Horoscop Scorpion iunie 2014

Horoscopul Scorpionului iunie 2014 anticipeaza o vreme dedicata depasirii framantarilor legate de trecut si ajustarii in detaliu a majorelor tale demersuri. Nazuinta de a scoate la iveala esentele lumii inconjuratoare se impleteste cu deschiderea catre noi si neobisnuite aspecte ale existentei.

Horoscop Scorpion iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Scorpion iunie 2014
Incepand cu 7 iunie 2014, Mercur retrograd in Rac si a noua casa a Scorpionului iti semnaleaza necesitatea de a-ti revedea actiunile din ultima vreme si a te ocupa de detalii neglijate ori trecute cu vederea. Este vorba despre lucruri marunte, aparent nesemnificative, dar care iti pot pune bete in roate atunci cand te astepti mai putin. In acelasi timp, iti poti scoate la lumina talente sau resurse interioare ignorate, insuficient puse in valoare.

Opozitia dintre Venus si Saturn din 13 iunie pare a-ti inspira o atitudine rezervata, chiar timida in relatiile cu oamenii, preferand poate sa iti reduci drastic interactiunea sociala. Cu cat constati ca legatura dintre alte persoane din apropiere se invigoreaza, cu atat mai mult poti simti impulsul de a te distanta ori a te izola. Adu-ti aminte de atuurile personalitatii tale si vei reusi sa depasesti aceasta stare de spirit negativa.

Debarasarea de trecut si purificarea mintii de balastul unor dileme de mult depasite reprezinta orientari clare ale tranzitului retrograd initiat de Mercur in gemeni odata cu 17 iunie 2014. In aceasta perioada este de asteptat ca niste secrete bine ascunde de-ale tale sau apartinand unei persoane apropiate sa ajunga brusc la cunostiinta altora, dand nastere unor dispute in familie sau in cercul tau de prieteni.

Tranzitul inceput de Soare, pe 21 iunie, in Rac si a noua casa a Scorpionului te eilibereaza de framantarile din sfera personala din ultimul timp si te indreapta, plin de optimism, spre lumea din afara. In acest ciclu solar, tinzi a cauta un sens mai inalt al existentei tale ori a te avanta catre noi experiente de viata, capabile sa te indeparteze de monotonia cotidiana. Pari sa fii atras de orice iti poate extinde orizonturile si sa te straduiesti sa dai la o parte aparentele pentru a ajunge la miezul lucrurilor eentiale pentru tine. In acest context, nu ar fi rau sa-ti iei o vacanta, sa pleci intr-o calatorie incitanta sau initiatica. Singurul dezavantaj al acestui tranzit poate fi riscul de a pierde contactul cu niste chestiuni practice importante din viata de zi cu zi.

Venus patrunde pe 23 iunie 2014 in sectorul astrologic al Gemenilor, intensificandu-ti nazuinta de a deslusi ce se afla in spatele aparentelor. Pari a simti o mare atractie fata de oameni deosebiti, inconjurati de o aura de taina si inedit. Nu esti deloc dispus sa te lasi antrenat in discutii si preocupari frivole, superficiale.

Pe 27 iunie, Luna noua din Rac si a noua casa a Scorpionului te imboldeste spre studiu si calatorii. Pari a te simti acasa oriunde in lume, printre oameni cat se poate de diferiti din punct de vedere cultural sau educational. Lectura si aplecarea spre invatare tind sa iti confirme ceea ce stii deja si sa-ti sprijine actualele credinte. Daca, totusi, ai flexibilitatea sa privesti lumea dintr-o alta, diferita perspectiva, poti face pasi mari in evolutia ta personala.

Horoscop Scorpion iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Ai ocazia de a intrezari modul cum iti idealizezi legatura de dragoste si persoana iubita odata cu 13 iunie 2014, sub impactul trecerii lui Neptun in aspect retrograd in Pesti si a cincea casa a Scorpionului. Afectiunea autentica nu exclude realismul, ci il include ca pe o necesara cale de aprofundare a conxiunii in iubire. Totodata, te poti simti motivat sa examinezi in ce masura relatia de cuplu iti faciliteaza sau iti stanjeneste aspiratiile spirituale. Poate ca ai omis pana acum aceasta componenta esentiala a comuniunii in doi.

Din 17 iunie, Mercur retrograd in a opta ta casa are potentialul de a crea probleme in impartasirea erotica cu fiinta indragita. Acest lucru poate fi evitat atata vreme cat comnicarea din cuplu continua sa fie potentata de o veritabila sinceritate si onestitate.

Noi oportunitati amoroase sunt vestite din 23 iunie 2014, atunci cand Venus incepe sa-si faca simtita prezenta in cea de-a opta casa a Scorpionului. Cineva din preajma ta, probabil din cercul tau social, incearca sa se apropie de tine. Ai prilejul de a intalni un potential partener plin de farmec, inzestrat cu darul de a-ti face sa vibreze corzile adanci ale sufletului si a te ajuta sa te transformi in bine. Senzualitatea iti ajunge la inalte cote, calauzindu-te spre daruirea si primirea unor rare delicii erotice.

Horoscop Scorpion iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Neptun retrograd in a cincea ta casa te poate indemna incepand cu 13 iunie sa iei decizii subiective, lipsite de realism, asa ca ti se recomanda sa stai cat mai departe de jocurile de noroc si aparent profitabile speculatii financiare.

Ziua de 13 iunie 2014 este marcata si de opozitia lui Venus cu Saturn, un aspect astral ce iti pune in vedere inca o data ca nu este indicat sa te implici in chestiuni sau intelgeri financiae importante din cauza indoielilor si pesimismului care pun stapanire pe tine. Chiar daca resursele creative iti sunt cumva deficitare, poti sa te focalizezi pe detaliile si aspectele practice ale proiectelor tale profesionale.

Parcursul retrograd al lui Mercur in a opta casa a Scorpionului nu este deloc de bun augur odata cu 17 iunie pentru a face un imprumut sau a investi intr-o noua afacere. Daca ai niste bani de inapoiat si iti permiti sa-ti achiti datoria, fa acest lucru degraba, fara nici o sovaiala, pentru a te pune la adapost de niste posibile probleme viitoare.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion mai 2014
Horoscop Scorpion iunie 2014 Horoscop Scorpion iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 19, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Sunt scorpion si doresc sa stiu ce-mi rezerva 2014 privind sanatatea .Am unele problem cu dansa !

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt scorpion si am demisionat imi gasesc un alt servici in aceasta vara ,am mare nevoie .multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mari sanse sa obtii ceea ce iti doresti, dar nu lasa nici o oportunitate sa treaca pe langa tine gandindu-te, sperand, ca vei intalni una si mai buna.

      Ștergere
  3. Sunt scorpion şi aş vrea să ştiu ce îmi rezervă 2014 pentru iubire?

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut. Am examen pe 23 si 25. Voi lua note mari??

    RăspundețiȘtergere
  5. Am ceva probleme financiare ,ceva restante la un credit ipotecar , credeti ca voi reusii sa depasesc totul cu bine sau sa renunt? Nu vreau incurajari ci realitatea .....chiar daca e dura. Multumesc! Nascut pe 30.10.1978! La ora 13 si 13 minute. Ciudat sau noroc?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.