Horoscop Sagetator mai 2014

Horoscopul Sagetatorului mai 2014 indica o favorabila relationare cu lumea, sansa de a te bucura din plin de sprijinul si aprecierea oamenilor apropiati, mai cu seama in legaturile de parteneriat din plan individual, social si profesional.

Deviza Sagetatorului in Horoscopul mai 2014: Poti obtine orice iti doresti in viata atata timp cat ii ajuti oameni care cred cu adevarat in tine si te lasi ajutat de ei.

Horoscop Sagetator mai 2014 - Horoscop general

Oamenii par a-ti cauta compania si a te aprecia mai mult decat de obicei din 3 mai 2014, gratie calatoriei lui Venus pe taramurile Berbecului. Spontaneitatea si farmecul natural pe care le emani in jurul tau iti maresc popularitatea si scot la lumina tot ce are mai de pret copilul din interiorul tau. Creativitatea iti poate darui nesperate oportunitati. Distractiile par a fi la ordinea zilei. Mai mult decat atat, tinzi a fi mereu sufletul petrecerilor si al intalnirilor cu amicii, avand darul de a face sa se simta bine pe aproape oricine este in imediata ta apropiere.

Incepand cu 7 mai, Mercur isi face intrarea in Gemeni, anuntand o perioada fertila imbunatatirii comunicarii cu parteneri din plan individual, social, ori profesional. Cu toate ca poti sa iti extinzi orizonturile spre domenii complexe cum ar fi psihologia, sociologia si relatiile interumane, ar trebui sa iti supraveghezi cu grija inclinatia de a ramane la suprafata lucrurilor sau a le privi intr-o maniera caleidoscopica, fara a-ti forma o imagine de ansamblu.

Pe 14 mai 2014, Luna plina din Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului te indeamna sa lasi in urma trecutul fara nici un fel de remuscari ori regrete, nu inainte insa de a-ti rezolva niste (mici) probleme mereu amanate sau niste dorinte prea putin implinite.

Eforturile frustrante de a-ti gasi sprijin si aliati din ultima vreme incep, in fine, a da rezultate din 20 mai, sub impactul revenirii lui Marte in aspect direct in Balanta si a unsprezecea ta casa. Daca ai impresia ca oamenii si imprejurarile nu sunt de partea ta asa cum ti-ai dorit, ar fi cazul sa-ti aduci aminte ca poti avea niste atuuri neconstientizate inca, care iti pot furniza  nesperate avantaje. Uneori, nu este bine sa te incrancenezi asupra unor teluri fixe, ci sa-i lasi pe ceilalti sa-ti descopere punctele forte. Fii deschis, asadar, la sugestiile venite din partea prietenilor si a oamenilor apropiati.

Soarele ivit pe 21 mai 2014 in sectorul astrologic al Gemenilor pune accentul pe fructificarea contactelor cu persoanele din jurul tau. In acest ciclu solar este de recomandat sa lasi singuratatea deoparte si sa te bucuri de compania si ajutorul celorlalti. Nu ar fi rau, de asemeni, sa analizezi in ce masura reusesti sa te integrezi in lume sau in cercul tau social. Straduieste-te sa nu faci promisiuni desarte unor oameni indragiti!

Luna noua rasarita pe 28 mai in cerurile Gemenilor da amploare orientarilor anterioare. Intrarea in sfera ta de influenta a unor valorosi si diversi oameni are potentialul de a-ti reimprospata viata personala si cea profesionala. Nevoia de a te descarca intelectual si emotional este bine venita si iti poate invigora obiectivele atat timp cat nu ii sacai pe ceilalti cu ideile si opiniile tale.

Din 29 mai 2014, parcursul planetei Mercur in Rac si a opta casa a Sagetatorului te determina sa reactionezi cu un exces de emotivitate in existenta cotidiana. In acest context, este nevoie sa dai dovada de o mare stapanire de sine in comunicarea cu cei din preajma, astfel incat sa nu lasi ratiunea sa fie intunecata de sentimente, fie ele pozitive sau negative. Poti, uneori, insela asteptarile altora ori, dimpotriva, poti sa tii cont intr-o prea mare masura de parerile celorlalti.

Horoscop Sagetator mai 2014 - Dragoste

Aura de atractivitate pe care o inspiri, lipsa de complexe si temeritatea ce te caracterizeaza din 3 mai, ca urmare a tranzitului planetei Venus in a cincea casa a Sagetatorului, reprezinta atuuri de necontestat in viata sentimentala. Desi ocaziile de a te lansa in aventuri amoroase ti se pot oferi pe tava, esti insufletit de un fel de neastampar in a-ti crea propriile jocuri ale flirtului si tachinarii erotice. Ai grija sa nu-ti depasesti limitele responsabilitatii, si sa nu te angajezi intr-o relatie de cuplu superficiala, avand niste neasteptate repercursiuni, cu mult mai complicate decat iti doresti.

Prezenta lui Mercur in a saptea ta casa odata cu 7 mai 2014 este de bun augur pentru o discutie sincera, fara menajamente cu partenerul tau de cuplu. Desi reciprocitatea afectiva constitue o prioritate, uneori nu trebuie a fi neglijate aspectele materiale ori financiare ale legaturii in doi. Daca vrei ca dragostea ta sa dureze, trebuie sa dai Cezarului ce este al Cezarului, lumii ceea ce este al lumii.

Incepand cu 21 mai, Soarele aflat in a saptea casa a Sagetatorului iti poate sugera sa imparti mai multe cu partenerul tau de cuplu, sa il incluzi mai mult in pasiunile tale, in viata ta profesionala ori de afaceri, astfel incat sa formati o echipa redutabila in toate confruntarile si provocarile venite din afara.

Horoscop Sagetator mai 2014 - Bani si cariera

Relatiile cu un colaborator de la serviciu sau cu un partener de afaceri tind sa se intensifice odata cu 21 mai 2014, ziua de debut a tranzitului Soarelui in a saptea ta casa. Niste chestiuni juridice iti pot cere o mai adanca implicare. Nativii din Sagetator avand de a face cu relatiile cu publicul, marketingul si vanzarile par a avea la indemana sporite oportunitati.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator aprilie 2014
Horoscop Sagetator mai 2014 Horoscop Sagetator mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 21, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.