O iubesc, dar ma insala | Ma insala, dar o iubesc

Am primit inca un mesaj, de aceasta data de la un barbat, sa-i spunem Viorel, care imi cere sa-l sfatuiesc in dragoste. "Iata ce mi-a transmis: "Buna, ti-am citit blogul si tin sa iti spun ca mi-a captat atentia, felicitari. As vrea sa stiu daca iti pot cere un sfat legat de o problema in dragoste?" Desi nu sunt chiar cuvintele lui, am ales sa intitulez aceasta poveste de dragoste "O iubesc, dar ma insala! | Ma insala, dar o iubesc." Dupa ce va las sa cititi ce anume mi-a marturisit, voi incerca sa ii dau cateva indrumari, dar va rog si pe voi, cititorii fideli ai blogului meu, sa va spuneti parerea. Nu posed reteta magica a iubirii, iar sfaturile voastre pot fi la fel de bune, daca nu si mai inspirate decat ale mele, in special in cazul in care ati trecut prin situatii de viata reale, adevarate, asemanatoare. Iata mesajul lui Viorel:

"Voi incepe prin a-ti spune pe scurt povestea mea. Aveam 19 ani cand am cunoscut-o. Iesisem sifonat dintr-o relatie si hotarasem sa imi fac cont pe Facebook pentru a cunoaste noi persoane. Mi-a atras atentia si am vorbit o saptamana. Apoi am decis sa ne intalnim. Din punctul meu de vedere a fost dragoste la prima vedere. Ne-au trebuit maxim 10 minute pana la primul sarut. Atractia era maxima. Au trecut 3 ani in care am fost impreuna la bine si la greu, ne-am distrat, am calatorit, i-am fost fidel chiar si cand ea a ales sa plece sau a calcat stramb, si nu s-a intamplat de putine ori. De fiecare data cand in viata ei aparea un tip dragut, lucrurile o luau razna, de fiecare data cand un fost o cauta lucrurile iar o luau razna, ea nu mai stia ce vrea, ne certam, ne desparteam, ne impacam. In rest nu ne certam mai niciodata pe alte subiecte.Totul foarte frumos.

Acum 1 an, ea a ales din nou sa alerge dupa tipi "cool" si a decis ca eu nu mai am loc in viata ei, asa ca nu am vorbit aproape o luna. Nici un semn. Intre timp am cunoscut o fata, o placeam, ma placea si ea. Intre noi era o distanta de 60 km insa nu prea conta pentru ca eu am masina si mergeam destul de des la ea. Insa doar ca prieteni care se simt bine impreuna. Nu a existat nici un sarut. Intr-o zi pe cand eram cu acea fata ea m-a sunat de foarte multe ori, a zis ca a gresit, ca si-a dat seama ce a facut si ca ma vrea inapoi. Am lasat-o balta pe acea fata si m-am intors la ea fara sa clipesc. O iubeam. De atunci nu am mai tinut legatura cu acea fata.

 Am incercat intotdeauna sa elimin orice ar fi facut-o geloasa, si am ales mereu ca timpul meu liber sa il dedic ei, astfel ca am eliminat din viata mea usor usor cam toti prietenii. Nu imi pasa decat de ea.

Insa nu a trecut mult, si povestea cu tipii "cool" a revenit, incertitudinile ei la fel, certurile pe tema asta din ce in ce mai frecvente, la fel si despartirile. Am stat o vreme despartiti, aproximativ 3 luni, am vrut sa ii dau timp sa isi dea seama ce vrea cu adevarat, apoi am decis sa ii arat ca nu am renuntat la ea si ca o vreau in continuare in viata mea. Mi-a spus ca vrea acelasi lucru insa asta nu a prea tinut mult timp. De atunci, de fapt de aproape 3 luni, ea azi mai vrea ne intalnim, ne simtim bine impreuna, apoi seara, iar nu ma mai vrea, pentru ca vrea pe altcineva, azi un tip maine altul...
Din ce in ce mai des...

Inainte de sarbatori, a cunoscut un tip, sunt impreuna de atunci, insa de craciun, de fapt inainte de craciun, el a plecat din oras si a lasat-o singura. Am invitat-o de craciun la mine si a venit. Ne-am simtit super impreuna, a 2a zi de craciun eu urma sa merg sa imi vizitez parintii, iar ea mi-a spus ca vrea sa ma insoteasca. Am mers impreuna, am ramas amandoi peste noapte la parintii mei, apoi a 2a zi , s-a intors acasa. Mi-a spus ca nu sunt ce isi doreste si iar a plecat. Si ca chiar daca a venit la mine este in continuare intr-o relatie cu acel baiat.

De atunci, este a doua oara cand vine la mine acasa, iar dupa ce vine ma anunta ca inca este intr-o relatie cu altcineva, insa asta nu o impiedica sa se poarte ca si cum am fi in continuare impreuna. Nu reusesc sa o alung sau sa ii spun sa nu mai vina pentru ca eu o doresc in viata mea. Insa ma raneste teribil.

Nu inteleg de ce, daca  nu mai doreste sa continue relatia cu mine, continua sa vina la mine, cu toate ca este intr-o relatie cu altcineva. Imi frange inima de fiecare data cand vine si pleaca. Si este foarte des. Ea spune ca vrea sa ramana in relatii bune, doar atat...
    I-am spus ca vreau sa fiu lasat in pace pentru ca ma raneste si a zis ok.... Insa, cu toate ca am spus asta nu e ceea ce imi doresc. Imi doresc cu ardoare sa vina, insa nu in situatia in care ea este cu altcineva.
   Imi este foarte greu sa fac orice legat de ea..."

Draga Viorel, cunosc cumva acest sentiment de iubire coplesitor, care te indeamna uneori sa treci cu vederea infidelitatile persoanei iubite in speranta ca ea va ramane, in cele din urma, numai si numai a ta. Pot sa inteleg ca dragostea sau atractia ta fata de aceasta fata te determina sa iti calci in picioare mandria ori orgoliul personal. Totul are, insa, o limita. O limita care, odata depasita, iti anuleaza propria individualitate, autentica ta identitate interioara. Pentru aceasta iubita a ta nu esti decat o umbrela de vreme rea, un fidel si etern indragostit care nu ii pune nici un fel de conditii, capabil a o distra sau a-i intari increderea in frumusetea si farmecul ei atunci cand nu se afla alaturi de niste tipi "cool." Se pare ca pentru ea nu esti deloc "cool." Daca vrei cu adevarat sa ai parte de stabilitate in viata sentimentala, sa cladesti o veritabila relatie de cuplu, trebuie sa gasesti pe cineva capabil a-ti recunoaste si indragi calitatile. Pe cineva care sa te respecte! Adeseori, calea spre respectul fata de tine insuti presupune sa ai alaturi o partenera ce intelege a te stima si a te iubi pentru ceea ce esti tu cu adevarat. Parerea mea este ca nu ai nici o sansa sa te bucuri de o reala impartasire afectiva cu aceasta iubita a ta. Poti, eventual, sa ii mai acorzi o ultima sansa. Pentru a fi cu inima impacata. Daca, totusi, continua a-ti insela increderea, se impune sa pui capat definitiv relatiei tale cu ea. Vremea trece, neiertatoare, si trebuie sa gasesti pe cineva care sa iti merite dragostea. Poate chiar acea fata pe care ai cunoscut-o mai demult si la care ai renuntat apoi cu o prea mare usurinta. Indiferent cat de mare este atractia dintr-o prima intalnire, saruturile nu au ce cauta numai la 10 de minute dupa aceea! Parerea mea!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Ma intalnesc cu doi barbati. Pe care sa-l aleg?

Povestea de dragoste a Giuliei

Semne ca te insala sotia / Banuieli si certitudini
O iubesc, dar ma insala | Ma insala, dar o iubesc O iubesc, dar ma insala | Ma insala, dar o iubesc Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 11, 2014 Rating: 5

42 de comentarii:

  1. Frate, cat de fatalai sunt unii. N-am niciun minim respect pentru indivizi precum cel de mai sus, care a dat de prima lui ... fata si a devenit un fel de breloc. Il joaca aia in picioare cum vrea ea.

    Te-a inselat? Spune-i pa, altfel o sa-ti creasca sani si altceva! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu draga, da'i trageam o mama de bataie de ma tinea minte . Apai tu barbat te numesti ? Cum sa iesi cu una care joaca "sarba in caruta"? O iubesti? Ce fel de iubire e asta? Asta se mai numeste taroccare, adica joc de carti la care toata lumea triseaza. Si ca fiu clara, afurisit de clara si tu i-ai permis sa-ti faca "felul". O greseala iertata, da curs altei greseli.

      Ștergere
  2. Ca sa scapi de obsesia pt vechea iubire trebuie sa gasesti alta de care sa fii si putin indragostit. Altfel poate ca intr o zi ea se va intoarce la tine dar in sinea ta vei stii ca nu te a iubit indeajuns ca sa te merite si vei trai in acest compromis care ulterior va da la iveala tot felul de frustrari si dezamagiri. Cel mai bine e sa ai taria sa i dai 'verde' fara sa te mai intereseze nimic despre ea o perioda mai lunga de timp si e f bine sa n o mai vezi deloc nici macar intamplator.Mai pe scurt stergi cu buretele si o iei de la capat dar pt asa ceva trebuie sa fii tare pe psihic se recomanda chiar si niste sedinte la psihiatru ca sa reusesti sa depasesti momentul.

    RăspundețiȘtergere
  3. D le adi,aveti dreptate,dar nu folositi cuv.FATALAU,,ca si eu l am folosit in legatura cu un BARBAT FATAL,,si m a blagoslovit!eu fiind femeie!m a facut troaca de porci la art.cei 10 barbati fatali!de aia va spun ca,este o persoana foarte,,sensibila,,si va rog,nu atentati la bunul simt,al acelui domn!daca citeste aici se regaseste in ,,problema,,!si nu e chiar asa,parerea mea,te a inselat,e grav,da, dar conteaza mult motivul.e bine o discutie sincera,deschisa si daca se mai poate reface legatura e ok.asta in conditiile in care poti trece peste(escapada),pt.ca toata ziua reprosuri si regrete cu ce ai facut......nu tine!si de obicei asa se ntampla!o data rupta rel.rar se reinoada,pt.ca lipsa de incredere in partener duce iar la certuri!cu ce a facut BDRAGUSANU,nu sunt deloc de acord!am sugerat impacarea,in caz ca se mai poate,dat fiind titlul art.,,o iubesc,,deci daca e f.greu sa renunti la ea!in cazul de mai sus,VICTOR n ar trebui s o mai ierte,nu pt.act in sine,zic eu,ci pt.UMILINTA PUBLICA ,expunerea l a care l a supus si TRASMITEREA ACELOR MES>CODIFICATE prin PESTISOR!consider ca l a inselat,,premeditand,,totul!n a luat o valul,n af.ceva de moment,ci pur si simplu PREMEDITAT!si n as ierta o astfel de femeie,de caracter!poate asa e cel mai corect;;te inseala,by,by!dar ,sent.astea care te bulverseaza,ca sa nu zic ,FATALAii ca m aude DOMNUL!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am postat odata cu floryn!cea mai mare dreptate si cel mai corect este cum zici tu!inseamna ca nu te a iubit suficient,incat ,sa nu te insele!de aceea mai bine by,by,definitiv!dar cum spuneam mai sus,exista tot felul de situatii in care,,se inseala,,niciuna nu e corecta,doar ca exista acele circumstante atenuante,exact ca in orice vinovatie!depinde de fiecare,cat,cum,daca,vrea sa ierte si sa reinoade rel!eu am reinodat rel.mea odata si mi a facut o iar!sunt fem.deci,,el,,m a inselat iar,dupa 2ani!deci,exista riscul sa fii bun si luat de prost!acum nu mai iert.m ai tradat????by,by,dar fiecare cum reuseste sa treaca peste!

    RăspundețiȘtergere
  5. e f.dureros sa fii inselat si cred ca cel mai corect e sa ti vz.de drum!ca si d na de mai sus am iertat o si eu pe fosta si o vreme relatia a functionat f.bine,apoi m a inselat,iar!cred ca in mintea celui iertat,se inradacineaza cumva ideea ca celalalt te iarta iar sau ca e prost si nu se afla sau ......sau...nu merita efortul de a recladi asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. niciodata sa nu mai dai a doua sansa in viatza ta !!! o data ce a gresit o femeie pa direct nu se merita sa dai a doua sansa pentru ca nu exista , o data ce a gresit o data poate gresi si a doua oara si a 3 oara si tot asa asta am invatato si eu pe propria mea piele dar la mine a fost mai usor adica am dat a doua sansa sa vad ce face si a facut la fel de akeea nu se merita sa dai a doua sansa chiar dak o iubesti din tot sufletul nu se merita !!! Parerea mea !!!

      Ștergere
    2. poate ai dreptate,poate nu!femeile,nu va iarta?cate femei nu si iarta partenerul?cu aia am facut doar sex,dar tot pe tine te iubesc,iti suna cunoscut??????voi nu iertati auzi,,niciodata,,de ce???sunteti o specie deosebita cumva?oare cate trilioane de fem.sunt inselate in casnicie si au copii si nu e f.usor sa spui gata,pleaca,nu te iert niciodata!si gaci compromisuri uneori si mergi inainte,ca viata nu alba sau neagra!stii care e dif?VOI AVETI,,ORGOLIU,,sa nu rada prietenii de voi,femeile spun altfel,,il iubesc,ii mai dau o sansa,sau am copii cu el mi a cerut iertare,ce sa fac?femeile au suflet,voi aveti orgoliu!egoisti!PAREREA MEA!de femeie!

      Ștergere
    3. Ups!! Feminista INFOCATA detectata!

      Stimata doamna, aici este vorba despre EA care inseala. Sunt sigur ca exista si articole despre cum inseala EL si ce merita. Iar multi inseala si sunt de accord sa fie lasati pe drum ca sunt porci. Insa si femeile sunt scroafe si deci nu exista discriminare, toti suntem egali, corect? Mergi pe articole despre EL care inseala. Zbieri aici ca descreierata fara sa citesti subiectul articolului..

      Ștergere
  6. Victor,a fost umilit public,cum n am mai vazut!cristea poate nici n o vrea de,,cursa,,lunga pe nenorocita asta ci pur si simplu din orgoliu,a vrut sa i arate lui vic.ca tot la el se ntoarce,chiar daca e maritata cu altul!si ,,tarfulita,,asta i a facut jocul,umilindu si sotul la maxim!o situatie in care el,sufera cumplit acum,dar eu nu m as mai impaca in veci,cu o asa individa!ii doresc putere multa,tarie de suflet sa faca orice consiliere vrea,dar sa se scape de fem.asta!pt.binele lui,ca binele ei,ea si l cunoaste!sa se gandeasca,la el!

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca atunci cand iubesti din suflet,chiar daca te inseala,suferi cumplit,dar poate ai tendinta sa te impaci!insa cel care vrea sa faca asta,o face pe,,sufletul,,lui.pt.ca din iubire el,accepta dar aproape 99%este procentul care arata ca se,,repeta,,infidelitatea.sa nu fim egoisti si noi,barbatii,ca cel mai mult,noi,inselam si cati nu cer iertare,sa se impace!si ne impacam,e bine o vreme si iar calcam stramb!sunt barbat si am inselat exact asa!si am cerut a doua oara iertare,dar.....n a mai vrut!si barb.inseala,poate mai mult ca femeile!

    RăspundețiȘtergere
  8. si femeile iarta,de cate ori,doar ca o fac pe riscul lor!de obicei,o data facuta infidelitatea inseamna,ca ceva,nu merge in rel.nu exista comunicare,iubire sau mai grav,plictiseala!a doua sansa,cine o da ,,crede,,ca se merita,dar f.f.f.f.f.rar cand chiar,,se merita,,asa ca iubiti si respectati va,partenerul,nu mai merge?despartire si dupa.....restul!

    RăspundețiȘtergere
  9. asa este!in general asa ar fi corect pt.ambele sexe,sa fim sinceri,cand ceva nu merge in rel.sa vedem ce este de facut,sa nu inselam,darviata e complicata,suntem oameni siGRESIMsi vom gresi in continuare,ca asa merg lucrurile!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ea pentru tine este jumatatea ta, insa tu pentru ea nu esti si probabil nu vei fi, ea inca mai cauta. Asta este nu e vina nimanui. Daca poti, iubeste-o si accept-o asa cum este fara s-o schimbi, daca nu poti si este foarte dureros da-i drumul si nu te mai uita inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer sa fiu, in locul tau, de la prima abatere as fi terminat-o cu ea indiferent de cat de mult as iubi-o!Nu te a meritat,nu te a iubit si nu e corect sa iti irosesti viata cand tu meriti ceva mai bun, o fata care sa te iubeasca si sa te respecte si care nu te considera un obiect pe care sa l folosesca cand vrea si cum vrea.
    In ziua de azi este foarte simplu sa promiti ca nu mai gresesti insa e foarte greu sa te tii de cuvant si asa cum au mai spus si alte persoane in comentariile de mai sus,o data ce te a inselat pentru prima oara, o sa faca asta a doua oara,a treia oara,etc si nu cred ca iti doresti sa iti traiesti viata in acest fel,intr o minciuna,nu?
    Din punctul meu de vedere poti sa ai discutii interminabile cu o astfel de persoana si poate sa iti promita ca nu mai greseste,ea tot te va insela si tu vei avea mereu de suferit si in acest caz as dori sa te intreb daca tu ai putin respect pentru persoana ta si de ce te injosesti asa de mult?
    Eu cred ca inca mai sunt fete serioase pe acest pamant,poti sa iti cauti alta care sa te faca fericit si care sa te respecte, care sa te implinesca,important este sa incerci acest lucru si sa lasi in urma trecutul,sa treci peste aceasta iubire, sa ai putin respect pentru tine ca persoana.Si referitor la iubirea ta pentru ea,consider ca nu este o iubire implinita atata timp cat ea nu te iubeste si isi bate joc de tine!
    O discutie cu ea ar trebui sa rezolve lucrurile,poti sa o rogi frumos sa nu te mai deranjeze niciodata in viata,sa te lase in pace si daca nu va intelege acest lucru si tu vrei cu adevarat sa o termini cu ea si sa iti vezi de viata ta atunci poti sa apelezi la alte solutii de genul: nu i mai raspunzi la mesaje,nu te mai vezi cu ea,etc.
    Am fost si eu intr o situatie asemenatoare cu o fata, vroiam sa ma casatoresc cu ea si de la un baiat pe care l cunoscuse si de la mama ei au inceput certurile si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa mi vad de viata mea, am trecut peste desi am suferit mult,am considerat ca nu m a meritat si ca trebuie sa am putin respect pentru mine, ca persoana,ca nu trebuie sa ma las calcat in picioare de ea.Iar eu am terminat o cu ea definitiv, i-am sters nr de telefon , am distrus orice legatura(conexiune) pe care o aveam cu ea fara sa regret nimic, nu credeam ca voi reusi dar timpul le rezolva pe toate sa stii!
    In concluzie,trebuie doar sa stii ce vrei cu adevarat, sa suferi in tacere alaturi de o persoana care nu te merita, care nu te respecta si care face ce vrea din tine sau sa iti cauti o fata care sa te iubeasca cu adevarat si care te va face fericit,tu stii in adancul sufletului ce trebuie sa faci si desi iti este frica,parerea mea este ca ar trebuie sa incerci si sa iti dovesti ca ai putin respect pentru tine.
    Cu mult respect,Adelin!

    RăspundețiȘtergere
  12. NU VA PIERDETI TIMPUL DACA NU SUNTETI RESPECTATI ,SUNT ALTELE CARE VOR RESPECT.NU SE MERITA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sincer,asa este sunt femei care vor respect si iubire si gasesc doar barbati dornici de aventuri,care te lasa rapid pt.una,,sculptata,,din bisturiu!sau nu neaparat asta,ci pur si simplu pt.fem.mai frumoase,de viata,tinere,care arat f.bine,dar care umbla numai dupa bani.si se trezesc ei si vad asta,dar strica relatii frumoase,pt.asa ceva!eu am f.parasita,pt.o fem,intr adevar,f,frumoasa,dar prima data,am f.inselata mult timp si dupa ce s a aflat ne am despartit!sta cu ea ii mananca la bani,la greu,dar vad ca ii place....e ok!cati barbati nu fac asa?si fem.sunt destule!

    RăspundețiȘtergere
  14. cred ca si fem.si barb.inseala la fel!traim vremuri in care toti facem greseli de genul asta,indiferent de gen(masc\fem)sunt fem.si am f.inselata,am vz.barbati plangand de soc,cand au descoperit,tradarea e ceva deja,universal!

    RăspundețiȘtergere
  15. este ceva universal,ca si faptul ca,incet devenim,,INDIVIDUALISTI,,egoisti,rai,aproape am ajuns sa ne uram intre sexe!fem.acuza barb.si invers,exista o URA,in mod cert.si stiti de ce?la baza unei relatii,acum f.rar mai sta iubirea,adevarata si increderea in celalalt!e numai interes(aspect fizic,bani,mandrie,orgoliu,pariuri,etc)si de asta notiunea de cuplu,de respect,fata de celalalt,dispare!o sa ajungem iar ca pe vremea lui NOE,cand rautatea si faradelegile oamenilor erau la paroxism!pai,uitati va numai aici, cata rautate,in a ne acuza sexul opus!ne autodisrugem si o facem constient!

    RăspundețiȘtergere
  16. si ce am observat,tinerii n au discermanant,n au experienta vietii,dar vad oameni de la 45ani in sus,care n au deloc intelepciunea varstei.se lasa trasi si ei in,,valtoarea,,promiscuitatii generale!este in biblie o fraza,in psalmi,care spune;;,,OMUL NU E DECAT O SUFLARE<ORACAT DE BINE S AR TINE,,asa ca intelepciunea dispare,ce mai ,suntem in 10ani ,ca pe vremea lui NOE!nu sunt pocaita,sunt ortodoxa,in caz ca ma ia careva la 11metrii!

    RăspundețiȘtergere
  17. Titlul art.ar trebui sa fie si il iubesc,dar ma inseala!pt.ca uite cate,rautati,,masculine,,la adr,femeii,cand se poate f.bine si invers!,,SE POARTA SI INSELaREA,femeii,la maxim,,asa ca........

    RăspundețiȘtergere
  18. "i-am fost fidel chiar si cand ea a ales sa plece sau a calcat stramb, si nu s-a intamplat de putine ori"

    Cred ca asta spune totul, nu ? Pacat... Romania e plina de PROSTI si de CURVE care profita de acestia... Trist...

    RăspundețiȘtergere
  19. SA nteleg,ca unul dintre prosti,esti,tu?si apun asta,pt.educatia pe care o aveti si modul civilizat de a vorbi la adr.femeii!tot critic aici de ceva vreme usurinta cu care voi MASCULII,rostiti cuvantulCURVA!curva este si mama ta si sora ta si cumnata????toate sunt femei,daca rom.e pline de curve,intra si ele in categoria asta????da mi voie sa ti spun,CA SUNT O CURVA adica,femeie,in opinia ta dar cu asa,,BARBATI,,CA TINE si ca altii de aici,care vorbesc atat de urat,desi DINTR O CURVA VA NASTETI,NU,prefer sa raman,singura!CE BINE CA TU ESTI PROSTUL si FEMAIA CARE TE A INSALAT E CURVA!frumos,limbaj frumoasa clasificare,ma intreb totusi ,nu i mai bine sa fii CURVA decat PROST??????asta,asa ca sa va ganditi mai bine,frustratilor care din cuv.asta,nu mai scoateti femeia!pana la urma,poate devine,BREND,cuvantul asta,devine o ONOARE SA NE NUMIM ASA,MAI stiiiiiiiiii???????????????NU????ttot timpul pe aici,CURVA,CURVA,poate devine ceva,dupa care tot voi,lesinati!cu scuzele de rigoare,pt.ce am spus;VOIE BUNA,d le PROST!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  20. AR trebui DIANA,sa scrii un art.care sa se numeasca simpluCURVA si sa se expilce ce inseamna cu adev.pt.PROSTI ca d l de mai sus care el,si a spus asa,pt.ca citeste si tu nesimtirea multora.si nu uita ca blogul apartine unei femei,deci unei c......cum te adresezi dumneata aici????de ce intrati aici?este blogul unei fem.si voua nu va convine,de fem!vizionati mai bine vreun film XXXXXXXXX,ca va sta mai bine,da mai bine in orgoliul masculin decat sa te vaieti aici,ce PROST esti,NU?uite ca sunt fem.dar crede ma ca sunt mai desteapta ca tine de mii de o ri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  21. SI da,e TRIST SI PACAT cum scrii mai sus,tot dumneata ca nu mai exista BARBATI EDUCATI!de curve i plin,cum spui tot (tu),dar nici barbatii,nu merita o ceapa degerata,intelegi ,dumneata?

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce ganditi, cu italianii e bine ? Italianii sunt barbati fierbinti, cand iubesc o femeie, fura pana si luna de pe cer, sa o poarte la picioarele lor, un italian poate umbla cum o fi, dar iubita, nevasta, trebuie sa aiba, confort, cea mai buna masina, macar 2 sedinte pe saptamana la coafor, trebuie sa fie odihnita, cocheta, curtata de toti, dar daca i-a pus coarne, ori l-a transformat in "Cerbul carpatin", el nu iarta, o omoara. Poate sa fie condamnat pentru toata viata, dar stie ca onoarea lui a fost spalata . Pentru ca rata de omicidii casnice este foarte ridicata in Italia, de curand s-a votat o lege impotriva "feminicidiului".
    Imi amintesc o discutie ilara, intre un roman si un italian; italianul spunea:"Voi romanii sunteti niste betivi, odiosi si insolenti, va bateti nevestele si va alungati copii"; "Bè, zice romanul mai bine asa, ne imbatam, ii batem pe saturate, dormim, ne trezim, cerem scuze, suntem iertati si viata reintra in normal. Dar voi dupa ce ti-ai omorat, sotia, copii, soacra, vecina, si restul, ce-ti ramane ?"

    RăspundețiȘtergere
  23. Intr-un sat din Romania, exista trei categorii de femei ; batrane, urate si betive. In satul asta nu se gaseste nici macar o curva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca ori ejti chior ... ori stai numai in casa =))))

      Ștergere
    2. NU,robert,nu e chior si nu sta numai in casa!a facut un fel de,,PARODIE,,un fel de ,,MORALA,,fata de cele spuse mai sus!d na de mai jos care a comentat,a inteles perfect,daca citesti!e o conversatie oarecum,f.inteligenta,intre doi oameni presarata,cu multe ,,IRONII FINE,,dar amandoi au inteles,perfect!mai citeste o data,sa intelegi,exact talcul,acestor cuvinte!

      Ștergere
  24. BRAVO,d le!in sfarsit,mai ironic...sau nu...mai in gluma sau nu...cum ,ca suma celor (BATRANE,URATE si BETIVE)=.........ma rog,...ma bucur,ca macar intr un sat,nu sunt c.....!e LUCRU MARE,stiti?sa existe mereu MAXIME TENDENTIOASE ALE UNOR (PROSTI)despre(C......)si dintr o data,se,,indulceste ,,situatia,e MEMORABIL,nu alta!si daca esti barbat,e un atuu!oricum ,mai glumim,ideea este ca notiunea de iubire,s a deteriorat notiunea de cuplu,dispare,incet dupa cum vedeti si suntem absolut toti,vinovati si fem.si barb.nu trebuie aruncat cu bolovani,in sexul opus ca toti suntem la fel!nu sunteti de acord?

    RăspundețiȘtergere
  25. Uite,sus un dialog,inteligent,replici pe masura,imi place!se poate si altfel,asa de ex,un comentariu,cu ironie fina,dar f.la obiect,de ce sa jignim,in termenii cei mai ,,grei,,doar pt.ca avem ,,o parere,,!cei care au ,,creer,,sa l foloseasca,nu sa l ,,iroseasca,,prin cuvinte nedemne,de a te numi OM!pt.toti ,,BARBATII,,care au impresia ca TOATE FEM,sunt C.......dar fara ,,ELE,,sunt ,,MORTI,,!

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  28. la fel si eu am patit am vb cu o fata 1 an jumate ma inselat de n ori dar tot la mine se intorcea mereu am prinso mereu iam dat o sansa am suferit enorm.Usor usor am devenit gelos o controlam mereu stiu ca am gresit cu controlatu asta..Iam oferit tot ce sia dorit.Ea sta cu altu si tot cu mine face dragoste.Ea zice ca nu face cu nimeni dragoste decat cu mine.si zice ca la momentul potrivit se intoarce la mine cand va fii timpul potrivit pt familie.Rau e sa fii bun

    RăspundețiȘtergere
  29. eu cred ca baiatul de mai sus are placerea de a fi cuckold ! sincer ! fara batjocura ! altfel nu imi pot explica totul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E usor sa judeci asa la rece, dar dragostea este oarba si parca iti ia mintea...

      Ștergere
  30. Parasesteo. E cea mai buna solutie pt tine, daca te iubea cu adevarat nu ar fi facut asta in primul rand. Cel mai mult urasc persoanele care inseala ma enerveaza la culme de imi vine sa le sparg fata. Daca nu mai simti ceva pt partenerul tau pur si simplu despartete de el. E mai bine asa decat sa il inseli cu altcineva.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.