Tot ceea ce știai despre spălatul rufelor e greșit. Iată cum ar trebui de fapt să o faci

Iată șase dintre greșelile pe care le faci când speli rufe:
1. Folosești mult prea mult detergent
Dacă până acum ai umplut capacul de la detergentul lichid pentru a obține măsura necesară pentru o spălare, află că ai trăit în minciună. Dacă pui mai mult detergent, nu înseamnă că vei avea haine mai curate. Spuma face ca mizeria și scamele să se ridice, ceea ce înseamnă că nu vor fi eliminate în momentul clătirii iar hainele tale nu vor mai fi curate vreodată. Se recomandă să umpli capacul doar o treime sau până la jumătate. Sau poți folosi capsule cu detergent.
2. Nu lași detergentul să se dizolve
Avem impresia că dacă lăsăm butonul pe apă călduță, va fi în regulă pentru toate tipurile de material. În general, este adevărat dar mulți detergenți (cum ar fi cei pudră) nu se dizolvă la fel de bine în apa de temperatură mai scăzută. Pe mulți detergenți scrie că pot fi folosiți și în apă rece dar ar fi mai bine să fii precaută și să-ți schimbi modalitatea de spălare.
3. Nu umpli mașina de spălat cum trebuie
În cazul unei mașini de spălat în care rufele sunt puse de sus, cele murdare ar trebuie adăugate ultimele și nu primele, iar atunci când pui detergentul în timp ce mașina se umple cu apă, riști ca acesta să nu se dizolve ceea ce înseamnă că hainele vor rămâne tot murdare și că tot procesul nu va face altceva decât să te enerveze.

Citeste restul articolului pe fabuloase.ro
Tot ceea ce știai despre spălatul rufelor e greșit. Iată cum ar trebui de fapt să o faci Tot ceea ce știai despre spălatul rufelor e greșit. Iată cum ar trebui de fapt să o faci Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. De fapt, mai bine folositi detergent lichid, niciodata nu spalati cu apa rece pe motiv de economie si de fiecare data fortzatzi masina sa repede secventza de program in care face clatire si stoarcere de 2-3 (acolo unde se poate).

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.