Horoscop Balanta aprilie 2014

Horoscopul Balantei aprilie 2014 prefigureaza necesitatea de face fata unui mare dezechilibru, unei dramatice oscilatii intre o fericita intelegere a oamenilor, o judicioasa, realista configurare a obiectivelor tale precumpanitoare, pe de o parte, si o atitudine impulsiva, agresiva sau chiar aroganta in impunerea persoanei si intereselor tale, pe de alta parte.

Horoscop Balanta aprilie 2014 - Horoscop general

Comunicarea, mai ales cu oamenii apropiati sau asociatii din plan personal, profesional si social se intensifica si se remarca prin sinceritate din 7 aprilie 2014, gratie tranzitului lui Mercur in Berbec. Ai o mai mare capacitate decat de obicei sa apreciezi, sa negociezi si sa ajungi la compromisuri, iar acest lucru isi spune din plin cuvantul in demersurile tale cele mai importante. Puterea de convingere si abilitatea de a te plia comportamentului si gandirii altora te ajuta sa iti faci noi aliati, sa devii popular, si sa profiti de mai multe oportunitati sociale.

Opozitia Soarelui cu Marte din 8 aprilie pare a-ti inspira o fierbinte stare temperamentala. Oamenii din jur tind a-ti pune rabdarea la incercare, a te provoca sa-ti reversi agresivitatea si a te implica in batalii fara nici un fel de miza. Incearca sa iei lucrurile usor si sa nu te avanti in intitive lipsite de perspectiva. Fii prudent atunci cand sofezi sau cand lucrezi cu dispozitive electrice si mecanice.

Trecutul se cere a fi revizuit si reanalizat ca o fundamentare a intreprinderilor viitoare odata  cu 14 aprilie, sub impactul trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a patra casa a Balantei. Este posibil sa te reintorci cu gandul spre copilarie, dezvaluindu-ti niste probleme si complexe ce iti stanjenesc in prezent viata. Vechi rani sufletesti pot fi retraite si apoi vindecate. Pluton are naravul de a scoate la lumina aspecte dureroase cu care ai evitat sa te confrunti tocmai pentru a te determina sa le gasesti o rezolvare definitiva si sa iti reiei astfel, cu o mai mare incredere in tine insuti, drumul spre  implinirea destinului personal. Ai grija fata de posibilitatea aparitiei unor conflicte si certuri atat acasa cat si la munca, cu parintii, partenerul de cuplu ori sefii.

Luna plina rasarita pe 15 aprilie in Balanta si intaia ta casa aduce in prim plan dezideratul atingerii unui stabil echilibru intre interesele individuale si cele impartasite cu ceilalti. Daca in ultimul timp te-ai vazut obligat sa te dedici prea mult altora, a venit vremea sa iti reafli forta si autenticitatea personala, nevoile esentiale si telurile de baza. Intr-un fel sau altul, simti nazuinta de a-ti afirma vointa si idealurile.                    

Pe 16 aprilie, opozitia lui Mercur cu Marte te incarca inca o data cu pasiune si combativitate. Aproape orice comentariu al celor din imediata ta apropiere ti se poate pare a fi o critica la adresa ta, fiind mereu gata sa iti aperi pozitia si opiniile. Este important, totusi, sa sa asculti cu rabdare sfaturile bine intentionate si binevoitoare ale unor persoane din preajma ta.

O relativa retragere din involburarea cotidiana a lumii se poate petrece incepand cu 20 aprilie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Taur. Ai la indemana o perioada prielnica debarasarii de niste obiceiuri paguboase, trecerii in revista a principalelor dimensiuni ale existentei personale. Poti analiza cat de bine reusesti sa te descurci in viata, cat de mult trebuie sa iti pui la treaba talentele si resursele interioare. Ai capacitatea de a intelege in profunzime realitatea exterioara si cea interioara, si tinzi a-ti dori o schimbare de esenta a parcursului tau existential.

Cuadratul dintre Marte si Jupiter de pe 22 aprilie 2014 iti furnizeaza entuziasm si incredere in tine insuti, dar si un exagerat optimism in abordarea existentei. Poti fi traversat de o coplesitoare dorinta de a-ti extinde sfera de influenta si a te concentra asupra dezvoltarii tale viitoare, dar este necesar sa nu treci cu vederea detaliile si o planificare realista. Fii atent sa nu promiti altora mai mult decat poti realiza, sa nu iti lauzi excesiv implinirile numai si numai pentru a-ti sublinia superioritatea. Energia iti ajunge la o inalta cota, pari a te bucura sa fii invingator, insa nu trebuie sa omiti fair-play-ul. Fii precaut fata de actiunile impulsive  ce te pot impinge sa iti asumi prea multe riscuri.

Din 23 aprilie, vizita lui Mercur in Taur este asociata cu o puternica intuitie, ce te sprijina sa citesti printre randuri si sa descifrezi intentiile ascunse ale celorlalti. Parcurgi un ciclu favorabil cercetarii de orice fel, initierii unor discutii stanjenitoare dar care au potentialul de a pune capat unor confuzii si derute in relatiile cu persoanele apropiate.

Marte in cuadrat cu Pluton tot pe 23 aprilie 2014 iti daruieste o viguroasa hotarare, dar circumstantele si actiunile altora par a te pune la incercare mai frecvent decat altadata. Ai predispozitia de a te lasa stapanit de propriile preocupari si a nu permite nimanui sa interfereze in ele. Poti avea senzatia ca esti neinteles sau ca toata lumea se impotriveste nazuintelor tale. Straduieste-te sa iti pastrezi obiectivitatea!

Pe 29 aprilie, Luna noua din Taur si a opta casa a Balantei te invita sa iti demonstrezi forta personalitatii si a obiectivelor tale prioritare. Atat atitudinea ta increzatoare, cat si oportunitatile existentei te indeamna sa transformi lumea in favoarea ta.

Horoscop Balanta aprilie 2014 - Dragoste

Dragostea este pe cale de a fi asociata cu viata profesionala odata cu 5 aprilie 2014, sub influenta calatoriei lui Venus in a sasea ta casa. Te poti implica intr-o idila alaturi de un coleg sau poti cunoaste un potential partener de cuplu prin mijlocirea unei reuniuni ori a unui eveniment social avand de a face cu serviciul sau cu principalul tau domeniu ocupational.

Incepand cu 7 aprilie, prezenta lui Mercur in saptea casa a Balantei te poate indeparta intrucatva de activitatile de grup, mobilizandu-te, in schimb, sa iti rezervi cat mai mult timp relatiei in doi. Treci printr-o perioada oportuna unor discutii deschise, lipsite de manajamente cu persoana iubita, avand darul de a lamuri unele neintelegeri si a consolida conexiunea voastra afectiva.

Atat Soarele (odata cu 20 aprilie 2014), cat si Mercur (incepand cu 23 aprilie) in cea de-a opta ta casa prilejuiesc o benefica aprofundare a relatiilor de cuplu. In mod normal, in aceasta conjunctura astrala, dispar orice fel de bariere in interactiunea cu fiinta indragita, iar viata sentimentala se imbogateste cu o semnificativa impartasire erotica.

Horoscop Balanta aprilie 2014 - Bani si cariera

Din 5 aprilie 2014, tranzitul lui Venus in a sasea casa a Balantei tinde a instaura o atmosfera de armonie si amicitie in sfera profesionala. Colegii si colaboratorii par a te aprecia si a te stima, iar spiritul de echipa iti inlesneste ducerea pana la capat a unor sarcini laborioase. Cu toate acestea, uneori, inclinatia sporita de a socializa iti rapeste focalizarea asupra unor proiecte notabile tinand de serviciu.

Parcursul Soarelui in a opta ta casa te sprijina din 20 aprilie in evaluarea obiectiva a resurselor si aspiratiilor tale financiare. Este de asteptat sa ai mai mult de a face cu proiecte financiare ori de afaceri. Odata cu 23 aprilie 2014, tranzitul lui Mercur in acelasi sector astrologic accentueaza tendintele anterioare.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Balanta martie 2014
Horoscop Balanta aprilie 2014 Horoscop Balanta aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Citesc de luni de zile horoscopul de pe acest site, e cel mai bun posibil, felicitari Dianei! Intr-adevar, profesionist!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.