Horoscop Taur ianuarie 2014

Horoscopul Taurului ianuarie 2014 anticipeaza o perioada de limpezire a nazuintelor si obiectivelor prioritare din viata, ce netezeste calea spre importante realizari si oportunitati, in special in sfera profesionala.

Luna noua, rasarita pe 1 ianuarie in Capricorn si a noua casa a Taurului te sprijina in evolutia personala, cu precadere pe plan intelectual, in studii ori invatamant, dar si in incitante experiente culturale. Pozitionarea Lunii noi in acest sector astrologic te indeamna sa renunti la balastul trecutului si a unor conjuncturi paguboase, ambitionandu-te sa iti vezi cat mai repede implinite cele mai intime idealuri. O calatoria pare a-ti aduce neasteptate avantaje.

Reluarea comunicarii cu o ruda apropiata sau intarirea conexiunii cu un prieten sunt orientarile majore ce se configureaza gratie Lunii pline ivite pe 16 ianuarie 2014 in cerurile Varsatorului. Poti confruntat cu o problema de familie din cauza intelegerii gresite a intentiilor tale sau interpretarii eronate a comportamentului cuiva apropiat. Oamenii de langa tine par a navali deodata asupra ta, coplesindu-te cu o multitudine de solicitari si rugaminti. Intalniri sau circumstante surprinzatoare tind a-ti pune la incercare flexibilitatea gandirii si emotivitatii. Viata pare a te atrage simultan catre numeroase si chiar opuse optiuni, asa ca este necesar sa distingi cu claritate care iti sunt prioritatile.

Incepand cu 20 ianuarie, parcursul Soarelui in Varsator iti starneste nazuinta de a constientiza intr-o sporita masura ceea ce iti doresti cu adevarat, de a risipi panza de ambiguitate tesuta in jurul tau de opiniile si credintele celorlalti. Ai imboldul de a evalua incotro te indrepti si a vedea daca actualul stadiu al existentei tale se conformeaza sau nu inaltelor tale teluri. Daca vrei ca visele sa capete realiate se impune sa faci sacrificii si sa dai dovada de o mai mare perseverenta.

Ideile iti sunt cu atat mai inspirate si mai constructive cu cat ti le impartasesti si le discuti intr-un grup de oameni animati de aceleasi interese ca si tine. In acest fel se rasfrange asupra ta, din 31 ianuarie, tranzitul lui Mercur in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului. Pentru a-ti pune la treaba impresionantul potential intuitiv si imaginativ oferit de acesta conjunctura astrala, ai nevoie de dialog si o permanenta confruntare cu opiniile altora. Comuniunea cu prietenii, timpul petrecut impreuna cu ei iti ofera mari satisfactii.

Nesiguranta sau incertitudinile ce ti-au pus piedici in ultima vreme sunt pe cale sa se risipeasca odata cu aceeasi zi de 31 ianuarie, sub impactul revenirii lui Venus in aspect direct in Capricorn si a noua ta casa. De indata ce ti-ai stabilit cu fermitate directia spe care ar trebui sa te indrepti, lasa deoparte orice fel de lucruri care ar putea sa te distraga si nu precupeti nimic pentru a-ti atinge obiectivele.

Horoscop Taur ianuarie 2014 - Dragoste

Pe 16 ianuarie, Luna plina din a treia casa a Taurului te favorizeaza in dezvoltarea relatiei tale de cuplu atata vreme cat te adaptezi unor cerinte ale partenerului si tii seama la niste barfe iscate de persoane rauvoitoare sau motivate de o ascunsa gelozie. Este timpul sa marturisesti, atat persoanei iubite, cat si celor din jur, fara nici un fel de timiditate ori menajamente, care iti sunt adevaratele simtaminte.

Horoscop Taur ianuarie 2014 - Bani si cariera

Spontaneitatea gandirii, deschiderea spre noi si originale idei sunt principalele atuuri ce iti sunt oferite, odata cu 11 ianuarie, de tranzitul lui Mercur in Varsator si a zecea ta casa. Inventivitatea si nevoia de a iesi din tipare iti faciliteaza o stransa comunicare cu sefii sau persoane aflate la varful ierarhiei. Niste schimbari notabile de la serviciu iti impun eficientizarea si punerea in valoare a competentelor tale profesionale.

Atitudinea practica care te strabate din 30 ianuarie 2014, sub influenta prezentei Soarelui in a X-a casa a Taurului, te ajuta sa faci fata cu brio sarcinilor  de la serviciu sau din principala ta sfera ocupationala. Simtul repsonsabilitatii si seriozitatea constitue repere de baza, pe care nu ai cum sa le ocolesti ori trece cu vederea.

Luna noua aparuta in Varsator pe 31 ianuarie vesteste o reimprospatare in cariera, sansa de a te dedica unui nou inceput. O astfel de Luna poate indica o avansare, un nou si avantajos job, sau o renegociere a pozitiei tale profesionale cu un superior. Pari a fi mai vizibil decat de obicei, iar acest lucru necesita o cat mai semnificativa etalare a meritelor si competentei tale. Totodata, volumul crescand de munca caruia trebuie sa ii faci fata atrage dupa sine riscul unei suprasolicitari fizice ori nervoase. Concentreaza-te asupra lucrurilor importante si lasa detaliile pentru mai tarziu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013-2014

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop Taur 2014

Horoscop Taur decembrie 2013
Horoscop Taur ianuarie 2014 Horoscop Taur ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.