pare a fi asadar preocupat de stingerea focului. 2014 este anul Calului de Lemn, un element ce ii confera Porcului agilitate si istetime. Nativii din aceasta zodie au parte de o intensa viata profesionala. Ei au nevoie de o multime de energie si inteligenta pentru a face fata responsabilitatilor din cariera. Steaua Lunii sugereaza ca o femeie, o prietena ori o colega de serviciu, te sprijina in evolutia ta profesionala. Oportunitatile legate de cariera abunda in noul an, lasand sa se intrezareasca posibilitatea de a-ti mari veniturile de la serviciu.
Steaua Cheltuielilor iti este prin preajma, fiindu-ti, ca atare, necesar sa pui la bataie mult timp, multa energie si sudoare, pentru a te bucura de reale succese. Daca nu ai la indemana destula energie, se poate ca altcineva sa-ti ia locul in ierarhia profesionala. Se impune, deci, sa ai o stare de sanatate cat mai buna pentru a face fata provocarilor din cariera. Atata vreme cat nu te lasi pe tanjeala, te vei remarca printr-o notabila realizare spre sfarsitul anului Calului.

Horoscopul chinezesc al banilor Porcului in 2012

Calul inglobeaza focul, un element asociat cu banii Porcului. Lemnul specific lui 2014 este conectat cu intelepciunea oamenilor nascuti in Porc, permitandu-le acestora sa isi utilizeze din plin cunoasterea si resursele interioare pentru a-si spori contul din banca. O alta veste buna este legata de Steaua Banilor, ce planeaza deasupra zonei astrale a Porcului! De asemeni, acesta tinde a se integra cu abilitate in sfera sociala, avand prilejul de a primi folositoare indrumari financiare din partea rudelor ori a unor prieteni apropiati. Este de asteptat o remarcabila imbunatatire a situatiei financiare.
Datorita puterii focului Calului de Lemn, nativii din Porc sunt pe cale a fi implicati in numeroase chestiuni financiare. Banii nu ii vor ocoli deloc dar, in acelasi timp, le vor creste si cheltuielile. Daca te lasi in voia unor aventuri financiare prea riscante sau te asociezi cu persoane prea lacome, poti suferi o mare pierdere financiara. Cel mai bine ar fi sa profiti de veniturile in crestere alaturi de amici sau membri ai familiei.

Horoscopul chinezesc al dragostei Porcului

Daca esti singur, norocul nu are cum a te ocoli in dragoste in 2014. Poti avea dificultati in gasirea unui autentic stil personal in sfera sociala. Nu trebuie sa judeci oamenii dupa infatisarea exterioara ori aparente. Porcului nu prea ii place miscarea, in timp ce Calul este invatat sa alerge cu repeziciune. Incompatibili la prima vedere, Porcul si Calul au totusi potentialul de a se intelege foarte bine. De fapt, amandorura le place sa isi traiasca povestile de dragoste in taina. Daca nu iti poti dezvalui cu usurinta tandretea, sentimentele, iti va fi, asadar, mai greu sa infiripezi o idila.
In cazul in care faci parte deja dintr-un cuplu sau esti casatorit, viata ta sentimentala nu ar trebui sa te dezamageasca. Daca te lasi, insa, atras intr-o aventura extraconjugala, pari a fi pandit de mari necazuri, pentru ca Steaua Ucigasa tranziteaza regiunea ta astrologica. Focul Calului poate transforma in cenusa relatia ta de cuplu!

Horoscopul chinezesc al sanatatii Porcului in 2014

Porcul are drept element primar majoritar apa, iar Calul, focul. Nativii din Porc trebuie sa isi descatuseze o impresionanta energie, mai ales in cariera, in anul Calului. Steaua Bolii iti da tarcoale in 2014, asa ca se impune sa nu te extenuezi, sa iti permiti cat mai multa relaxare si odihna. Daca te bantuie mai multa vreme o stare de indispozitie, este necesar sa mergi neaparat la doctor. Atata timp cat iti supraveghezi cu grija sanatatea, nu ai de ce a te teme pe pracursul anului Calului.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Porc Horoscop chinezesc 2014 - Porc Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.