Horoscop februarie 2014

Horoscopul februarie 2014 este marcat de relativ putine evenimente astrologice, dar asta nu ii scade deloc complexitatea. Accentul se pune in special asupra tranzitului retrograd al lui Mercur prin doua sectoare ale zodiacului, a Lunii pline din Leu si a parcursului Soarelui in Pesti. Unele zodii sunt afectate in mod particular de aspecte astrologice de referinta, respectiv de cuadrate, conjunctii si sextiluri.

Mercur tranziteaza retrograd atat Pestii (din 5 februarie 2014), cat si Varsatorul (odata cu 13 februarie 2014).
Mercur reprezinta felul cum comunicam si interactionam cu ceilalti. Ori de cate ori aceasta planeta devine retrograda, exista tendinta de a ne lovi de obstacole, amanari sau confuzii in relatia noastra cu oamenii si chiar cu noi insine. Programul zilnic iti poate fi dat peste cap, la fel ca si intalnirile cu persoane importante. Se pot ivi probleme legate de transport, masini, cumparaturi, corespondenta clasica sau pe internet. Asociatii, angajatii, colaboratorii pot face greseli ce necesita o ampla rectificare ulterioara. Multe contracte sau documente importante semnate atunci cand Mercur este retrograd pot cuprinde semnificative amanunte neglijate ori trecute cu vederea, impunandu-se mai tarziu o verificare sau renegociere. In astfel de perioade, trebuie sa iti calculezi cu grija fiecare miscare decisiva, sa amani achizitii de amploare, sa eviti a face mari angajamente in viata sentimentala si sa fii cat mai clar si mai concis in comunicarea cu cei din jur. Este, totodata, posibil ca evenimente ori oameni din trecut sa isi faca din nou loc in existenta ta. Tranzitul retrograd al lui Mercur constitue adeseori un ciclu prielnic reevaluarilor si regandirii telurilor noastre esentiale. Oricum, nu este deloc un interval oportun inceperii unor noi proiecte ori relatii .

Luna plina apare in cerurile Leului pe data de 15 februarie 2014.
Luna plina din Leu pune la dispozitie o intensa energie, da nastere unor efervescente pasiuni si emotii, poate provoca probleme legate de somn si visuri stranii. Astfel de lucruri se intampla frecvent cu cateva zile inainte si dupa Luna plina. De asemeni, sub efluviile acestui aspect astrologic, expresivitatea, creativitatea tind a deveni navalnice. Sub vibratiile Lunii pline din Leu poti face ceva care sa te destinda, sa iti aduca zambetul pe fata, ceva spontan ori avand capacitatea de a aduce la suprafata copilul din interiorul sufletului tau. Nu arareori, curajul se impleteste in acest conext cu pofta de a nu mai tine cont de reguli conformiste sau stupide.

Soarele paseste in Pesti in ziua de 18 februarie 2014.
Atunci cand Soarele tranziteaza sectorul Pestilor, putem acorda o sporita atentie oamenilor din preajma noastra, putem fi strabatuti intr-o mai mare masura de simtaminte altruiste. Uneori, suntem panditi de o oarecare pasivitate, si mai inclinati sa ne ghidam dupa semnalele transmise de instinct ori intuitie. Nu este exclus sa fim stapaniti de sentimentul unei adanci legaturi intre toate planurile ori aspectele universului. Pestii guverneaza empatia, dragostea eliberata de egoism, devotamentul si intelepciunea. Latura intunecata a acestei zone astrologice se poate vadi sub foma autocompatimirii, a senzatiei ca am fost nedreptatiti de lume ori de viata.

Toate aceste influente astrale se rasfrang in mod diferit in fiecare zodie, in fiecare casa a a fiecarui semn zodiacal, asa ca cum puteti constatata in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile
Horoscop februarie 2014 Horoscop februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 02, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Interesant, comentariul are profunzime, fazele lunare sunt importante si merita urmarite, dar depinde noi cum ne canalizam energiile si ne gasim echilibrul. Astept noi comentarii. Christina

    RăspundețiȘtergere
  2. eu, ma simt influentata si fizic si psihic de aceste faze lunare!OMUL,nu traieste singur si izolat pe planeta asta!este intr o stransa,simbioza,permanent si absolut cu factorii inconjuratori(mediul,timpul,anotimpurile,energiile,campurile magnetice)suntem permanent,bombardati de energii(pozitive si negative).in opinia mea,sunt factori invizibili care ne stapanesc,ne influenteaza pe toate planurile,mai mult decat ceilalti factori vizibili,reali,palpabili!mercur retrograd ma face si aduce in viata mea exact ce scrie,in perioada retogradarii!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.