Horoscop chinezesc 2014 - Maimuta

Horoscopul chinezesc 2014 al Maimutei nu evidentiaza nici o legatura speciala in aceasta zodie si cea a Calului (sub semnul careia se desfasoara noul an). Potrivit traditiei chinezesti a celor cinci elemente, Calul este caracterizat mai cu seama de foc, iar Maimuta are drept element esential metalul. Metalului ii este teama de foc, asa ca nativii din Maimuta tind a se confrunta cu niste constante presiuni asupra existentei, in general, in anul ce vine.

Maimuta este un animal inteligent, si nu are cum sa accepte limitarile ori sa nu dea curs provocarile impuse de Cal. Daca reuseste sa se catere pe spinarea Calului, Maimuta poate ajunge aproape oriunde isi doreste. Din aceasta pricina, calatoria pare a aduce noroc nativilor din Maimuta in 2014. Daca acestia vor sa profite de reale oportunitati in viata, li se recomanda sa le caute departe de casa.

Horoscopul chinezesc al carierei Maimutei in 2014

2013 a fost anul Sarpelui. Atat Sarpele cat si Calul apartin zodiilor chinezesti de foc insa, la cea de-a doua, acest element este cu mult mai viguros. Focul Calului este mai puternic decat cel al Sarpelui. In consecinta, daca oamenii nascuti in Maimuta au avut de-a face cu responsabilitati si sarcini istovitoare in 2013,  presiunea de la locul de munca va continua in 2014.
Este posibil sa ai de facut mai multe drumuri in interes de serviciu, mai multe calatorii, sa ai un program de lucru extrem de incarcat. Pentru a face fata stresului ce te pandeste in zona profesionala a existentei este de dorit sa iti pui la contributie istetimea si inventivitatea.

Horoscopul chinezesc al banilor Maimutei in 2014

Steaua Banilor tranziteaza sectorul astrologic al Maimutei in anul Calului de Lemn. Totodata, 2014 este anul Calului de Lemn. Lemnul din acest an reprezinta banii Maimutei. Drept urmare, pentru a avea cat mai multe avantaje din punct de vedere financiar, nativii din aceasta zodie trebuie sa se catere pe spinarea Calului si sa reuseasca sa-l struneasca in interesul lor. In acelasi timp, ei trebuie sa sa miste mai repede si sa isi puna mai viguros umarul la treaba in anul ce vine pentru a-si majora veniturile. Nu este deloc un lucru usor. Este necesar sa cheltuiesti mult timp, multa energie mentala si fizica pentru a avea parte de notabile succese financiare. Adeseori, sursa unor importante oportunitati pare a se afla pe alte meleaguri, impunandu-se, din acest motiv, sa calatoresti intr-o sporita masura.
Nu te lasa in voia lacomiei, pentru ca banii veniti in exces te pot dezechilibra de pe spinarea Calului, aducandu-te in preajma unor neasteptate dificultati, inclusiv juridice.

Horoscopul chinezesc al dragostei Maimutei in 2014

Nu exista nici o conexiune in dragoste intre Maimuta si Cal. Ca atare, nu se poate vorbi despre notabile suisuri ori coborasuri in viata sentimentala a Maimutei in anul ce vine. Te poti bucura de o mare implinire amoroasa, dar nu pentru mult timp. Daca esti singur si nazuiesti a-ti gasi sufletul pereche, este necesar sa cauti dragostea cat mai departe de casa.
In cazul cand esti deja dedicat unei relatii de cuplu, trebuie sa ai grija a-i mentine viabilitatea, a face mari sacrificii, si a evita sa te implici prea mult in sfera profesionala in defavoarea celei sentimentale. Daca esti casatorit, se intrevede o mica cearta, ce poate fi insa evitata daca iti pastrezi luciditatea si nu te lasi in voia unor impulsuri de moment.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Maimutei in 2014

Atat preocuparile legate de cariera, cat si cele asociate cu banii, tind a exercita o mare presiune asupra nativilor din Maimuta in anul Calului, mai cu seama in timpul verii. Calatoriile si deplasarile prin oras sunt foarte frecvente, asa ca se impune sa sofezi cu o sporita atentie si sa abordezi cu o maxima prudenta situatiile noi ce iti vor iesi in cale.
Exista posibilitatea ca oameni apropiati, membri ai familiei mai in varsta, sa fie afectati de niste boli relativ usoare, necesitand uneori spitalizarea. Lasa deoparte orice fel de obligatii sociale sau personale pentru a le fi alaturi si a-i sustine moral si financiar!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Maimuta Horoscop chinezesc 2014 - Maimuta Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.