Horoscop Scorpion aprilie 2014

Horoscopul Scorpionului aprilie 2014 vesteste o fericita interactiune cu lumea din jur, o bogata viata sociala ce nu trebuie totusi sa iti adumbreasca personalitatea. Viata sentimentala iti daruieste mari oportunitati, iar cea profesionala insista mai ales asupra conlucrarii si lucrului in echipa.

Horoscop Scorpion aprilie 2014 - Horoscop general

Trigonul dintre Mercur si Saturn din 3 aprilie 2014 semnaleaza o vreme a seriozitatii si responsabilitatii. Daca ai ceva important de spus oamenilor apropiati, acum este timpul sa faci asta. Iti este usor sa asezi lucrurile in matca lor, sa iti faci ordine in viata. Esti capabil sa distingi foarte clar intre ceea ce este prioritar si ceea ce mai suporta o oarecare amanare.

Spontaneitatea copilului din sufletul tau tinde a te acapara si a-i fermeca pe cei din jurul tau odata cu 5 aprilie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Pesti. Intuitia pare a te ghida catre ceea ce le este mai drag oamenilor de langa tine, ajutandu-te sa iti faci noi prieteni si cunostiinte. Creativitatea ta isi spune cu pregnanta cuvantul in viata sociala si cea profesionala.

Incepand cu 7 aprilie 2014, parcursul lui Mercur prin sectorul Berbecului iti poate inspira nazuinta de a te preocupa mai mult de starea ta de sanatate, a te dedica unei noi diete sau a face miscare mai des. La urma urmei, primavara este perioada reimprospatarii si a a unor fericite fagaduinte facute noua insine!

O perioada cumva mai dificila in relationarea cu ceilalti este anuntata din 14 aprilie de trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. Este posibil ca oamenii din toate planurile existentei tale sa exercite o mare presiune asupra ta, sa te vezi confruntat mai des cu agresivitatea sau pretentiile exagerate ale altora. Acest lucru, precum si o serie de intamplari potrivnice din viata de zi cu zi iti impun sa fii cat mai flexibil si sa descoperi oportunitati chiar si in aparent cele mai dificile incercari ale vietii.

Pe 15 aprilie 2014, Luna plina rasarita in cerurile Balantei si sa douasprezecea ta casa iti sugereaza sa iti reconstruiesti echilibrul fiintei interioare, regasindu-te in singuratate si intr-o benefica oglindire a sinelui. Este timpul sa te reconectezi cu impulsurile tale subconstiente,  sa iti intelegi neintelesul si sa aduci la lumina aspectele cele mai profunde ale universului tau interior. Uneori, aceasta Luna plina te poate surprinde prin relevarea unor fatete ale personalitatii tale de care nu erai constient pana acum!

Nevoia te a fi impreuna cu alti oameni, de a te destainui si a-i face pe altii sa ti se destainuie poate deveni coplesitoare din 20 aprilie, ca urmare a calatoriei Soarelui in Taur. Ai mare  nevoie de cineva in stare sa-ti rezoneze ideilor si sa iti dea un sfat, dar asta nu inseamna ca iti poti impartasi gandurile primului venit in viata ta. Ai grija ce si cu cine vorbesti! Oricum, interesele si opiniile tale primeaza in sfera ta sociala si pari a fi sustinut de aprobarea ori intelegerea altora. Chiar daca tinzi a de baza prea mult pe opiniile celorlalti, nu trebuie sa te supui intru totul convingerilor altor persoane. Personalitatea ta conteaza, indiferent cat de mult sau de putin se pliaza cercului tau social!

Din 23 aprilie 2014, Mercur tranziteaza si el Taurul si a saptea casa a Scorpionului, reliefand inca o data inclinatia de fi foarte influentat de lumea din jurul tau. Ai ocazia de a-ti limpezi gandurile prin conversatia cu ceilalti, in special cu prietenii si persoanele indragite. Ia seama din nou la riscul de a fi dependent de altii!

Trigonul lui Venus cu Saturn din 25 aprilie iti accentueaza simtul responsabilitatii, fapt ce te ajuta sa ridici in ochii celorlalti. Intr-un fel sau altul, aceasta este o zi a bucuriei, o bucurie deloc desarta, ce pare a te marca multa vreme. Este o zi care poate fi dedicata unei intreprinderi creative sau, pur si simplu, unei petreceri cu oamenii din imediata ta apropiere.

Luna noua aparuta pe 29 aprilie 2014 in Taur vesteste o noua si revitalizanta prietenie sau dragoste. Nu trebuie neglijat nici rolul mai mare pe care il poate juca un dusman recunoscut in existenta ta! Este cazul sa cerni graul de neghina oamenilor din preajma ta, sa vezi cine iti este aliat si cine nu.

Horoscop Scorpion aprilie 2014 - Dragoste

Vizita lui Venus in a cincea casa a Scorpionului te inconjoara din 5 aprilie 2014 intr-o aura de rara atractivitate. Adeseori, chiar daca nu misti nici macar un deget pentru a te face remarcat, dragostea pare a da buzna in viata ta, surprinzandu-te prin varietate si noutate. Nu ai de ce sa te miri daca esti, dintr-o data, inconjurat de o multime de flirturi si prilejuri de a te implica intr-o idila. Cu atat mai mult, este necesar sa evaluezi ce/cine ti se potriveste, si sa nu te arunci intr-o aventura aparent scurta, dar plina de neasteptate complicatii.

Odata cu 20 aprilie 2014, Soarele din a saptea ta casa iti scoate la lumina fatetele cele mai importante, mai fericite ale legaturii tale amoroase. Iubirea ajunge sa fie calma, senina si increzatoare in ea insasi. Daca, adeseori, te poti simti singur chiar si intr-o multime de oameni atunci cand persoana iubita nu este langa tine, acelasi lucru pare a se intampla  si cu partenerul tau. In aceasta conjunctura astrala poti fi convins ca ai putea trai pe o insula numai impreuna cu sufletul tau pereche! Pe 23 aprilie, tranzitul lui Mercur in aceeasi zona astrologica accentueaza trendurile de mai sus, dand intaietate comunicarii din relatia in doi.

Horoscop Scorpion aprilie 2014 - Bani si cariera

Munca sau principalul tau domeniu ocupational (poate scoala) iti face mai multa placere decat de obicei odata cu 7 aprilie, gratie tranzitului lui Mercur in a sasea casa a Scorpionului. Sarcinile si responsabilitatile tale nu iti mai par o corvoada si ai prilejul de a te remarca prin eficienta si inventivitate. Siguranta zilei tale de maine si chiar poimaine te motiveaza, iar comunicarea cu colegii ori colaboratorii te sprijina sa reusesti acolo unde straduintele individuale nu ti-au fost indeajuns. Desi poti fi pus in fata a numeroase activitati profesionale, nimic nu ti se parea fi prea greu ori complicat.

Mercur  isi face simtite vibratiile in a saptea ta casa incepand cu 23 aprilie, aducand avantaje in cariera mai cu seama nativilor din Scorpion ce lucreaza intr-un domeniu asociat cu relatiile cu publicul. Munca in echipa pare a-ti darui nesperate oportunitati.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion martie 2014
Horoscop Scorpion aprilie 2014 Horoscop Scorpion aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.