Horoscop Sagetator iunie 2014

Horoscopul Sagetatorului iunie 2014 prefigureaza o necesara actualizare a proiectelor majore si armonizarea relatiei cu familia, aducand totodata  in prim plan relatiile de parteneriat din viata sentimentala, profesionala si de afaceri.

Horoscop Sagetator iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Sagetator iunie 2014
Dezideratul de a aduce la bun sfarsit proiecte amanate sau abandonate iese la lumina din 7 iunie 2014,  ca urmare a intrarii lui Mercur in aspect retrograd in  Rac si a opta casa a Sagetatorului. Este necesar, pe de alta parte, sa evaluezi daca nu cumva ti-ai extins prea mult preocuparile, daca nu te-ai apucat de prea multe lucruri deodata fara a putea sa finalizezi nici unul cu succes. Chiar daca esti tentat si ai ocazia sa-ti faci noi prietenii, nu neglija vechile si verificatele amicitii.

Interactiunea cu familia ajunge in prim plan odata cu 13 iunie, sub impactul tranzitului retrograd initiat de Neptun in Pesti si a patra ta casa. Este indicat sa constientizezi un eventual idealism in relatiile cu cei dragi sau o atitudine comoda, care nu te ajuta deloc sa sesizezi niste probleme pe cale de a se accentua. Mai cu seama in conexiunea cu parintii, poti sa-ti faci gresit intelese simtamintele si intentiile. Se impune, asadar, sa limpezesti lucrurile, sa indepartezi orice ambiguitate de pe plan afectiv si material. De-a lungul acestui tranzit nu este de bun augur sa te muti intr-o alta casa, pentru ca pari a fi desprins de realitate, avand tendinta de a zari numai ceea ce iti doresti sa vezi.

Luna plina, rasarita tot pe 13 iunie, in Sagetator si intaia ta casa iti da de inteles ca trebuie sa-ti examinezi cu atentie obiectivele ambitioase si sa-ti privesti cu o sporita obiectivitate viitorul. Gandeste-te in ce fel te-ai putea impaca mai bine cu viata ta. In acelasi timp, poate fi necesar sa renunti la o imagine exterioara care nu iti mai reprezinta adecvat personalitatea in relationarea cu ceilalti.

Pe 27 iunie, sub efluviile Lunii noi din Rac si a opta casa a Sagetatorului, este nevoie sa te concentrezi asupra relatiilor personale si profesionale. Poti avea de a face cu oameni foarte sensibili sau nesiguri pe ei, carora trebuie sa le dovedesti ca le intelegi intru totul ingrijorarile sau temerile. Chiar daca ti se poate pune astfel la incercare rabdarea, acest lucru te ajuta sa-ti intaresti aliantele si sa aduci de partea ta noi aliati.

Horoscop Sagetator iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Pe 13 iunie, Luna plina din prima casa a Sagetatorului iti favorizeaza lansarea intr-o noua poveste de iubire atata timp cat nu te grabesti si lasi lucrurile sa mearga de la sine.

Odata cu 17 iunie 2014, parcursul retrograd il aduce pe Mercur in Gemeni si a saptea ta casa. Se evidentiaza o conjunctura astrala ce isi rasfrange influentele mai ales asupra cuplurilor casatorite sau aflate intr-o legatura de durata. Mercur tinde a da peste cap ritualurile obisnuintelor si inertiei, a scoate la iveala tot ceea ce si-au ascuns reciproc partenerii dintr-o relatie in doi. Daca exista o reala impartasire a sentimentelor, conexiunea din cuplu are sansa de a se reimprospata si a se invigora. In mod traditional, in acest context astrologic, nu sunt auspicioase casatoriile ori planurile asociate cu o viitoare cununie.

Venus patrunde pe 23 iunie in Gemeni si a saptea casa  a Sagetatorului, marcand nu numai o intensa dorinta de a-ti afla un suflet pereche, ci si o prielnica vreme pentru implinirea acestei nazuinte. Ai prilejul de a intalni pe cineva dornic de a se angaja intr-o veritabila, stabila relatie de cuplu, cineva aureolat de farmec, gratie si abilitatea de a se adapta vietii sociale. Poti face cunostiinta cu o astfel de persoana speciala prin intermediul cuiva apropiat sau intr-un mediu artistic ori cultural.

Horoscop Sagetator iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Din 7 iunie, Mercur retrograd in a opta ta casa recomanda restrangerea cheltuielilor, achitarea unor vechi datorii si alocarea banilor in directii ce iti pot facilita dezvoltarea. Poate ca ar trebui sa iei in consideratie niste surse de venituri trecute cu vederea ori insuficient exploatate.

Tranzitul retrograd al lui Mercur in a saptea casa a Sagetatorului poate anunta, din 27 iunie 2014, o perioada de cotitura intr-un parteneriat profesional sau de afaceri, pe parcursul careia poate fi dezvaluita lipsa de onestitate ori sinceritate a unuia dintre cei doi asociati. Chiar daca nu se intampla asa ceva, nu este exclus sa fie nevoie de o renegociere a relatiei de asociere.

Relatiile de parteneriat sunt pe punctul de a se imbunatati incepand cu data de 23 iunie, gratie calatoriei lui Venus in a saptea ta casa. Capacitatea de a face compromisuri si a te focaliza asupra intereselor comune pot face minuni!



Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator mai 2014
Horoscop Sagetator iunie 2014 Horoscop Sagetator iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 20, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.