Horoscop chinezesc 2014 - Cal

Potrivit horoscopului chinezesc, intalnirea dintre doi Cai este de rau augur, asa ca nativii din acest semn zodiacal par a nu se bucura de mult noroc in 2014. Intr-o pilda din traditia astrologica chinezeasca, se spune ca daca un Cal trece printr-o asezare guvernata de un alt, tiranic, Cal, el ramane in siguranta si isi poate vedea linistit de calatorie pe mai departe, atat vreme cat isi vede de treaba sa si nu se amesteca in viata localitatii pe care o traverseaza. Daca, insa, el se ia la harta cu tiranul, ori il provoaca in vreun fel, are parte de mari necazuri de-a lungul calatoriei sale.

Asta inseamna, la nivel metaforic, ca nativii din Cal strabat in noul an teritorii straine, apartinand altcuiva. Din aceasta pricina, in 2014, trebuie sa iasa cat mai putin in evidenta, si sa nu se lanseze in ambitioase initiative. Relatiile cu cei din preajma lor, viata lor sentimentala, sfera financiara si cea profesionala tind sa fie supuse unor ingradiri in anul Calului de Lemn.

Horoscopul chinezesc al carierei Calului in 2014

Regiunea astrologica a Calului este marcata in 2014 de Steaua Generalului, un semn al puterii si autoritatii. Atunci cand un Cal intalneste un altul, acest fapt da nastere unei aprige competitii. Intrucat oamenii nascuti in zodia Calului intra pe teritoriul inamicului, ei risca sa fie infranti ori supusi in aceasta infruntare. Pentru a iesi invingatori, trebuie sa faca fata unor numeroase incercari.
Se impune, asadar, sa petreci cat mai mult timp impreuna cu prietenii ori aliatii tai, intrucat adversari sau competitorii iti vor fi mereu alaturi in domeniul profesional. Daca nu reusesti sa duci cu succes pana la capat niste proiecte ori sarcini, risti sa iti pierzi reputatia sau chiar pozitia de putere.
Este de recomandat sa nu te impaunezi cu experienta si competenta ta, sa ai o atitudine modesta si sa te inarmezi cu multa rabdare. Inainte de a trece la actiune, asteapta sa se iveasca cele mai favorabile conjuncturi. Oricum, construirea unor relatii sanatoase cu oameni capabili din punct de vedere profesional are potentialul de a-ti usura evolutia in cariera.
Calul poate alerga foarte repede si departe dar, fara un calauzitor in spatele sau, se poate rataci ori isi poate pierde directia. Din aceasta pricina, este necesar sa acorzi o cat mai mare importanta opiniilor si sfaturilor celor din imediata ta apropiere.

Horoscopul chinezesc al banilor Cailor in 2014

In anul ce vine vei avea foarte mult de a face cu latura financiara a existentei. Este de asteptat sa fii implicat in numeroase chestiuni legate de bani ori gestionarea acestora in 2014 ca efect al tranzitului Stelei Generalului. Oamenii din jurul par a se focaliza asupra banilor din mainile tale. Unii dintre ei pot incerca aproape orice pentru a se folosi de resursele tale financiare. Altii te pot angaja intr-o sporita activitate sociala, ce va necesita niste cheltuieli neprevazute. In anul Calului de Lemn nu este deloc o idee buna sa dai cu imprumut bani prietenilor, deoarece acest lucru poate provoca o serie de inversunate dispute, finalizate cu ruperea legaturilor de amicitie. Mare atentie la niste aparent promitatoare investiti, mai cu seama, in timpul verii.

Horoscopul chinezesc al dragostei Calului in 2014

Viata sentimentala a Calului este, in general, promitatoare. Steaua Popularitatii, aparuta in aceasta zodie in 2014, ii sprijina pe nativii singuri sa cunoasca mai multi potentiali parteneri de cuplu, intre acesti fiind mari sanse sa se gaseasca un autentic suflet pereche. Daca esti inca in scoala, aceasta intensa interactiune din viata amoroasa pare a-ti aduce importante prejudicii. Totodata, si in acest aspect al existentei tale, pari a te confrunta cu concurenta, cu rivalitati deloc neglijabile.
Caii dedicati deja unei relatii de dragoste pot risca sa fie raniti sufleteste atunci cand incearca sa ridice conexiunea lor afectiva al un alt nivel. Cei casatoriti se pot confrunta cu niste certuri superficiale.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Calului in 2014

Caii trebuie sa faca mai mult pentru a-si creste vigoarea fizica si mentala fata de anul trecut. Daca sunt afectati chiar si de cea mai mica boala, este necesar sa se ingrijeasca cu atentie, sa-si acorde cat mai mult timp pentru odihna si relaxare. In acelasi timp, este posibil ca multi oameni nascuti in Cal sa se lase prada unei atitudini negativiste ori pesimiste, cu un mare impact asupra starii lor de sanatate. Nu uita, drept urmare, sa iti programezi un control medical de ansamblu.
2014 este anul Calului de Lemn. Calul este o zodie de foc, iar lemnul ajuta la intretinerea focului. In noul an, se intrevede un exces al elementului foc si o eventuala deficienta a elementului apa pentru nativii din Cal. Cel dintai aspect poate genera probleme cardiovasculare, cel de-al doilea afectiuni ale vezicii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Cal Horoscop chinezesc 2014 - Cal Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.