Bijuteriile- prietenele fetelor si femeilor tinere, in 2014

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale fetelor si femeilor tinere.
Exemplare foarte rare, prietenele cele mai bune, fete sau femei, intr-un fel sau altul, tot te tradeaza.

Daca nu reusesc sa-ti fure prietenul sau iubitul, cum se intampla de obicei, ele comit altfel de tradare, prin simplu fapt ca-si vad de viata lor si prin urmare te vei trezi candva, singura si buimaca, spunandu-ti:
"Ce fraiera am fost ca mi-am pierdut timpul cu ele!"

Despre bijuterii, insa, nu vei putea spune niciodata acest lucru.

Ele te pot insoti oriunde, la bine si la greu: la o aniversare, la banchetul de sfarsit de promotie, la plimbare, la scoala, la antrenament si uneori pot deveni adevarate comori, pline cu valoare sentimentala a momentelor fericite din viata ta.
In afara de asta, bijuteriile iti pot pune in  evidenta armonia fetei, linia gatului sau iti pot impodobi incheieturile mainilor tale frumose, dandu-ti un aer de printesa.

Si fiindca suntem in 2014, anul acesta, se poarta bijuteriile cu pietre semipretioase, colorate in abalon- un fel de albastru, fuchsia, portocaliu, galben- auriu si roz.

Fetelor si femeilor tinere nu trebuie sa le lipseasca cerceii cu cristale|placati cu rhodium sau cu aur.
Cat despre gatul fetelor si femeilor, aceasta parte a trupului plina de senzualitate, il poti pune in evidenta  cu un colier cu pandant, care trebuie neaparat sa fie in acelasi ton cu ochii tai.

Si daca vrei sa stii, ce bijuterii poarta fetele si femeile tinere, in 2014, ca sa-ti completezi caseta cu bijuterii, trebuie sa arunci un ochi in slide-ul pe care l-am facut pentru tine:




Vizionare placuta!
Copyright © diane.ro.2014
Prietenia dintre fete
Portalul frumusetii tale
Ce haine ti se potrivesc in functie de zodie?
Bijuteriile- prietenele fetelor si femeilor tinere, in 2014  Bijuteriile- prietenele fetelor si femeilor tinere, in 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 18, 2014 Rating: 5

9 comentarii:

Un produs Blogger.