Mesaje de Martisor | Mesaje de 1 martie

Mesajele de Martisor sau de 1 martie sunt asociate cu primavara din lume si din  inima, cu reinnoirea si renasterea naturii, a sufletelor noastre, a iubirii si recunostiintei fata de cei apropiati si chiar fata de noi insine. Incerc, in randurile de mai jos, sa exprim aceste sentimente asa cum le simt eu, sperand ca vor gasi ecou in lumea vostra interioara si a celor carora va simtiti indemnati sa le transmiteti astfel de mesaje.

Fie ca viata sa iti fie o eterna primavara, iar acest martisor sa fie numai unul din ghioceii  nemuritori ce vegheaza asupra tineretii si frumusetii tale eterne.

Iti doresc o minunata si calda primavara, in suflet si in tot ce te inconjoara!

1 martie imi aduce aminte ca esti mereu cea dintai in inima mea si ca-mi esti primavara chiar si in cele mai friguroase zile ale iernilor si melancoliiilor mele.

Nu este decat un mic martisor. Un cald mesager al imensei mele iubiri si al gandurilor mele bune ce te vor insoti intotdeuna.

Nu vreau sa atentez la inima ta, dar acest martisor nu este decat o bomba cu efect intarziat. De indata ce ti-l vei pune la piept, va exploda in nesfarsitul foc de artificii al dragostei mele pentru tine.

Miracolul primaverii nu se poate compara in nici un fel cu cel al mereu proaspetei tale fiinte. 1 martie este pentru mine, mereu, cea de-a doua ta zi de nastere din fiecare an!

Daca nu  mai dai de mine cateva zile, ar trebui sa stii ca nu sunt deloc departe de tine. Asteptand de atat amar de vreme sa fiu mereu langa tine, m-am ascuns in acest martisor pe care ti l-am daruit!

Primavara reprezinta felul in care Dumnezeu ne aduce aminte in fiecare an ca dupa intuneric urmeaza lumina, iar dupa frig, caldura. Pentru mine, primavara este prilejul de a-mi reaminti ca in fiinta ta nu exista nici frig, si nici intuneric, ci numai o necuprinsa lumina si o nesfarsita caldura.

Fie ca acest martisor, in care, cu greu, am inghesuit  gandurile mele cele mai bune,  sa alunge pentru totdeuna iarna din inima ta si sa-ti sorteasca sufletul unei infinite primaveri!

1 martie este darul reinnoit al lumii catre primavara, al fiintei tale catre lume, al dragostei mele catre tine.

Daca martisorul nu ar fi existat vreodata, inima mea l-ar fi inventat pentru a-ti darui primavara si a-ti aduce aminte de dragostea mea pentru tine!

De 1 martie, am furat soarelui o raza de lumina si mi-am rupt o bucatica din suflet. Le-am adunat laolalta si ti-am facut acest martisor!


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Martisorul de 1 martie – Traditie, simbol si semnificatie

Mesaje de 8 martie - Ziua femeii | Felicitari ,urari si SMS-uri

Ce martisor sa daruiesti in functie de zodie?

Mesaje de dragoste | SMS-uri de iubire

Mesaje de Martisor | Mesaje de 1 martie Mesaje de Martisor | Mesaje de 1 martie Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Accesati http://www.flysky.ro!Veti gasi aici o multime de variante ieftine de zbor!Eu am cumparat si am fost foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.