Ce stii despre florile primaverii?- legende

Legendele florilor sunt subiecte ample si pot fi diferite in functie de traditiile unui popor.
Minunate zamisliri ale naturii- mama si ale Domnului, florile primaverii sunt parca cele mai gingase din toate.
Fiecare din ele au o simbolistica aparte fiind legate de zeii, zeitele, printii si printesele din povestile si legendele lumii.

Daca vrei sa citesti legendele florilor primaverii si anume ale ghiocelului, lacramioarei, narcisei,  brandusei, liliacului si zambilei ai venit in locul potrivit, pentru ca am strans, aici, pe blog, cele mai frumoase legende ale lumii, cu florile de primavara. Ca sa le citesti, trebuie doar sa dai click pe link-urile de sub imaginile alese.


Lectura placuta!

Copyright © diane.ro.2014

Ce stii despre florile primaverii?- legende Ce stii despre florile primaverii?- legende Reviewed by Diana Popescu on martie 12, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Am citit undeva;nu iubesc florile,nu iubesc culorile(lor)pt.ca in adanc nelimitat,se zbat etern in intuneric,radacinile!frumos,dar le iubesc enorm si imi plac toate de la cele de camp pana la cele mai sofisticate.florile si animalele!ador reptilele.cris.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce stim despre ele?am putea sa stim mai multe,dar nu suntem prea....grabiti...ne oprimi n loc,le admiram,in parcuri,peste tot si ar trebui sa cunoastem mai multe!niciodata nu e prea tarziu!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.