Horoscop Balanta aprilie 2013

Horoscopul Balantei aprilie 2013 prevesteste o constanta preocupare de a netezi calea comunicarii si interdependentei cu oamenii, o orientare avand potentialul de a aduce reale beneficii atat in sfera financiara cat si in viata personala.

Luna noua rasarita pe 10 aprilie in Berbec te focalizeaza asupra ameliorarii relatiilor cu oamenii din jur, in special cu parteneri din viata sociala, profesionala si personala. Este momentul sa insisti asupra partilor comune care te leaga de cineva, si sa lasi deoparte contradictiile superficiale, mentinute din orgoliu sau delasare.

Din 12 aprilie, Pluton retrograd in Capricorn si a patra casa a Balantei tinde sa dea nastere unor tensiuni si neintelegeri in relationarea cu persoane apropiate, in special cu unele din familie. In acest context este de dorit sa iti menti cu orice pretul calmul si sa te straduiesti sa constientizezi ideile sau convingerile celorlalti. Chiar daca se intampla ca cei pe care ii indragesti sa greseasca in mod evident, treci peste asta si nu incerca iti dovedesti in vreun fel superioritatea.

Calatoria inceputa de Mercur pe 14 aprilie in teritoriile Berbecului iti permite sa faci cateva importante ajustari de detaliu in relatia cu o persoana care inseamna mult pentru tine. Investigheaza noi cai de a te conecta cu oamenii din imediata ta apropiere. Simtul diplomatiei care te caracterizeaza acum iti este de folos in negocieri si in impunerea, printr-o revolutie de catifea, a intereselor si punctelor tale de vedere.

Incepand cu 15 aprilie, vizita lui Venus in Taur te predispune sa inlaturi diferentele de opinie legate de pozitii de putere, bani, vanitati din orice fel de parteneriate. Esti gata sa lasi de la tine pentru a-ti demonstra afectiunea, a lasa cale libera sinceritatii si a ridica moralul celor din preajma ta.

Impulsul de a-ti pune vointa la incercare pentru a-ti transforma existenta atat in esenta, cat si in detalii aparent nesemnificative, se face simtit odata cu 20 aprilie, sub impactul tranzitului Soarelui in Taur. Este de asteptat ca aceasta schimbare sa aiba la baza niste aspiratii spirituale izvorate din nazuinta de a depasi vulgaritatea si haosul cotidian al vietii. Sentimentul iminentei mortii, aparut poate din cauza decesului unei persoane apropiate, nu face decat sa iti invigoreze dorinta de a aduce o importanta schimbare a destinului tau.

Tot pe 20 aprilie, Marte patrunde si el in regatul Taurului, generand, uneori, o criza personala sau sfarsitul unei etape a existentei. O veste neasteptata te poate da peste cap sau te poate impresiona dincolo de cuvinte. Mult mai constient de subtilitatile interactiunii dintre oameni, pari a fi mai socotit in tot ceea ce intreprinzi acum. In aceasta perioada, poti profita de niste oportunitati atata timp cat iti dai seama ce anume este cu adevarat important pentru tine insuti. Nu sovai sa faci apel la sprijinul unor vechi prieteni.

Horoscop Balanta aprilie 2013 - Dragoste

Disputa interioara dintre nevoia de libertate individuala si impartasirea vietii alaturi de tovarasul de viata se cere neaparat rezolvata sub efluviile Lunii noi aparute pe 10 aprilie in a saptea ta casa. Persoana iubita te face sa ai incredere in tine insuti si in idealurile tale, si iti doresti sa reprezinti acelasi lucru pentru ea.

Odata cu 14 aprilie, prezenta lui Mercur in a saptea casa a Balantei creeaza o atmosfera relaxata, de deschidere reciproca in conexiunea cu partenerul de cuplu. Daca ai neglijat fara sa vrei niste aspecte importante din relatia de dragoste, acum este timpul sa incerci a le compensa. Poti destrama cenusiul vietii cotidiene inventand noi si surprinzatoare motive de a sarbatori iubirea si fiinta indragita.

Daca esti inca singur, tranzitul planetei Venus in a opta ta casa iti poate oferi, din 15 aprilie, prilejul de a-ti insanatosi sufletul si spiritul prin mijlocirea unei profunde si intime legaturi de dragoste. Chiar si in cuplurile mai vechi se poate simti adierea primavaratica a unei reinsufletiri a pasiunii si impartasirii erotice.

Periplul lui Marte in a opta casa a Balantei, arunca, din 20 aprilie, gaz peste focul senzualitatii reciproc implinite in relatiile de cuplu. Atentie totusi la un posibil conflict cu tovarasul de viata, legat de un aspect material al vietii cotidiene!

Horoscop Balanta aprilie 2013 - Bani si cariera

Din 15 aprilie, Venus in a opta ta casa initiaza un ciclu al vietii tale de-a lungul caruia sunt posibile bruste reusite financiare, mai cu seama prin intermediul unui partener.

Soarele, aflat din 20 aprilie in a opta casa a Balantei indica uneori o mostenire ori un ajutor financiar din partea cuiva apropiat. Probabil ca o sa ai mult de lucru cu resurse banesti impartasite impreuna cu altcineva. Evita sa te folosesti de banii altora.

Pe 25 aprilie, Luna plina din Scorpion si a doua ta casa reprezinta echilibrul dintre ceea ce posezi si ceea ce dai, punand accentul asupra a ceea ce pretuiesti in viata si a cat de mult valorezi tu insuti. Se intrevede o cheltuiala majora asociata cu casa. Intrucat aceasta Luna plina prilejuieste incheierea sau finalizarea unui ciclu, pot apare schimbari semnificative ale veniturilor sau statutului financiar.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Balanta 2013

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Balanta martie 2013

Horoscop Balanta aprilie 2013 Horoscop Balanta aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.