Horoscop mai 2014

Principalul eveniment astrologic din acest horoscop mai 2014 este, fara nici o indoiala, revenirea lui Marte in tranzit direct in Balanta, un aspect ce ar trebui sa ne puna intrebari despre ce anume ne motiveaza mai mult in afirmarea noastra, despre aliatii si dusmanii nostri, despre diplomatie si nu agresivitate in relatiile noastre sociale, despre straduinta de a fi cat mai cinstiti si mai directi in legaturile cu oamenii apropiati.

Amplasarea lui Venus in zona astrala a Berbecului ne daruieste cutezanta dar si impulsul de ne lasa intr-o pea mare masura in voia unor impulsuri primare, in special in viata noastra sentimentala. Daca la inceputul lui mai 2014, Mercur prezent in Gemeni ne starneste curiozitatea, ne indeamna sa fim comunicativi si sociabili, spre sfarsitul lunii, trecerea lui Mercur in Rac ne impregneaza ratiunea cu emotivitate si ne focalizeaza spre telurile personale. Tranzitul Soarelui in Gemeni accentueaza setea de cunoastere, intensifica tendinta de a socializa, dar ne poate face cumva superficiala implicarea noastra in lume.

Taurul are sansa in al sau horoscop mai 2014 sa isi clarifice viata personala si nu numai, sa profite de autentice interactiuni umane si sa se implice in niste importante oportunitati financiare.

Horoscopul mai 2014 al Gemenilor scoate la iveala iesirea dintr-o paguboasa inertie si angajarea cu dinamism si incredere in fortele proprii catre obiective sustinute de aliati de nadejde si de o evidenta eliberare a creativitatii.

Racul beneficiaza in horoscopul mai 2014 de intarirea legaturii cu familia si caminul, de punerea in valoare a experientelor trecutului si relansarea spre idealurile sale cele mai indragite.

In horoscopul mai 2014, Leulul are prilejul de a realiza ce este cu adevarat important pentru el si a fructifica relatiile sale de prietenie.

Interdependenta sociala se dovedeste a aduce nu numai dezavantaje pentru Fecioara in al sau horoscop mai 2014. Comunicarea si valorificarea resurselor interioare se impletesc armonios cu o perioada norocoasa in plan financiar si profesional.

Conform horoscopului mai 2014 al Balantei, iesirea din monotonia cotidiana, o calatorie incitanta, nevoia de a-si largi orizonturile cunoasterii reprezinta atuuri de baza in preluarea controlului asupra destinului personal.

In al sau horoscop mai 2014, Scorpionul nu ezita sa ia in maini fraiele existentei sale, concentrandu-se asupra unei transformari de anvergura, a intuitiei si gandirii sale limpezi.

Sagetatorul profita din plin de contactele sale umane, mai cu seama in parteneriatele din diverse sfere ale vietii. Cel putin asta se intrevede in horoscopul mai 2014 al Sagetatorului.

Calmul si rabdarea sunt cerinte de netagaduit in horoscopul mai 2014 al Capricornului. Starea de sanatate, viata de familie si recunoasterea obiectivelor ce i se potrivesc cu adevarat sunt prioritati ale acestui semn zodiacal.

Varsatorul nu pregeta a se bucura de deliciile existentei si a castiga avantaje din cooperarea cu oamenii in al sau horoscop mai 2014.  Proiectele pe termen lung ii sunt favorizate cu atat mai mult cu cat isi pune la contributie efluviile creatoare.

Familia si caminul capata intaietate in Horoscopul Pestilor mai 2014. Telurile si ambitiile nativilor din aceasta zodie se cer a fi revizuite, actualizate si adaptate actualului stadiu al existentei lor.

Tendintele Berbecului in horoscopul mai 2014 ne vorbesc despre dezideratul de a armoniza ambitiile personale cu o reala conlucrare cu oamenii din parteneriatele personale, sociale, profesionale si de afaceri.

Pentru a afla mai multe despre horoscopul mai 2014 al fiecarei zodii si a descoperi devizele ori motourile semnelor zodiacale din aceasta luna acceseaza acest link: Horoscop mai 2014 - Toate zodiile. 
Horoscop mai 2014 Horoscop mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 03, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Multumim pt postare.20 .10.1976 ora 10 si 15 minute .ceșanse am sa ma casatoresc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc. Desi nu am timp acum pentru astfel de evaluari astrologice personalizate, trebuie sa precizezi nu numai ziua, anul si ora nasterii, ci si locul unde te-ai nascut.

      Ștergere
  2. imi place sa citesc astfel de articole ,felicitari !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.